Roses - Amber drottning, Ambiente och Super Star

Spray rosor och hybrid te korsat in floribunda som otaliga arter har odlats. De är alla härstammar från den botaniska rosor som ser i sin enkelhet helt annorlunda än moderna rosor. Som vanligtvis stora, har dubbla blommor och spetsiga knoppar som den gula "Amber Queen, den krämiga vita" Ambiente och orange-röda "Superstar".
  • Floribunda
  • Roos Amber Queen '
  • Roos Ambiente "
  • Roos Super Star '
  • Botaniska ro

Floribunda

Är korsningar mellan floribunda och hybrid te rosor polyantha. Polyantha rosor blommar, oftast lågväxande gäng rosor med riklig blomning. De bästa egenskaperna hos båda grupperna slogs samman i floribunda. Så det finns alltid nya sorter odlas orsakar ett enormt utbud av ständigt nya färger, dofter och blomformer. Precis som sprut rosor, de har ett stort antal blommor och dessa blommor är också ganska stora, vilket i sin tur beror på de hybrid teer. Dessa anläggningar är lätta att underhålla och ofta blomstra. Eftersom de flesta floribunda fortfarande relativt låga, är de ofta används i sängar eller som säkringar.
Rosa "Amber Queen '
Rosa "Ambiente"
Rosa "Super Star '

Roos Amber Queen '

"Amber Queen 'är en bärnstensfärgad gul floribunda sprej ökade från 1984 som visar klargul under blomningen. Det är en korsning av Rosa "Southampton" och Rosa "Typhoon". Hardy ros är också känd under namnen "Harroony" och "Prinz Eugen von Savyen. Anläggningen växer till omkring åttio fot hög och två fot bred, kan planteras i full sol och blommar från juni till oktober. Rosen har brons-gröna blad som är mörkgröna färgen långsamt. Blommorna är väl lager och har en underbar doft. Med flera sprut rosor tillsammans, dessa växter på sitt bästa i en rozenvak, men de är också lämpliga för placering i gränsen eller i en anläggning. De gillar en humus rik, väldränerad jord. På sommaren, regelbunden vattning och skär urblekta klasar. Detta steg från den engelska uppfödare Harkness vann 1984 i England, Rose of the Year. År 1991 vann denna ros Golden Rose och andra pris för lukt på Rose tävlingen i Haag.

Roos Ambiente "

Hybrid- Tea steg från den tyska uppfödare Noack 2000 med vackra krämvita, högfyllda och lätt doftande blommor. När helt öppen blommor en krämig gult hjärta blir synlig. Blommorna har en diameter på 10 cm och anläggningen är omkring åttio centimeter hög. Denna långa blommande ros passar bra med lavendel, salvia och bladsilver. Anläggningen har stora, blanka, mörkgröna blad, är härdiga och god motståndskraft mot sjukdomar. Det är en vacker snittblomma som håller bra i vasen. Under våren, de skadade, lösa och döda bruna grenar vända till grundstammen. På sommaren, avbröt vissna blommor för att uppmuntra nya sommaren och gamla bleka klasar beskära.

Roos Super Star '

Detta är en orange-röd, inte bleknar hybrid tea steg från 1960 av den tyska steg uppfödaren Mathias Tantau. Detta välkända och populära ökade med välmående, har en fruktig doft och kallas också "Tropicana" eller "Tanorstar. Anläggningen är en och en halv meter hög och gillar en solig plats eller halvskugga. Diametern av blomman är tolv centimeter från trettio till trettiofem kronblad och långa, stadiga stjäla och slående vackra blomknoppar. Anläggningen är hardy, har mörkgröna, något blanka blad och blommar från tidig sommar till sen höst. Denna ros har vunnit tjugo internationella utmärkelser, bland annat Golden Rose på Rose tävlingen i Haag och första pris i Portland, USA 1961. steg beskärning på våren och regelbunden gödsling rosor för kärlek bördig jord.

Botaniska ro

Botaniska rosor dvs vilda rosor, är bland annat i norra Mexiko, Nordamerika och Nordeuropa. De förekommer i naturen, och anses vara föregångarna till den moderna rosen. De är singel blommiga, med fem till sju kronblad och blommar en gång om året, i början av sommaren. Under hösten har de vackra nypon i olika färger som ibland ses till vintern. Vissa botaniska rosor odlas speciellt för höfterna, eftersom de är rika på vitamin C. De är starka växter som anpassar sig till sin omgivning några krav och är därför ofta planterade i parker och offentliga grönområden. Botaniska rosor också användas som säkring.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha