Rum: Gör det unika barn

Rum: Gör det unika barn

De är liknande eller inte, tvillingarna har var sin egen personlighet. För att främja deras utveckling, bör det framhäva sina meningsskiljaktigheter samtidigt som kopplingen mellan dem.

Oavsett om sant eller falskt, tvillingarna är ett par, det är obestridligt. För vissa är likheten som att hindra dem från att bygga sin egen identitet.

Men deras fysiska likheten är inte synonymt med samma personlighet. Oavsett, som föräldrar, att lära dem att odla denna speciella relation och så speciellt, vi erbjuder även dem friheten att upptäcka och utforska personliga intressen.

Allt börjar med valet av namn. Undvik alltför nära låter som, till exempel, Julie och Emily, och Jacques och John. Och även om det verkar roligt för dig, vet att föreningar såsom Julius Caesar, eller Romeo och Juliet, skulle kunna leda till förvirring och locka vitsar.

Separera till varje pris: inte nödvändigtvis

På dagis entré, vissa tvillingar, inklusive den verkliga, är det mycket svårt att kombinera två partitioner: en med föräldrar, men också en med cojumeau om de inte föreligger i samma klass.

Om du känner att han inte är redo att skiljas från den mindre sektionen, diskutera det med skolan. Detta kommer att förändras med tiden. I grundskolan, kommer de att vara a priori i två separata klasser.

Utveckla sina individuella vänskap

Men detta bör inte hindra tvillingarna utveckla vänskap utanför deras förhållande. Även om det är sant att de finner nöje i att dela sina vänner, måste du också acceptera att en bjudas in utan den andra. De är odelbara!

Passa på att ordna en av dem ett spel eftermiddag i dig själv eller någon annan förälder att utveckla personliga vänskapsband. Det kan också vara en möjlighet att tillbringa en intim och speciella ögonblick med de som stannade kvar hemma.

Kläder, leksaker, fritid: Satsa på skillnaden

Det är lockande och så inbjudande att klä tvillingarna på samma sätt. Även om de ibland spelar, gör dessa barn inte gillar att vara förvirrade tider. Också, klä på samma sätt är ett hinder för personaliseringsprocessen, eftersom de alltid kommer att ha sin dubbla framför sig.

Det är visserligen praktiskt för tvillingarna att dela vissa kläder, respektera deras individuella smak erbjuder också mer personliga outfits. Samma sak gäller för leksaker och fritid. Till varje hans verksamhet enligt hans temperament och önskningar.

Kontakter och användbara avläsningar

  • Twin federationen och Mer: tel. : 01 44 53 06 03
  • Tvillingarna och multiplar av 3-18 år. En praktisk vägledning för föräldrar, Christina Baglivi Tinglöf, ed. Pearson.

Se även: Gravid med tvillingar: Vad är riskerna?

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha