Rätt vård för ditt barn sökningen är inte lätt

God vård för ditt barn är att hitta bästa, men det måste ses på några punkter. När allt kommer omkring, föräldrar vill det bästa för sina barn, men ibland finns det berättelser att dyka, så att unga föräldrar att vara mycket upprörd och mycket osäkra. Det är inte konstigt. Ett litet barn är verkligen försvarslös och skydd måste vara tillförlitliga. Var ska du titta efter för att hitta den bästa möjliga vård och vad som är bättre: ett hem dagis eller barnomsorg med kvalificerad lärare?

Först, tänk på vilken vård du föredrar

Innan de söker ett skydd måste du personligen om hans vilken typ av mottagning du hittar det bästa för ditt barn. Vissa föräldrar väljer ett härbärge där många barn, så att barnet har en hel del lekkamrater. Andra föräldrar föredrar att välja en liten bostad, där endast tre eller fyra barn vårdas, så mer uppmärksamhet kan ges per barn. Andra är i den lyckliga situationen att mor-och farföräldrar älskar att vilja passa och sålunda bandet är mycket bra, så att allt är förhandlingsbart.

Betygtillmötesgående din bra val

Som shelter du väljer, desto lägre blir ditt sinne och se till att du har också sett från alla sidor av den valda lättnad och bedömas. Att veta att du bryr dig genom mor-och farföräldrar ofta de synpunkter de har för utbildning. Det har därför ofta vara omtalade. Dessa positioner är oftast ligger på samma plan som synpunkter från dig och din partner. Låt helt enkelt märker hur du vill köra som vård och fostran som styr skydd måste uppfylla. Morföräldrar kommer ofta förstöra barnet lite mer än de har gjort med sina egna barn, men oftast receptionen på morföräldrarna för alla tre parter gynnas. Det kostar ofta ingenting och morföräldrar har ofta utbildningsmetoder som är nära de av föräldrarna. Dessutom lär sig barnet att tala bättre än ett daghem. Det blir omedelbart en reaktion om det säger något. Se till att en tvist åsikts snabbt sluta prata och barnet är offer för inte där.

Småskalig mottagning

Det finns inga morföräldrar eller inte är villiga att fungera som skydd adress, är en liten skala lättnad alternativet. En dagmamma som har tre eller fyra barn, som har händerna fulla med det, men för barnen är det en mycket tystare miljö, där de kan göra sina erfarenheter i fred. Också gå här först, om en dag är tillåtet att köra med och observera hygien, lämpliga leksaker för ålder, säkerheten i det område där mottagningen äger rum och närvaron av en trädgård, så de äldre barnen utanför i sandlåda lek. Notera hanteringen av mottagnings mor med barn närvarande. Hon svarar direkt på dem, kramar dem, hon är uppmärksam på problem, hon hjälper med leksaker och gräl mellan barn och så vidare.

Vården i en plantskola

Är det en plantskola, ägna särskild uppmärksamhet åt antalet anställda och antalet barn per anställd. Fråga om det finns många deltidsanställda, för då skapar en svår relation mellan barnet och den anställde. Titta på kvaliteten och kvantiteten av leksaker. Ser det välvårdad, om det finns saker trasiga, omålade, och så vidare. Hur du behandlas av personal? Kan du titta på flera gånger så att du och ditt barn vänja, eller en är inte där för att tjäna? Hur gör de anställda med barnen? Inte bara på det sociala området, men också i pedagogik. Se övernattning. Som ser bra ut, luktar det färska och sängar är rena, då det verkar allmänt okej.

Nackdelar med en plantskola

En plantskola har vissa nackdelar, som du bör vara medveten om. ?? Bebisar och småbarn måste lära sig språket och bäst för detta är ett samspel mellan barn eller barn och en vuxen. En på en så. På så sätt lär sig barnet språket och uttala låter bra. Där tar det tid. Av de andra barnen i barnets lär sig språket samt en väl talande vuxen. Dessutom, ändra vårdgivare ditt barn ofta. Ibland ges av den anställde, sedan med en annan. Att bygga ett däck på detta sätt är svårare. Eftermiddagen tupplur kan också störas av andra barn som gråter eller ens få arga när de somna.

Fördelarna med ett daghem

Den enda fördelen med en daghem är att du kan ta med till ditt barn på ett schema och se till att du är att du kan åka dit. I en liten skydd kan ibland orsaka problem om dagmamma är sjuk plötsligt eller annat möte med en läkare eller något liknande måste uppfylla. På förskolan finns alltid andra människor som kan ersätta en sjuk anställd. Många människor säger att det är bra för små barn att gå till dagis, eftersom de kan leka med andra barn. Men denna förmån gäller endast fyra år. För fjärde året, barn för lite sällskaplig och de kan bara spela tillsammans, men inte med varandra. En baby föds så liten egoist kommer successivt fler andra kommer att göra tillsammans. Bara från det fjärde året som faktiskt lyckas och de kan spela tillsammans till exempel dockteater, spela huset, tillsammans med block för att bygga ett hus och ett garage, och så vidare.

Filéer skillnad typer av vård per vecka

Ibland väljer föräldrar att göra för att klara av sina barn hem en dag, en dag i fostermor, en dag då morföräldrar, en dag på en granne och en dag på dagis. Ofta, men en billigare lösning, men olika typer av tjänster för att göra barn mer rastlös och bygga upp en relation med var och en av personerna i skyddsrum är svårt. ?? Särskilt spädbarn och småbarn gynnas av en konstant person som tar hand om dem, krama, leka med dem och med dem går utanför. Någon som svarar dem i sina första ljud, rhymes göra med dem, sjunger sånger med dem, berätta historier när de är äldre och som litar på dem så gör världen omkring dem.

Ett svårt val

Särskilt för föräldrar som råkar ha ett jobb och måste arbeta för att gå ihop, tillmötesgående sin käraste skatt bara återstår ett svårt val. Vilken vårdcentral du väljer, gör det för ditt barn och för dig själv den bästa möjliga vården är i din situation.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha