Så du bättre komma ihåg dina drömmar

Dreaming gör alla andra. Skillnaden är att vissa är ?? morgon kommer fortfarande ihåg vad deras drömmar är och kan ge en tolkning av det. Är det en gåva? Absolut inte. Du kan också lära dig att drömma ?? summa ??, förstå, som du ger en plats de flesta av de erfarenheter och händelser av dagen. Enligt många droomduiders uppstår mardrömmar om du har din egen personliga utveckling och andlig tillväxt är i vägen. Desto större anledning att komma igång med dina egna drömmar. Övning ger färdighet!

Innehåll

 • Drömmar är illusioner. Eller inte?
 • Drömmer viktigt?
 • Dagdrömmer till klardrömmar
 • Dagdrömmeri
 • Återkommande dröm
 • Mardrömmar
 • Att minnas är vet ... hålla en dröm dagbok
 • Och nu?

Drömmar är illusioner. Eller inte?

Sigmund Freud som vetenskapsman har bidragit till upprivning om psykologi av drömmen och tolkning av drömmar. Han kom upp med idén ?? ?? förening, varvid det antas att vem som helst kan bygga en bro mellan det medvetna och det undermedvetna genom att göra kopplingar mellan vad som händer i dagtid och bilder som kommer att diskuteras i en dröm. Även i drömmen frågan om önskan uppfyllelse, som undertryckt medvetna, det undermedvetna behov, till exempel erotiska begär som kommer upp i en dröm. Den privata censur hindrar många människor ovilliga att erkänna betydelsen av dessa drömmar om sin egen utveckling. Trängsel spelar också en viktig roll när det gäller att tolka drömmen.

Drömmer viktigt?

Vad är en dröm att? Vissa tycker att det är nonsens. Är de rätt? Den exakta funktionen av dröm i vetenskapliga kretsar mer eller mindre hanteras i mörker. I allmänhet är emellertid trodde att drömmar hjälper till att bearbeta erfarenheter och händelser i det dagliga livet, för att ge en plats.

Dagdrömmer till klardrömmar

En dröm består av ett sammelsurium av känslor, tankar, bilder och ljud. Drömmar sträcker sig från något du har sett föregående dag till erotiska utsvävningar, som också rotade i vardagen. Det finns alla typer av drömmar. Vi kommer att kort diskutera några att förstå varför det är mycket intressant att du kommer ihåg dina drömmar så gott som möjligt ... och att göra något åt ​​det.

Dagdrömmeri

Du sitter i bilen och vänta tills lampan lyser grönt. Plötsligt bakom dig tutar. Du var dagdrömmeri och glömde världen omkring dig. Vad har du dagdrömde? Om att vinna på lotteri? En middag med en hemlig älskare? Dagdrömmar är avkopplande och lindra stress. Det är intressant att ta reda på vad du dagdrömde och ge dem en förklaring. Varför det dagdröm? Varför inte daydreamed om något annat? Randomness, en del säger. Kanske, men kanske inte. Tänk på dagdröm som ytterligare kunskap ger dig en inblick om potentiellt hårda verkligheten i din dagliga tillvaro. Kanske din kärleksaffär med utrotning och gör att du dagdrömma uppmärksamhet som det verkligen är dags att göra något åt ​​det.

Återkommande dröm

Naturligtvis kan en återkommande dröm bli kul. Det kan också vara en mardröm. Alltid samma dröm är ett tecken på att det finns en situation i vardagen som måste åtgärdas. Det är verkligen något på gång psykiskt.

Mardrömmar

Mardrömmar är nästan alltid våldsamma, skrämmande, och förekommer oftast under REM-sömn. Tills för några hundra år sedan, var mardrömmar ansåg djävulens verk. De flesta moderna droomduiders tror att mardrömmar är konfrontationer som dyker upp om du betalar för lite uppmärksamhet åt din egen utveckling. Ta reda på vad som stör dig i din tillväxt som en person, som person. Mardrömmar konfrontera dig med din svartsjuka, din uppdämda rädslor och behov. Det finns många andra typer av drömmar. Såsom klardrömmar och Obes. De är alla lika viktiga för att förstå det dagliga livet, har möjlighet att få insikt och saker som du ger omintetgöra plats.

Att minnas är vet ... hålla en dröm dagbok

Att göra något med dina drömmar, måste du påminna dig som drömmer först. Att hålla en dröm dagbok är mycket lämplig. Enligt en del efterforskningar, du är fem till tio minuter efter att du har drömt redan glömt det mesta av din dröm. Att hålla en dröm tidskrift är idealisk för att fånga dina drömmar. En kokosnöt är tillräcklig. Eller köpa en vacker, inbunden dagbok. När allt kommer omkring, du skriver ner dina mest intima tankar. Tankarna uttryckt i drömmar. Sätt drömmen journal på nattduksbordet. När du ?? morgon ?? eller ?? natt ?? vakna, tror du på ett avslappnat sätt om vad du har drömt. Ju mer du gör en vana av det, desto bättre du kommer att komma ihåg dina drömmar. Först skriva ner datum och klockslag. Följ sedan dessa steg:
 • Dröm Tecken Det är viktigt att veta vem alla spelat en roll i din dröm. En man, en kvinna, din pojkvän eller flickvän? Dina föräldrar? Din chef? Kanske en utlänning! Vad gjorde de ut? De hade tydliga ansiktsdrag? Eller inte? Arbetet säger så många detaljer ut.
 • När gjorde dröm? Var det dag eller natt? Du promenerade genom höstlöv? Eller var naturen i blom? Solen sken? Det regnade? Fanns det en hel del snö? Kan du räkna ut om du drömt i det förflutna eller i framtiden?
 • Var hände det? Hemma? På kontoret? I skogen? På en fest?
 • Vad hände? Du sprang iväg när du ?? honom ?? eller "henne" att komma? Om du sprang fram till honom? Det säger en hel del om din kärlek relationer. Vad hände sen?

Och nu?

Att tolka dina drömmar, kommer du att ha läst en hel del om, till exempel arbetet med Freud och Carl Jung. Läs allt du kan hitta om tolkningen av drömmar och minne. Hur belezener du är, desto bättre kommer du att veta vad du ska göra med dina drömmar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha