Segling med barn

Gullis Samuelsson December 27, 2015 Underhållning 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många par seglar under vintern redan upptagen plocka ut avlägsna destinationer för kommande seglingssäsongen. Somrarna är markerade med segel av de vackraste platserna som ibland segla många miles. Och då blir det en viss inställd på en tid som besättningen kommer att utökas. En segel par förvandlas till en segling familj. Och sedan? Sedan kan du bara hålla segling! Bara det i de flesta fall ändra en sak.

Resväg

Din första seglade till avlägsna destinationer och var ofta i flera dagar timmars segling? Om du går segling med barn resplanen är ofta lite modifierad. Till exempel barn hamnar där en lekplats eller en strand som förekommer naturligt mycket trevligt. Avståndet till vara det bästa som kan förkortas. Naturligtvis är det viktigt ett barn ombord också gott om spel, men för att det ska vara roligt för barnet förändring. Det är mindre roligare än segling? Nej, verkligen inte! Det är bara annorlunda, eftersom du vill att ditt barn att ha en bra semester. Och naturligtvis finns det familjer som fortfarande stora avstånd eller ens hela världen segling. Och det är säkert möjligt, men på det hela taget de väljer familjer med yngre barn för en tillfällig ändring av färdvägen. För om barn utom segling också kan fånga krabbor, träffa vänner på kajen, på lekplatser kan spela och simma bra med fina stränder, de går ändå utan motvilja på semester med segelbåten! Denna mångfald bidrar till att segla ?? ?? njuta av barnen. Och om barnen har en bra semester, mamma och pappa också. Och så länge som barn fortsätter att njuta av det ombord, de går när de är äldre, förhoppningsvis också vilja få fler destinationer!
Relingnet

Sova ombord

Förutom resplan måste vara en del praktiska saker förändrats ombord. En säker plats att sova är högt upp på prioriteringslistan. Att ha ett barn är inte så svårt. Segling med ett barn är i varje fall många gånger lättare än med en avkännande, krypande instabil eller vaggande småbarn eller förskolan. Förutom den stora fördelen att barnet ?? S sig fortfarande oförmögen att röra sig, ?? sömn barnet är i allmänhet fortfarande mycket. Vågor och svälla har också en mycket positiv effekt på en baby. Dessutom är en rytande motor oftast en bra lugnande, det monotona ljudet gör att de snabbt somna och inte vakna upp snart. Men var ska du låta barnet sova? Detta är i början mycket lätt på baksidan av vagnen. Dessa kan sätta det någonstans i grund och botten om du är någonstans i det fäster med till exempel en linje för att förhindra glidning. När barnet blir ett litet barn och kan röra sig, är det dags för nästa plan. Ett bra alternativ är att spänna ett relingnet i spetsen på båten, och han kan aldrig falla ur sängen.
Hängande Stol

Säker plats att sitta

Förutom en säker plats att sova är en säker plats att sitta för ditt barn eller barn är också mycket viktigt. Särskilt i konstruktionen, är segel eller lås båt viktigt att ditt barn kan sitta på en säker plats, mycket små barn föredrar en plats där han eller hon har fastnat och inte så hemligt kan köra eller krypa. Möjligheterna är oändliga, men för ett barn är det enklaste sättet ändå bara maxi cosi. Samma gäller för fack vagnen, se till att det finns alltid någonstans att sitta ordentligt bundna. Om ditt barn kan sitta en gång en hängande stol är ett måste. Dessa kan hängas på dörren av kabinen entrén, så att ditt barn kan titta runt trevliga och hög och sitta torrt. Men också i kabinen är en sådan stol lätt att hänga på bordet. Dessutom tar sitsen fällas ihop liten plats och är därför lätt att förvara.
Och någon gång ditt barn är i en ålder då han blir för stor för maxi cosi ?? s, hängande stolar och andra barnstolar. Det verkar självklart, men se ändå att ditt barn har alltid en flytväst. Detta gäller även för små barn! Och om nödvändigt, använd en livlina, så att ditt barn är i vilket fall som helst inte falla överbord.

Underhållning ombord

Alternativen för underhållning ombord eller i hamnen är oändliga. En mycket populär aktivitet för segling barn fånga krabbor! Portarna inkluderar Gravelines och öarna du ser är den lilla krabba fällor regelbundet på byggnadsställningen. Släpa hinkar fulla av krabbor. Att fånga dessa krabbor finns särskilda krabba stavar som du kan köpa på många småbåtshamnar. Det är egentligen mycket enkelt fiskespö försiktigt med en slags klädnypa och en tätning på den. En bit av bacon eller salami på klädnypan och krabba jakt kan börja. Spelet är ännu bättre om du använder i stället för bacon eller salami färska musslor! Och det bör fångas naturligtvis själv först. Lyckligtvis byggnadsställningar inkluderar Gravelines och öarna är fulla av dem. Mamma eller pappa har för att hjälpa till och bryta upp musselskal med en kniv. Och med denna nya mussla på klädnypan på jakt efter den vackraste, största eller lika många krabbor som möjligt.
Slutligen, nedan är en lista över ännu fler barnunderhållning ombord eller i hamnen, förhoppningsvis en fantastisk segelsemester med barn!
 • Ta en liten uppblåsbar pool för dem i sittbrunnen eller på bryggan.
 • Tute Tute en båt för att hänga ut bakom båten.
 • Säkra i hamnen en hängmatta på bommen mellan förstaget och masten.
 • En vatten pistol, prova så mycket som möjligt under seglings bojar för att spraya våt!
 • Simning, och testa din flytväst rätt!
 • Ankungar / måsar utfodring.
 • Lekplats.
 • Rodd i båten eller segla med en optimist.
 • Segelbåt själv! Mamma och pappa hjälp med vad som behöver göras ombord.
 • Läder armband knop eller knop.
 • En veritabel skattkista med alla typer av vackra leksaker.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha