Rosebud Salve: läppbalsam stjärnor

Rosebud Salve har varit känt för stjärnorna. De, därför använda massan för att hålla sina läppar kissable. Vill du också mjuka läppar? För Rosebud Salve. Balsam i Nederländerna inte lika lättillgänglig som i Amerika. Det finns dock flera ställen där du kan få den. Överväg landsbygden parfym kedjor som Douglas eller Sephora. Även du kan hitta på nätet, många online-butiker som säljer det. Rosebud Salve frammarsch i Nederländerna. Det finns flera variationer av salvan. Smith ?? s Rosebud Salve kallar inget erkännande i de flesta människor som vaselin. Utanför Nederländerna är det mycket bättre känd, särskilt i USA. En hel del stjärnor svär vid denna åtgärd.

Vad är det?

Rosebud Salve är en multi-purpose kräm. Dina läppar är mjuka därifrån. Det är inte heller förvånande att det är en allmänt använd produkt i Hollywood. Det är inte bara för dina läppar, men också för torra fläckar, brännskador och handkräm. Den kan också användas som en bas under din ögonskugga.
Inte alla balsam Smith ?? S Rosebud Salve i samlingen kan användas för många saker. Endast originalet och mentholated salva du kan använda som en multi-purpose kräm.

Historia

Rosebud Salve är gammal. Den härstammar från 19th century. Kemist George F. Smith tog en salva ur vilken du kan använda för flera saker. Multi-purpose salva född och med den första varianten av Rosebud Salve: den ursprungliga versionen.
Samtidigt är det stoff över hundra år gammal, men fortfarande mycket populär. Särskilt i USA, är det stoff populär. Den burkar idag är fortfarande mycket vintage. Därför är de inte mindre roligt, men bara kul!

Produkten

De har sex olika varianter av salvan. Tre för några torra läppar och tre för hem-trädgård och kök användning.
  • Minted Rose: Denna salva är för läpparna och göra, vad kommer dina läppar pirra. Inte alla tycker att det är lika roligt. Du måste vänja sig. Salvan är smaklös och luktfri.
  • Mocha Rose: De smaker och dofter av mocka, choklad och vanilj. Dessa doft element som du hittar. Detta är bara för läpparna.
  • Strawberry: Strawberry smaker och dofter mycket starkt av jordgubbar. Även detta är för dina läppar.
  • Brambleberry Rose: The Rosebud Salve doftar och smakar som björnbär. Denna variant har samma ingredienser
  • Mentol och eukalyptus: Denna salva är inte bara avsedd för torra läppar, men för torr hud och hudirritationer. Det kyler det smärtande området lite.
  • Original Rosebud Salve Denna salva är som mentol och eukalyptus universal salva och kan därför användas för flera saker. Denna salva upprepades i ett rör till salu.

När läppen är både lukten och smaken mycket torr. Du bör vara så. Tycker du inte gillar det, så kan du väl gå för originalet.

Tillgänglighet

Rosebud Salve blir mer populär i Nederländerna. Det finns även i parfymer Douglas ser över hela landet. Detta tar en burk tio euro. De har den ursprungliga Rosebud Salve och Minted Rose. Sephora säljer också dessa balsam för en viss tid för samma pris som Douglas.
Också tillgängligt på webben är salvan. Således butiken säljer Kiss Kiss Bang Bang Rosebud Salve. Här är en burk 8,49 euro. Detta inkluderar inte frakt.
På eBay, en hel del saker som erbjuds. Fördelen med eBay är att du kan hitta salvan för mindre pengar än i Nederländerna. Och om du är ansluten kan du välja ett sex-pack. Detta är billigare än att köpa en burk. Skulle du inte sex? Sedan sälja dem en gång bland dina bekanta. Naturligtvis kan du också köpa dem individuellt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha