Shiatsu massagekudde: en fördel för din kropp!

Shiatsu massage i kombination med värme kan vara en välsignelse efter en lång dag. Där kan du nu ha dörren inte längre ut! Sittdynan Medisana Shiatsu massage också kan fortfarande leverera värme. Efter 15 minuter, är kroppen mer avslappnad.

Säkerhet

Innan du läser den här enheten används, måste du bruksanvisningen noga och följ den hela tiden. Se avsnittet "Säkerhetsföreskrifter" eller så kan du säkert använda den här enheten. Tänk på utformningen av detaljerna kan ändras i syfte att förbättra funktionaliteten. Det är en elektronisk anordning, så du bör alltid vara försiktig med fukt. Om du har frågor om din hälsa eller organ, är din läkare alltid den första kontaktpunkten. Gravida kvinnor, människor som är okänsliga för värme och cirkulationsproblem eller diabetes eller personer med pacemaker, är konstgjorda leder eller elektroniska implantat uppmanas att ta extra kontakt med behandlande läkare. Denna artikel är inte en ersättning för den manuella, men bara ger en bild av funktionerna i massagekudde Medisana MCS. Behandlingen ska känna sig bekväm i alla lägen!

Allmänna tips

Shiatsu massagekudde MCS är avsedd för massage av lår och rygg. Du får när du köper den här enheten tre punkter: a MEDISANA Shiatsu massage kudde, en manual och en controller.

Vad menar vi med shiatsu massage?

När Shiatsu massage är fingertrycket på kroppen. Denna typ av massage används för att koppla av och tömma liv energi för att uppnå en harmonisering av ande och kropp.

Drift av MEDISANA Shiatsu-massagedynan

Denna enhet har en dubbel funktion: massage och värmeförsörjning. Du kan ställa in zoner massage: endast övre delen av ryggen, nedre delen av ryggen eller hela ryggen ensam. Dessutom kan du justera värmen själva funktionen. MEDISANA Shiatsu-massagekudde MCS har fyra dubbla massagehuvuden som rör sig i tre dimensioner. Eftersom det varma flödet sker tillsammans med shiatsu och vibrationsmassage främjar välbefinnande.

Hur använder du enheten?

Observera att du inte får överstiga 15 minuter åt gången använder enheten! För att förbättra ditt välbefinnande eller för att minska trötthet och muskelspänningar, kan du använda massagekudden. Ta den enhet som används för att bekräfta Shiatsu massagekudden på en stol med hög rygg. För att kontrollera om enheten är avstängd och sätt sedan i kontakten i uttaget. Du bör sitta väl centrerad så att massagehuvudena kan utföra sina välgörande effekt på båda sidor av ryggraden. Då kan du använda handkontrollen.

Använda enheten

  • Placera massagekudde i on / off-knappen på kontrollknappen. Lysdioden indikerar om enheten är på eller av belysningen. Standard är att massera hela ryggen med en tredimensionell massage.
  • Nu kan du välja vilken del av ryggen som du vill massera. Möjligheterna inkluderar: nedre delen av ryggen, övre delen av ryggen, hela ryggen. Massagehuvudena flyttas enligt den valda inställningen över ryggstödet.
  • Du kan också välja från den övre låret massage. Du kan bara välja det här alternativet.
  • Du kan även leverera värme under din massage. Dessa kan ställas in med "HEAT" -knappen. Värmen tillförs till kroppen genom massagehuvuden.

Anmärkning
Vänligen vara uppmärksam på att om du ändrar inställning än att räkna startar timern igen. Du ska aldrig längre än 15 minuter vid denna massage att använda. Du kan avsluta sessionen när som helst genom att trycka på on / off trycka på knappen!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha