Semester: ditt hem säkert och energieffektiva ledighet

Cyrillus Brodd Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Innan du går på semester, bör du vidta åtgärder för att minska risken för inbrott så liten som möjligt. Under semesterperioden, kan du också spara pengar genom att se till att det kommer att förbruka så lite energi som möjligt att vara i den period som du inte är hemma. Under semestern du har en ökad risk för inbrott. Så du måste se till att utsidan av ditt hem, för att inte se att du är på semester. En inbrottstjuv som vill komma in i ditt hem kommer att göra susen inuti, men du kan göra ditt hem är så ointressant som möjligt. Genom enkla åtgärder kan du inser detta. Under semesterperioden, kan du också spara energi på ett enkelt sätt. Dessa är små besparingar, men de kommer att kosta dig lite ansträngning.

Se till att det ser ut som någon är hemma

Inbrottstjuvar leta efter ett hem där de lätt kan komma in och där ingen är hemma. Vissa saker man kan se om de boende är hemma. Genom ?? kväll att släppa en ljus belysning, kan du skapa intryck av att någon är hemma. Du behöver inte svagt ljus bakom huset för att släppa på kvällarna, eftersom detta är helt klart en indikator för att förhindra inbrottstjuvar välja ditt hem. Detta kommer att få precis motsatt effekt.
Genom att säkerställa att dagen är posten ur brevlådan, kan du också förhindra att människor vet att du är på semester.
Dessutom bör du vara försiktig ?? ?? sociala medier, såsom Facebook och Hyves. Du bör inte avslöja när du är på semester. Detta är förvisso sant när det gäller lätt att räkna ut din adressbok vara. Detsamma gäller för personer som har sin egen webbplats. Genom att ange på hemsidan när du är på semester, kan tjuvar enkelt få reda på den adress där webbplatsen är registrerad.

Spara energi under din semester

Under den period som du är på semester, kan du dra ner termostaten. Det är inte nödvändigt att ditt hus förblir över tjugo grader, medan du inte är hemma. Termostaten kan du inte, kan du bara klippa att lämna till exempel 15 grader.

Utrustning står ut

Dina elektroniska apparater behöver inte behålla makten medan ingen är hemma. Du kan ta bort pluggarna från uttagen för att spara ström på det här sättet. Dessa är små besparingar, men det sparar på plånboken.

Pannexpansions

Genom att koppla pannan, är vattnet inte värms upp under semestern. Pannan är i själva verket ständigt försöker att hålla vattnet vid rätt temperatur.

Frys avfrostning och utanför

Eftersom innan semestern att tömma frysen, kan du göra från frysen under helgerna. Detta kostar dig har vissa svårigheter, men en frys är en stor konsument, så det kan vara värt. Kylskåpet du kan stänga av eller åtminstone stänga ner, så att konsumtionen går ner.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha