Senareläggning förfrågningar från skattemyndigheterna

Corinn Stenbeck Februari 27, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Varje år många har nederländska inkomstskatten / nationella försäkringsavgifter gör. Den som har inkomster, är detta obligatoriskt. Skatten skulle ha insiderinformation om inkomsten utseende april 1. Vem kan detta inte i tid, måste ansöka om uppskov. Oavsett om du får detta beror på de föregående åren. Fråga fördröjning i tid, annars riskerar du böter.

Varför rapportera det?

Självdeklaration du gör eftersom du förväntar dig pengar som ska returneras, eller att du måste betala i skatt. Som är anställd av sin arbetsgivare betalar alla inkomstskatter. Ibland beräknat arbetsgivaren för mycket eller för lite. När nästa du fortfarande har en annan avlönad jobb du ibland betala för mycket skatt. Och arbeta som egenföretagare frilansare eller har du ett jobb som tidningspojke, städning, vaktmästare eller annat yrke där du betalar någon inkomstskatt, då måste du deklarera dina inkomster.
Du måste deklarera om skattemyndigheten begär. Skattebyrån skickar i början av året många människor begär att väcka åtal. Har du får detta brev? Då är du skyldig att rapportera. Skatten varje år som här gör bestämma och är inte obligatoriskt. Har du fått ett brev? Sedan kan du bestämma om du lämnar in en rapport. Som inte gör det och fortfarande är föremål för inkomstskatt, eller det finns risk för böter.

Dags att lämna in eller begära uppskov?

Början av året, för alla som är skyldiga deklarera ett brev. Vem har inte fått det ännu känner behov av att rapportera det måste göra det själv som i ätandet. Deklarationen måste senast den 1 april på skatten inom. Detta hänför sig till förklaringen från föregående år. Under år 2013 förklaring göras omkring år 2012. De flesta människor är väl kunna leverera deklarationen före den 1 april i till IRS. Men ibland fungerar inte i tid. Till exempel, eftersom din revisor / redovisningskonsult / skatt konsult för att skicka in din deklaration eller för att du inte får tidningarna i tid för av andra förhållanden. I så fall kan du begära uppskov. Begäran om anstånd ska ha kommit in senast den 1 april. Inom 15 dagar svarar skatten och har i de flesta fall att skjuta. Förseningen varar ofta fram till den 1 september samma år. Uppskjutande beviljas endast när det sker i tid deklaration för de föregående tre åren. Om så inte är fallet och var du sent? Då kan du få skatten den här gången ingen fördröjning.

Och vad händer om jag är sen ändå?

Om du är sent att göra med betänkandet eller om du är för sent att ansöka om uppskov? Då finns det ingen man överbord. Så inte panik. Det enda nu är att se är en fin. De fina uppgår till underlåtenhet att lämna in en tidpunkt då deklarationen ?? 226. När du inte lämna in två gånger i följd är det bra ?? 984. Om du inte har någon skuld för misslyckandet att göra tidpunkten för anmälan då IRS inte kommer att ställa några böter. Din oskuld du måste bevisa, till exempel på grund av skatterådgivare har varit oaktsam. I vissa fall, inget straff ger också skatten helt och hållet om du är för sent. Till exempel när det gäller mycket små belopp som du fortfarande måste betala och skattemyndigheterna hitta dig själv att komma ikapp eftersläpningen själv. Detta kallas frivillig förbättring. Förresten, kan du ta upp till fem år sedan fortfarande återkräva pengar till IRS.

Hjälp med deklarationen

Rapporterar varje år underlättas av IRS. Var det brukade vara en obegriplig bok som måste fyllas, numera fler och fler medborgare kan rimligen göra sin självdeklaration själva. Digital avkastning möjliggjordes av skattemyndigheterna. Alltför ofta fyller skatten redan en hel del information till medborgarna, vilket gör dem måste göra mindre själva. Skattemyndigheten har inte för inte parollen "roligare vi inte kan göra det, men lättare". Som resultat returnerar inkomstskatten tillgängligt för alla.
Om du inte är ute själv? Deklarationen inte lyckas eller inte förstår något? I de flesta fall på ett telefonsamtal till IRS nog hjälpa dig på vägen. Om du inte måste våga starta eller verkligen inte förstår, kan du ta hjälp av en skatterådgivare. Detta är förklaringen för fullständig och klicka. Detta kostar mellan 50 och 150 euro, men kan öka om mer behöver fyllas. Ibland billigare när en vän hjälper. Observera att avkastningen är rätt ifyllda. När felaktiga uppgifter skickas sedan burken på omprövning och / eller böter mer.
  Like 0   Dislike 0
Nästa artikel Joseph Haydn
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha