Rätt mat för våra hjärtan

Så länge vårt hjärta slår, det finns hopp. Vårt hjärta är inte för inte motorn i vår kropp. När hackar motorn vi har ett stort problem. Vad kan vi själva göra för att hålla vår motor så länge som möjligt i form? Täta, regelbunden motion, det är säkert. Men hur är det med vår mat? Vad vi bör äta företrädesvis till ytterligare skämma bort våra hjärtan och hålla dem i optimal hälsa?

Antioxidanter

Vi vill veta vad som är bäst mat för att hålla vårt hjärta frisk och i form, är det frågan om vad den mat bör innehålla ingredienser för att hålla vår motor på rätt hastighet. Enligt kardiologer, är det viktigt att vår dagliga kost innehåller en hög doisis antioxidanter. Denna lichtaam skydda oss från skadliga fria radikaler, som är ansvariga för vårt åldrande.

Vitaminer och fettsyror

Vitamin C och E och karotenoider såsom vitamin A, gå till försurning av vårt blod mot. De förhindrar också produktionen av fria radikaler i kroppen. Naturliga antiinflammatoriska som folsyra och vitamin C och D, är också viktigt för ett friskt hjärta. Dessa fungerar på samma sätt som aspirin. De minskar inflammationen i våra vävnader, avgörande för hälsan hos vårt hjärta. Ju fler blodkärl påverkas av inflammation, desto större är risken för hjärtsvikt. Omega-3-fettsyror, främst finns i fet fisk som sill, lax, ål, makrill och sardiner är ett utmärkt sätt att göra det triglycerider i vår bloddroppen. Dessa fettsyror fördröja tillväxten av dåligt kolesterol i våra ådror, vilket minskar risken för hjärtrytmrubbningar är avsevärt reducerad. Våra hjärtan älskar verkligen kalium. Denna alkalimetallen håller våra muskler, inklusive hjärtat, så smidigt som möjligt.

Lösliga fibrer

Vårt hjärta behöver också massor av lösliga fibrer. Dessa kombineras med lever galla och kolesterol i vår kropp. Båda föroreningarna kan vara så mycket lättare att lämna vår kropp.

SVARTA CHOKLADKAKOR

Vetenskapliga studier har visat att daglig konsumtion av etthundrafemtio gram mörk choklad, halterna av dåligt kolesterol sänker avsevärt. Att äta mörk choklad är ett utmärkt vapen mot alla typer av hjärt-kärlsjukdom och gör produktionen av "det goda kolesterolet" i handen. Mörk choklad innehåller också betydande mängder av anti-inflammatoriska substanser. De förhindrar att oxidera flera fettsubstanser i vårt blod, som annars skulle täppa artärerna. Choklad innehåller också höga halter favonoïden, ett utmärkt botemedel mot högt blodtryck.

Blåbär

Dessa flavonoider också till stor del återfinns i blåbär, en anmärkningsvärt liten men mycket saftiga embryo med många hälsofördelar. Denna blå bär innehåller också antocyanin, en substans som har en positiv inverkan på hjärt-kärlsjukdom redan visat sig i stor utsträckning. Antocyaninfärgning säkerställer att ansamling av fett i våra blodkärl är kraftigt reducerad.

Sötpotatis

Välj sötpotatis. Sötpotatis, desto mer färg desto bättre de innehåller, är rika på karotenoider, en kraftfull antioxidant. Det är dessa ämnen som den söta potatisplanta i naturen skyddar mot alltför intensivt solljus. Karotenoider skydda sin tur våra hjärtan mot skadliga fria radikaler.

Grönt te

Grönt te innehåller viktiga antioxidanter, såsom vitamin A, C och E, men främst tanniner och flavonoider. Tanniner och flavonoider är organiska föreningar som hjälper kroppen att ta bort cancerframkallande ämnen. De försvarar också kroppen mot mutera celler mot cancerceller. Grönt te innehåller betydligt mindre koffein än svart variant, vilket gör det hälsosammare att dricka.

Torkade plommon

Gedrooge plommon innehåller också mycket antioxidanter, ännu mer än de redan nämnda blåbär. Katrinplommon är rika på lösliga fibrer och är också låg i kalorier.

Havremjöl

Havreflingor innehåller anmärkningsvärt hög lösliga fibrer som ansluter enkelt med det dåliga kolesterolet i kroppen. Som ett resultat kan den kolesterol separeras lättare genom kroppen. Havre är också en viktig källa till protein, kalcium, järn, magnesium, zink, koppar, tiamin och vitamin E. Havre innehåller mer hälsosamma oljor än någon annan spannmål. Fullkorns havregryn föredrages, på grund av de hälsosamma komponenterna högsta koncentrationerna.

Sparris

Sparris tag i våra hjärtan. De innehåller betydande mängder av saponin, en kemikalie som är i stånd att ansluta till ingrepp med gallsyror och kolesterol. Sparris innehåller också ontstekkingsremmers som folsyra och vitamin C och D.

Valnötter

Valnötter är rika på alfa-linolensyra, kan en omega-3 fettsyra som är i stort sett i fet fisk hittas. En handfull valnötter minskar en dag signifikant mängden endotelin i vårt blod. Endotelin är ett hormon som orsakar inflammation i våra blodkärl. Endotelin ökar också fettdepåer i våra artärer, som orsakar många allvarliga hjärtproblem.

Apelsiner

Visar att apelsiner innehåller flavanoner senaste vetenskapliga rönen. Detta ämne gör det dåliga kolesterolet i vår bloddroppen och bra uppgång. Det onda kolesterolet är en av de viktigaste fiender våra hjärta och blodkärl.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Kära heer.mevrouw, vad som är rätt mat för någon som redan har två draines? Vad man ska göra och vad man inte ska äta? Här är en bok på nederländska? Previsously dank.De mina varmaste lyckönskningar för 2013 ville.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha