Shelter demens "The Burgcht är egentligen bara ett hus"

Dagen behandling Burgcht, demensvård, har omvandlats till Mijndert van der Thijn Singel 2-4 i Coevorden. Alla berörda parter var där lördag för att ta en titt. Den officiella invigningen var torsdag eftermiddag.

I Burgcht övervakas under dagen personer med tidig demens. Det finns också klienter för forskning. Där människor är misstänkta för demens.

Det finns nu plats för två grupper om åtta till tio personer. De två stugor - byggnaden vid Mijndert van der Thijn Singel 4 användes redan - är helt renoverade av en intern passage ansluten.

Reaktorn demens

 Regionchef för äldre Coevorden Saxenburgh Wennekendonk Amanda Group är stolt över den konverterade hus. "Vi hade en grupp alltid fästning runt hörnet i vårdcentralen Aleida Kramer, men ändå gav en viss avgift. Dessutom har vi alltid haft ett öga på denna byggnad på Mijndert van der Thijn Singel andra, att de kommande tjugo åren kommer att anställas från Domesta. Alla har fungerat riktigt, riktigt svårt att få detta gjort. Allt verkade sag, eftersom det fanns tidigare en fristad. De fönsterkarmar var sned. Allt - även utanför - är nu rullstolsanpassad "Wennekendonk vet att det nu finns en annan situation .. "Det var ofta kallt i Burgcht eftersom det fanns ingen centralvärme. Det fanns ingen dubbelruta. De kunde inte vara här på vintern, men fästning var återigen ingen trädgård. Det är faktiskt omöjligt att se att Burgcht av en sjukvårdsinrättning. Det är egentligen bara ett hus, eftersom människor kan också sitta utanför och njuta av trädgården. Anhörigvårdare eller makar således lindras och de två lagen kan samarbeta mer här. Båda fastigheterna används också under hela året. "Text: Kristian andra håll, redaktören för Coevorden
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha