Rovdjur fiske

Predator fiske, för många människor med viss regelbundenhet, och fanatiskt praktiseras hobby. Ofta följd av en stor fascination för olika rovdjur själva, med alla typer av möjligheter och tekniker kan fiskas genom att erbjuda både naturliga och konstgjorda beten.

Fisk allmän

Nederländerna har över två miljoner människor som fiskar regelbundet. Av dessa två miljoner, finns det omkring 80% som ser sig själva som fritidsfiske, och cirka 20% som en sportfiskare. Fiskarna är ett antal specialiteter som var njuta av en preferens, inklusive liten fisk, karpfiskar, rovfiskar och ädelfiske.

Predators

Några av fiskarna aktivt engagerad i rovfiskar. Detta kan göras på flera olika sätt, och olika tekniker. I själva verket är det med fisken på rovfiskar med naturligt bete eller beten, som båda återigen kan delas upp i ett antal tekniker och metoder.

Naturligt bete

En metod för rovdjur fiske är genom att erbjuda naturligt bete.
Levande agn
Tidigare många fiske med levande bete, särskilt bland flottören, men det är förbjudet med 1998.
Stomme
Med död bete fortfarande fiskas regelbundet, genom att erbjuda en död betesfisk som bete på rovdjur. Detta görs vanligtvis statiskt, på den så kallade karp metoden, men också dynamiskt under flottören. När statisk fisk är en död betesfisk, ofta fet havsfisk, förutsatt på botten i en permanent plats. Stavarna placeras sedan inom parentes och bettregistrering sker via Optonics, vilket sker när karp fiske. När dynamiskt fisk är en flytande bete redan erbjudit sig att flyta. Och i det här fallet används ofta en naturligt förekommande i vattnet betesfisk. Detta kan mer aktiva skär hörn och ojämnheter vara fiskar i vattnet.

Beten

Idag, ökad användning av konstgjorda beten, delvis på grund av utvecklingen av ett lockbete inte stått stilla och det finns en hel rad av bete, vilket är allt naturligt beteende. I stort sett, dela in den i fyra typer av lockar, pluggar, jerkbaits, spinnare och mjuk plast beten.
Plugg
Pluggarna är hårda visimitaties, ofta gjorda av plast, med ett blad som visar sig från en viss simbeteende. Dessa kan enkelt regelbundet roteras och visa upp sig lite simbeteende. De dyka till ett visst djup, beroende på formen och storleken på bladet. Ytterligare åtgärder kan alltid läggas av bogserbåtar, men av sig själv ute är redan en viss simbeteende.
Jerkbaits
De jerkbaits är också hårda fisk imitationer, ofta gjorda av plast eller trä, men utan vingen. Denna show normalt inte simma beteende genom att vrida dem innanför och önskade simbeteende måste göras med sig själv. Genom lockbetet med korta ryck, eller avlyssning, inom fisk, kallas ryck, förvärvar lockbetet sin simning beteende. I grund och botten jerkbaits i tre typer. De segelflygplan glider genom vattnet, och rör sig med varje ryck från vänster till höger och vice versa. Drag beten är fler Sawyers och dykning med varje ryck ända ner. Hybriderna flankerar mer i en något oförutsägbart beteende.
Mjuka Beten
De mjuka beten är fisk imitationer av gummi, och mjuka, och återigen fångats på ett helt annat sätt. Eftersom de är av gummi, de är också mycket rörligare, men även här åtgärden med fiskaren måste vara hemlagad. Ofta helt enkelt vända sig till fiska inne, men framför allt med korta ryck de Mjukbeten visar återigen en viss simbeteende. Typiskt för Mjukbeten är de vertikala linjer, varvid Mjukbeten sättas medelst en ledande kopp på botten av vattnet, och detta sedan tippas uppåt med en mild bogserbåt, varefter, utan att tappa kontakten igen för att släppa ut till botten påsar.
Spinners
Spinnare är slutligen en helt annan typ av beten, och verka som de tidigare lockar faktiskt mycket mindre fisk imitationer. De kontrast, vädret är en helt annan funktion och som väcks av en roterande del vissa vibrationer i vattnet som är också säker på att vara lika intressant för rovdjur.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha