Så sätta den desperata gräl

En till synes olöslig konflikt med dina grannar; släktingar i oenighet som inte pratar med varandra; Du ser ut dina missnöje tidigare kollegor inte längre etc. Vad kan du göra om situationen har gått helt över styr. Hur ser ni till att fejden avslutas och undertecknas freden.

Förhindra confict

Det smartaste är att kväva konflikter i sin linda innan de får ut av handen. Gräl kan uppstå länge uppdämd ilska, eftersom vi har lång tid att irritera några av de andra. Egentligen fejden orsakade en av z ?? s vrede den skyldige. Även om orsaken ligger kanske i den andra. Hur annars kan det faktum att han lät honom irritation som aldrig har berättat tidigare i ett lugnt sätt. Sällan arg reaktioner leder till en lösning. Vanligtvis följer bara en ytterligare härdning av attityder.

Lösa gräl inte alltid svårt

De flesta gräl och konflikter kan lösas enkelt. Kom ihåg att andra förmodligen i magen med konflikten. Om en av de två sidorna försöker att närma sig andra personen kan reagera lättad över att ärendet kan världen lösas. Hitta en bra tid och naturligtvis ge fritt erkänna att du kan ha är fel. Föreställ sårbara.

Du pratar i flera år inte längre med den andra

Som med varken verklig vilja att lösa konflikten, kommer fejd bara sluta med döden av en av de två. Men om du är trött på konflikten, det finns en hel del alternativ. Även här, den andra ofta djupt i sitt hjärta, vill också en lösning. I så fall blir det inte så svårt att komma igen i samtal med varandra. Men naturligtvis du inte kan veta i förväg.

Metod 1

Om du kan sätta dina tankar på papper på rätt sätt, försök att skicka ett brev. Ibland bättre per post via e-post som ett papper ännu mer värde än en datorskärm. I en skrivelse ?? så det finns ingen anledning att gå för djupt in i konflikten, men du kan säga till exempel:
  • att du ångrar att i strid med varandra, medan det tidigare var det fortfarande så ?? s goda relationer
  • Så prova andra för att få de goda tiderna i det förflutna i åtanke när du var fortfarande vänner
  • tidigare summan av de positiva saker och varför de härlig tid inte kunde återvända tänk om efterfrågan
  • i slutändan aldrig se varandra och prata är fortfarande en bister utsikter
  • vid döden fejden inte kan gottgöras och kanske remaining'll få stora sorg
  • om misstag görs av dig, ge det till punkt och pricka, utan att gå in på alla detaljer direkt
  • låt vet att inte bara ni båda lider av det, men området är också upplever skador och att de är lika drabbade av konflikten
  • Slutligen, nämna din e-post, telefon, postadress och om han / hon vill svara
  • som ger dig all glädje till honom / henne på grund

Om det inte finns någon snabb reaktion
Om det inte finns något svar på din begäran om närmande, sedan skicka ett kort och om brevet har anlänt. Men om du kan också skicka e-post till den e-postadress.

Metod 2

Du kan istället för att skriva också medling av en annan begäran. Vem som är kan du äger den bästa uppskattningen: barn, vänner, bekanta, kollegor ?? s, grannar etc. Som en direkt lim försök av medlaren misslyckas, kan strategin vara att medlare går första inventering i den andra vad han /. dess alla bryr sig om att sedan rapportera det till dig. Du kan reagera genom förmedling eller genom ett brev. Allt som allt, det måste naturligtvis också till den andra parten endast vill försoning. Men den idén kan behöva först att växa ännu så ge honom / henne tillräckligt med tid att göra det också. Och vara beredd om ett andra försök.

Väder fred

Förhoppningsvis i slutändan fred undertecknas igen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha