SGW de olika typer av fasta hinder

I komposit ryttaren skall hoppade fast inredning i tvärsnittet. Det finns en mängd olika typer av hinder kan du slå ihop igen som kombinationshopp. Det finns hopp med höjd, hinder som står i vattnet, staket och svåra kombinationer som kräver en hel del erfarenhet av ryttare och häst.

Fasta Hinder

Alla hinder i ett kors spår är fasta, vilket innebär att inte falla i barer om hästen slog stängslet. Hindren är fasta eftersom det är säkrare att installera än vanliga enkelterränghinder. I ett kors till basräntan är mycket högre än i hoppbanan. De enskilda hinder är inte mycket imponerande för en häst som han tackar hög hastighet "platt" kan gå hoppa, att det kan innebära en risk för kastas barer som kommer upp mellan hästens ben. De fasta hopp inte bara införa ge hästen men också förmågan att stänga under hoppet sig återigen på toppen av ett hinder som det behövs.

Säkerhet

Riskerna har blivit mycket små sedan uppfinningen av att bryta träd, dessa är tjocka bruna ihåliga balkar som finns på de flesta hopp. Om en häst på toppen av balken landet kommer att bryta strålen så att hästen kan inte sättas fast ordentligt på hoppet. Detta är en holländsk uppfinning används nu i alla internationella tävlingar. Vidare för ryttaren kräver en säkerhetsväst som förhindrar skadan av ett fall eller minskning. Dessutom kan du fortfarande köpa en luft jacka detta är ett slags krockkudde blåses i en fälla för att fånga slaget av hösten, är detta inte obligatoriskt men tillåtet. Hästen behöver bra skydd att ha, det finns särskilda korsskydd till salu. Cross arbetstagare har minst en platta på baksidan av frambenen och en platta på framsidan av låret, är de hårda plattorna vanligen tillverkade av kol samma material som skottsäkra västar. De bästa skydd har både fram och tillbaka kolplatta.

Vissa hinder

Dessa hinder är några hoppade ut först. De har ett nummer och det finns ingen B inslag, efter hoppet du följer leden. De olika typerna av hinder kan finnas i en kombination hoppa.
Dike
Detta är ett avlångt hål grävt i marken som tydligt avsattes på sidorna. Låt hästen så mycket som möjligt att titta på hålet i huvudet för att hålla jämna steg, annars har du stor chans att en vägran. Diken kombineras ofta med andra hinder såsom en häck, trakehner eller kista.
Haag / Bezembak
En säkring är precis vad namnet säger, det är en befintlig säkring som trimmas i rätt mått på graden av konkurrens. En säkring är ofta 10 centimeter högre än höjden av en klass detta eftersom avsikten är att en häst hedge svep. Hästen ska korsa benen hoppa från toppen av häcken, är detta något som du bör lära sig att oerfarna hästar kommer först att hoppa högt eftersom de inte kommer att beröra häcken. Du kan kollidera med hög hastighet samtidigt som du sopa snabbast eftersom du får en platt hopp. En variant av en säkring är bezembak botten är solida tack vare en pall eller en brädvägg på topp med långa grenar som läggs in eller kvast borstar med långt hår.
Heksenoog
Detta är ett hinder med ett stort hål i det där du måste hoppa genom hindret är rund med mestadels grön grankvistar runt. Ovanför huvudet, har du också gröna grenar, därför hålet bör vara stor nog annars mot det som ryttare.
Smala hinder klass M Smalletje
En smalletje är ett litet hinder, svårigheten är att hästen enkelt passera hinder kan skjuta. En smalletje kan vara allt såsom en stam eller en stor trä svamp.
SkyJump
Detta är en något sluttande hinder där landningen är lägre. Det känns som om du är mycket lång indragna luften och medan landning, måste du luta dig tillbaka lite för att inte hindra din häst och dig själv att vara fast i sadeln.
En punkt klass L Punkt
Detta hinder är å ena sidan och på den andra bredsidan smal, den breda änden slutar i en punkt vid den smala sidan. Den smala sidan är den sida som måste hoppas, hästar kan lätt gå förbi om du inte tillräckligt begränsa på den sidan.
Picknick
En picknickbord finns en stor potential på båda sidor med en liten extra hylla som ett slags säte. Du kan inte sitta där som en riktig picknickbord som klyftan mellan sätet och bordet har bordade upp för säkerhets skull.
Utfodring av klass B + L Matningen och andra stil hopp
Matningen är en stil hoppa är vanligtvis en trunk som innehåller eller på toppen av en krubba i soporna är ofta morötter, majs eller annat foder. Indragen stil kan vara mycket olika, men det är alltid en rak hinder. Flera variationer är en stam, en grind, ett rör och alla andra hinder som stil byggs upp.

Kombinations Hinder

Dessa är hinder som består av flera hopp, de har ett nummer och andra hinder är numrerade plus en skylt med B etc. Ibland hinder separat numrerade men de är fortfarande tillräckligt nära varandra för att ses som en kombination.
Passage Rutt passage Rutt
Detta är ett dubbelslag, som vanligen består av två grindar, är hindret över en väg eller bana att gå. Vägen avsätts under tävlingen för att blockera all trafik.
Coffin
Denna lugubra namn, denna kombination som det andra elementet är ett dike påminner om en öppen grav. Det första hoppet är ett stort träd du hoppa ner i en grop, nedan följer diket efter diket kör grunden och sista hoppet är återigen ett stort träd.
Trakehner klass MTrakehner
Ett dike eller dike fyllt med vatten ibland krönt med en trädstam trädstammen är ofta en brott träd. Precis som att slå ett dike innan du hästens huvud för att få tag så att han inte kan se in i hålet.
Cistern Cistern
Detta är det hinder som lockar mest offentliga tävlingar. I den lägsta klassen, kör du vattnet medan du är i den övre klassen ska hoppa in genom en hinderbana. Ibland kommer du över ett annat hinder för det är i vattnet.
Whip Whip
En väderkvarn blad är en barriär med fyra armar som möts i mitten. I den lägsta klassen hoppar en av de armar som tar den tillbaka till en normal stil hopp. I de högre betygen du måste hoppa flera armar som krävde en hel del insikt så att du kommer att gå vilse. Ibland finns det möjlighet att hoppa över mitten.
Hoppade upp och demontera
En hoppade ett hinder som landningen är högre än utloppet, så att du hoppa på en plattform. En hoppade kan följas av en demontera hoppa härmed återigen ökar. I en demontera utloppet är högre än landning. Ett hinder med flera steg upp kallas ett piano, det finns åtminstone två steg som vanligtvis följs av en demontera. Det finns också ett hinder att du börjar med en demontera som följs av en galopp hopp följt av en hoppade upp, detta hinder kallas Sunken Road.
Piano Klass M
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha