Sallader är riktigt säker och Dietary?


Sallat har blivit den heliga ikonen av dieten, tack vare sin låga kalori effekt.
Men myten om sallad som dietary mat och särskilt hälsosamt, skingras. I själva verket kan det också bli farlig om den åtföljs av kaloririka kryddor till mycket fyllig och konstgjorda tillsatser.

Här är alltså några förslag för att se till att salladen är verkligen hälsosam kost.

ÖGON OLJA

För det första är det viktigt att se till att oljan används väl.
Tyvärr har de flesta av de oljor som används som salladsdressing idag kommer från genetiskt modifierade soja. Dessa produkter odlas med hjälp av enorma mängder bekämpningsmedel, risk för människors hälsa.
Av denna anledning är det mycket viktigt att välja en organisk olja som är så naturlig som möjligt.

Majssirap

Det upptäcktes nyligen att intaget av hög majssirap, som finns i många salladsdressing säljs med populära märken kan orsaka vissa hälsoproblem.
För att undvika detta, då bör du kontrollera märkningen noga sallader säljs redan förpackas och förpackas.

TITANDIOXID

Titandioxid, ett ämne som används för att göra färgerna ljusare, det är också en ingrediens som används i salladsdressing eftersom det gör de färskaste ingredienserna och aptitretande. Titandioxid är ibland förorenad med bly och detta utgör ett allvarligt hot mot vår säkerhet.

Ett par gånger, är titandioxid som anges på etiketten, även om inte alla produkter som innehåller det, citerar detta ämne.

KONSTGJORDA FÄRGER

De artificiella färger som används i många livsmedel och särskilt i sallader, kan vara farliga om de tas i stora mängder.

FATS

De industriella fetter är särskilt farliga och inte alltid anges på etiketten, ingredienserna.
Det är alltid viktigt, därför kontrollera märkningen posten anger fett "delvis hydrerad."

Bland de mest kända tillsatsmedel som användes, och i synnerhet, det finns mononatriumglutamat, eller MSG, som är en aminosyra kan intensifiera smaken av livsmedel. Detta, vanligtvis, tillsätts till soppor och salladsdressingar. Nyligen genomförda studier länka denna livsmedelstillsats till potentiell skada på nervceller i hjärnan, för migrän.

För att undvika dessa problem, är det därför viktigt att undvika produkter baserade på mononatriumglutamat, såväl som andra ingredienser.
Vissa dietister tyder på konsumtionen av sallad grönsaker köpt på marknaden, väl tvättas med natriumbikarbonat och torkades ordentligt ... detta är det rätta sättet att undvika alla former göra problem.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha