Rotterdam kontorstid, söndag shopping, sent på kvällen shopping, försäljning

Kiara Ceder December 27, 2015 Miscellanea 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rotterdam är den andra staden i Nederländerna och är känd för sin stora hamn. Om du gillar att shoppa kan du besöka bra i Rotterdam. Nedan finns tips verkar som gör att du kan handla en lyckad dag i Rotterdam. Dessutom en översikt över öppettiderna, shoppingkvällar, söndag shopping och försäljning.

Shoppingrunda, hur staden är tillgänglig?

Rotterdam är bäst nås med tåg. Du har rätt i mitten av staden när du kliver av vid Rotterdams centralstation. Även du kan flytta dig ett snabbt sätt genom staden när du tar spårvagn eller tunnelbana. Även med bil kan nå staden, men du bör vara medveten om parkeringsavgifter. I Rotterdam måste du betala för parkering i den populära kvarter och gator. Hit hör bland annat centrum. Satserna i centrum är 2,5 euro eller 3 euro per timme.

Shopping Tips för kläder och skor

Kläder, skor, kan du hitta allt. I Rotterdam naturligtvis hitta alla kända butiker som Zara, V & D och H & M. Runt Beursplein och Lijnbaan finns alla stora detaljhandel och varuhus, men. Detta område är också känt som Koopgoot. Roliga och intressanta shoppinggator med ofta mindre butiker och trendiga butiker, Nieuwe Binnenweg, New Market, Pannekoekstraat, Van Oldenbarneveltstraat den Laurenskwartier, Runt svanhals, Mini Mall och Witte de With gatan. Välkända är också Alexandrium som ligger utanför centrum. Alexandrium är en stor shoppinggata med hundratals butiker och hem butiker.

Shopping Timmar Rotterdam

De regelbundna öppettider kläder, skor och modebutiker i Rotterdam är följande:
  • Måndag: 13:00 till 18:00
  • Tisdag, onsdag, torsdag: 9:30 till 18:00 pm
  • Fredag: 9:30 till 21:00
  • Lördag: 09:00 till 18:00 pm
  • Shopping Söndagar: 00:00 am till 18:00 pm

Butiken under försäljning

En dag med shopping är ofta mycket dyra. För att spara pengar på dina kläder och skor shopping under försäljningen, även kallad försäljning. Under säljer kläder och skor säljs med stora rabatter. Denna rabatt kan snabbt uppgå till flera tiotals procent. Vintern försäljningen sker ungefär under månaderna december och januari. Sommarrea, ungefär under månaderna juli och augusti. Läs mer om försäljningen.

Redo att handla? Andra sevärdheter och evenemang

När du har tillräckligt med kläder, skor eller andra modeaccessoarer har köpt det för att uppleva mer. Kanske är det en bra idé att kombinera en shoppingtur till en av de många evenemang som äger rum varje år i Rotterdam. Exempel på stora och välkända händelser är drottningen, Summer Carnival, International Film Festival, World Port Festival, Nordsjön Jazz och så vidare. Utanför de många evenemangen finns väldigt många bra saker att uppleva i Rotterdam. Vad sägs om ett besök till hamnen, många museer, Blijdorp Zoo, Euromast, och så vidare. Om du vill stanna längre än en dag, kan du bo i en av de många hotell i Rotterdam.

Fortfarande handlar tips?

Har ni några tips för en rolig dag med shopping i Rotterdam? Ge ditt förslag eller nedan med hjälp av en reaktion.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha