Scheveningen, uittips för en dagsutflykt eller helg borta

Scheveningen ses av många som badorten Nederländerna. Den vackra långa stranden och boulevarden vård ensam för en lyckad dag. Men Scheveningen har mer att erbjuda än bara sin vackra strand. Scheveningen har många roliga attraktioner. Dessutom finns under hela året organiserade många evenemang i Scheveningen, så att du kan dröja en lång vecka i Scheveningen också bra en helg eller själv. Stranden Scheveningen ses som en utväg i Nederländerna och är ett populärt resmål för turister och dagsbesökare. Speciellt under varma sommardagar är det därför mycket upptagen. Den gamla fiskebyn förr har blivit en av mätnings nederländska turistattraktioner. Förutom stranden i Scheveningen har att erbjuda massor av andra roliga attraktioner. Här är en lista över roliga uittips.

Vlaggetjesdag

Vlaggetjesdag i Scheveningen är ett årligt evenemang för att hedra ankomsten av den holländska sill sill. Flaggor Under dagen finns det något för alla händer i hamnen i Scheveningen, ung eller gammal, som fiske eller inte vacklar dag Scheveningen är en upplevelse Opzich. År 2013 Vlaggetjsdag hållas lördagen den 8 juni.
Under Flaggans Dag 2013 i Scheveningen, kommer många körer ger en musikalisk ackompanjemang. Dessutom kan barnen plocka upp ett hjärta till de många gamla holländska spel och kan betalas ett besök till olika demonstrationer av traditionella hantverk.

Internationella Sand Sculpture Festival Scheveningen

Den internationella Sand Sculpture Festival Scheveningen under 2011 skedde för 20: e gången. Från 24 Apri 2011 t / m 27 juni 2011 om införande av verk av sand var fritt tillgängliga beundrade på stranden i Scheveningen.
Många internationella artister hade före festivalen, vecka arbetade på meter höga konsten. Konsten att göra zandsculpuren går tillbaka till 4000 f.Kr. och praktiseras av de gamla egyptierna. Men det dröjde till 1985 till den amerikanska Gerry Kirk som den första artisten i världen, gjorde sitt yrke att göra sand skulpturer. I februari 1991 Gerry Kirk kom först till Nederländerna. Efter tre månader av hård träning av den grupp av studenter och handledning av Gerry Kirk i maj 1991 den första stora sandslott byggt på stranden i Scheveningen och den första internationella Sand Skulpturer Festival föddes. Genom denna festival Scheveningen har kallats vagga sandskulptur av Europa.

Fireworks Festival Scheveningen

Under förhoppningsvis varma sommarnätter av 2013, återigen traditionellt olika fyrverkerier spectacels organiserade. För tre veckor, kan turisterna njuta av sommar Fireworks fredag, som avslutas med tre dagar Internationella Fireworks Festival. År 2013 års internationella Fireworks Festival Scheveningen kommer att hållas för 34: e gången. Sex länder kommer att tävla mot varandra under dessa kvällar. Fyrverkerierna hyrs ut från en pråm till havs och från stranden och strandpromenaden för att se. Den evenment är väderberoende och med förbehåll för godkännande av borgmästaren i Haag, men lovade i bra väder igen för att vara en stor spectacel.

Program 2011

År 2011 fanns det varje fredag ​​kväll sommaren fyrverkerier och Internationella Fireworks Festival.
FREDAG 22 juli, 2011
Fredag ​​Sommar fyrverkerier Scheveningen
Med början vid 22:00
Fredag ​​juli 29, 2011
Fredag ​​Sommar fyrverkerier Scheveningen
Med början vid 22:00
Fredag ​​5 augusti, 2011
Fredag ​​Sommar fyrverkerier Scheveningen
Med början vid 22:00
Torsdag, 11 augusti, 2011
Den Internationella Fireworks Festival Scheveningen
Med början vid 22:00 och 23:00
Fredag, 12 augusti, 2011
Den Internationella Fireworks Festival Scheveningen
Med början vid 22:00 och 23:00
Lördag, augusti 13, 2011
Den Internationella Fireworks Festival Scheveningen
Med början vid 22:00 och 23:00
År 2013 kommer det att finnas en annan soortig räckvidd fyrverkeri.

Sea Life Scheveningen


Sea Life är en stor attraktion i Verona för en trevlig dag ut. Det har 35 platser runt om i världen, däribland ett i Nederländerna. Denna ära är i Scheveningen.
Sea Life Scheveningen byggdes under de första månaderna av 2011 och är nu ännu bättre än tidigare. Dessutom arbetade vi hårt på rullstol tillgänglighet.
Sea Life Scheveningen kommer att placeras ansikte mot ansikte med hajar, pirayor ?? s, sjöhästar, och föreställ dig på havsbotten i vår undervattenstunnel. Ännu bättre är ett besök på Sea Life Scheveningen av det dagliga livsmedels presentationer och ytterligare aktiviteter under semestern talet.
Öppettider:
Måndag / m söndag
10:00 ?? 18:00
Juli och augusti
10:00 ?? 20:00

Madurodam

Inte långt från Scheveningen hittar du den minsta staden i Nederländerna, Madurodam.
Kanaler, gavelhus och andra typiska holländska scener, alla återskapats på en skala 1:25 ger en fest för erkännande. Besök ostmarknaden i Alkmaar, spot flygplan på flygplatsen och ta dig shopping på Zeemaan butiken. Allt den kan i Madurodam.
Madurodam är öppen hela året och planeras olika aktiviteter under hela året. Således fick en ljus och lasershow under semesterperioden under 2011 flera gånger om ?? Nederländerna och kampen mot vattnet ??. Från och med 2013 finns en Panorama flygning gjort. En Panorama Flight är en DIY sak som du kan spela in dig själv på film. Under Panorama Flight flyga dig på 60 sekunder över Nederländerna. "Så remmar och redo för start".
Öppettider:
Januari / mars: 9:00 till 6:00 pm
April / m 3 juli: 09:00-18: 30 PM
4 juli t / augusti: 09:00 till 11:00 p.m. timmar
September / December: 09.00 - 18.00
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha