RUN: 5 skäl att göra en joggingtur

Brian Backstrom April 24, 2016 Sport 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sandra Ianculescu - Och "sporten mer rimlig kostnad. Det kostar ingenting. Det har ingen åldersgräns och även biverkningar.
Det är aldrig för sent att börja springa. Det är inte nödvändigt att ha tidigare kunskap om detaljer och exceptionella fysiska gåvor. Vem som helst kan ägna till att köra som motion. Bara ett par sneakers speciell, en skuggig park och en bit av god vilja.

Uppvärmning, först av allt

Kör några övningar för att lossa lederna och värma upp dina muskler. Stretching är verkligen viktigt. När du är ordentligt uppvärmd, börjar den gå långsamt under några minuter. Öka hastigheten gradvis, för att inte trötta ut själv. När vägen är bekant för dig, kan du justera hastigheten samt dina egna villkor bättre. Och kom ihåg: tävlingen börjar med uppvärmning, och alltid sluta med en liten "av stretching. Här är en video till stor hjälp:

Vård för något

Körningen stärker hjärtat, förbättrar blodcirkulationen och andningsorganen, optimerar driften av matsmältningssystemet och inte har negativa effekter på kroppen.

Farväl, extra pounds

Fler och fler viktminskning på sikt. Det är nästan omöjligt att inte gå ner i vikt när kalorier du samlar medan du äter är alla kostnader under loppet. Dag efter dag, vecka efter vecka, kommer fett på magen bara vara ett dåligt minne.

Muskler och ben starkare

Tävlingen förbättrar bentäthet och gör dina muskler stark som en sten: starka ben, rygg och höfter kraftig stål - det är vad du får om du får för vana att köra. Jogging inte deformeras musklerna. Du kommer aldrig att bli en kvinna laboratorium. Tävlingen ger kroppen en slingrande och harmonisk.

En sömn som den för ett barn

Sömnkvaliteten förbättras. Fysisk trötthet kommer att förvandlas till en trevlig stupor och ta sömn snabbare. Akta dig, men: när du genomför en intensiv fysisk aktivitet, är det viktigt att få tillräckligt med sömn. Annars kroppen kan gå in mot trötthet.

Infusion av optimism

Kör måttligt minst tre gånger i veckan, och att gå bort depression orsakas av stress. Körningen ökar förmågan att arbeta effektivt och att ha en glad och aktiv. Prova det! Du måste bara börja.

När du behöver inte gå igång:

• Under menstruation. En kvinna lider mer fysisk ansträngning en vecka före menstruation. Nivån av progesteron ökar och andningen saktar ner mer än normalt.
• Före och omedelbart efter födseln. Under de senaste tre månaderna av graviditeten, släpper ett hormon som slappnar några senor och ligament, och det gör dig sårbar för olyckor, särskilt runt bäckenområdet.
• När det är för varmt. De skadliga effekterna av solljus avbryta fördelarna med jogging. På sommaren, bara köra fram till 10 på morgonen och välja skuggiga platser. Annars kommer uttorkning slå mycket lätt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha