Semester för ungdomar i Lloret de Mar

Adalbert Holmgren Januari 28, 2016 Underhållning 55 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lloret de Mar är en semester i Spanien. Det hör till Costa Brava och är särskilt populär bland unga människor. Nederländska ungdomar kommer till denna kuststad för att njuta av stranden och nöjesliv. Kända orter är närliggande Blanes, Malgret de Mar och Calella.

Lloret de Mar

Lloret de Mar är ett av de mest kända skidorterna i Europa. Särskilt bland unga människor denna spanska utväg är mycket populär, vilket främst beror på den stora mängden nattliv och låga priser på hotell, mat och dryck. Temperaturerna här är i allmänhet mycket bra, så att du kan tillbringa dagen med att koppla av på stranden och baka ?? kväll på steg du går. Under sommarmånaderna, är temperaturen i genomsnitt ca trettio grader.
Sevärdheter i Lloret de Mar
Lloret de Mar är en verklig utväg med stor nattliv, men ändå har också flera attraktioner. Man kan hitta på kusten två slott där du kan gå igenom. I mitten av Llordet Mar själv du har också en kyrka, Iglesia Parroquial, byggdes 1522. Kyrkan byggdes i gotisk-katalansk stil och ser mycket speciellt utseende.
Vattenaktiviteter
Du kan sola i Llordet de Mar eller simma lite i havet, men det finns många fler möjligheter. Till exempel kan du hyra en jet ski, en liten båt, banan båt eller snorkling. Det finns också beundra båtar med glasbotten och du kan därför olika fiskar. Även du kan gå till exempel med en segelbåt på vägen.

Nattliv i Lloret de Mar

Lloret de Mar är tydligt syftar till nattlivet. Det finns massor av matställen, restauranger och barer. Bosatte sig där för att hitta pubrundor där du kan delta i, eller alternativet är att besöka olika klubbar med en grupp.
Restauranger
Lloret de Mar har massor av restauranger. Du hittar oftast billig och snabb mat, såsom kebab, pommes frites eller pizza. Det finns snabbmatskedjor som McDonalds och Burger King är. Men det finns också några exklusiva restauranger med dyra rätter. Det finns flera spanska restauranger som erbjuder typiska rätter såsom Paella och Tapas kan prova. Det finns i Lloret de Mar också många matställen som drivs av holländska, så nederländska mat är också möjligt.
Barer
Lloret de Mar har gott om barer där du kan gå för en drink. Det finns totalt över fyra hundra och överallt är en unik atmosfär. Smutta drinkar på stranden Traditionella holländska låtar eller sjunga med i en holländsk café. Några av dessa barer är Beachbar Olé, 501, De Bonte Koe och Feestcafé Nedvarvning.
Diskotek
Förutom barer finns också många klubbar i Lloret de Mar. Det finns diskotek där du hittar främst nederländska, men även nattklubbar där många nationaliteter finns. Några välkända klubbar i Lloret de Mar:
  • Disco Stötfångare
  • Disco Colossos
  • Nattklubb Berömmelse
  • Nattklubb Hollywood
  • Disco Londoner
  • Disco Moef-Gaga
  • Disco Revolution
  • Nattklubb St. Trops
  • Disco Tropics
  • Disco Venga Beach Club

Ingången till diskoteket är mellan 10 och 20 euro. Du kan också få ett särskilt kort som du kan skriva in gratis på de största nattklubbarna i staden.

Utflykter i närheten av Lloret de Mar

Även helt klar med stranden och underhållning? Lyckligtvis finns det många distraktioner. Dessa kan boka på turistbyråerna eller din researrangör. I vissa fall kan du också få lätt med kollektivtrafik till exempel.
Water World
Water World är en vatten nöjespark. Du har vattenrutschbanor och attraktioner som ger den nödvändiga kylningen. Från busstationen i Lloret de Mar, flera bussar går till parken.
Marine Park
Marine Park är en djurpark, delfinarium och äventyrsbad allt i ett. Det är en rolig plats att gå. Det finns roliga djur visar och spännande attraktioner. Parken ligger nära Blanes och från Lloret de Mar att nå med buss.
Barcelona
Barcelona är en vacker stad i Spanien, full av underbara sevärdheter. Det finns flera byggnader som ritats av Gaudí. Men de byggnader som inte är Gaudí har vacker arkitektur. Du kan få det genom att gå med buss till Blanes och därifrån ta tåget till Barcelona.

Att ta sig till Lloret de Mar

Det finns flera organisationer som reser till Lloret de Mar. Så du har till exempel byråerna Beachmasters och Gogo Tours kommer att Lloret. Du kan komma dit med buss eller flyg att gå. Self-drive är ett alternativ. Bussen är oftast billigare än planet, men du är 20 till 24 timmar på vägen. Så planet är lite dyrt, men också mer praktiskt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha