Sanningen om katter och hundar

Writer Audrey Wells brukade DJ på radiostationen KJAZ i San Francisco. Det är därför inte förvånande att det första scenariot sker i den här miljön. Hon vet bättre än någon annan hur lyssnaren kan vara en röst i extas. ?? Mina lyssnare ständigt fantiserar om vad jag såg ut, ?? minns hon. ?? Alla trodde att jag var något annat - en vacker svart kvinna, eller lång och blond, eller vad ??.

Sanningen om katter och hundar

Dessa erfarenheter projiceras på Abby, en framgångsrik veterinär som skördar mycket uppmärksamhet med sin radioprogram Sanningen om katter och hundar, där hon ger råd till djurägare. Under sändningen, får hon ett samtal från den publicitet fotografen Brian, som har problem med en hund på rullskridskor. Mannen var så förvånad över Abby humor, insikt och varm röst som han bjöd henne att ta en drink tillsammans.
Även om hon inte saknar intelligens och karaktär, är Abby inte skönheten där de flesta män är varm. För att inte svika honom, bestämmer hon att inte visa upp på den avtalade tiden och hon beskriver sig själv som hennes granne Noelle. Denna unga dam har utseendet där Abby bara kan drömma om. Hon är lång, blond och smal, men också naiv, tråkiga och obekvämt. Brian, dock inte bara borsta bort och följande dag i studion. Tillfällighet, skulle dock precis som innan Noelle blåser. Brian gör naturligtvis fel associationer och tänka en underbar personlighet är gömd i den vackra kropp Noelle. Han fortsätter att kalla till ett möte och damerna väljer att fortsätta med spelet igenom. Men Noelle göra sig av dess dåliga omöjlig uppgift och detta leder till många dråpliga situationer. På detta sätt lurches filmen på till en logisk slutsats: det är inre eller yttre vinna kär?
Sanningen om katter och hundar är en hjärtevärmande komedi som har de nödvändiga roliga och ömma stunder att lämna betraktaren med en bra känsla. Det betyder inte att filmen står inför två allvarliga kortslutning. Den första beror på det slående svart / vit teckning av tecknen. Alltför mycket antas det som är vackert per definition, har ingen mening och att fula människor har en fascinerande karaktär. Skaparna försöker prata denna rätt genom att påpeka att Abby är ganska medveten om sin sexualitet, men det kan inte dölja det faktum att filmen är ganska ytlig. Detta förvärras av den svaga utvecklingen av Uma Thurman. Som i en månad By The Lake bevisar att de inte har någon fat här på de nödvändiga komiska färdigheter, vilket gör hennes karaktär kommer över som en marionett. Är detta fortfarande ett bevis på att skönhet och innehåll inte kan kombineras?

Info

  • År: 1996
  • Speltid: 97 min.
  • Regissör: Michael Lehmann
  • Medverkande: Uma Thurman, Janeane Garofalo, Ben Chaplin, Jamie Foxx
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha