Roliga fakta - Vatten

Vatten har så många bisarra funktioner som vi lätt skulle kunna skriva en bok om det. Visste du att ett stort antal hälsoproblem kan lösas enkelt genom att dricka vatten? Att skönheten i iskristaller beror på hur positiva våra tankar? Att vatten kan ta över egenskaper andra ämnen? Eller att de flesta människor hunger och törst inte kan skiljas?

Vatten och hälsa

Dricksvatten kan vara många hälsofrågor som gemensam och huvudvärk, förebyggande och botemedel. Forskarna är även övertygad om att vatten är risken för tjocktarms, minskar urinblåsan och bröstcancer. Uttorkning är också den främsta orsaken till trötthet. Lite vatten att dricka kan således vara tillräckligt för att du kommer tillbaka fräsch. En man kan bara överleva en vecka utan vatten.

Hunger och törst

Vet de flesta människor inte skillnaden mellan hunger och törst. De flesta av oss tenderar att äta när vi är törstiga.

Vatten i film och litteratur

Vatten har så många bisarra egenskaper som ligger till grund för många berättelser i film och litteratur. Boken är således obehagligt Drowned Sorrow av Vanessa Morgan på en sekt vars medlemmar är ett slags spöken som kan förvandla sig till vatten och den lokala sjön från en by vistelse ansluten. Intet ont anande turister som badar i längre vågar att våga, väntar en ohygglig död.

Hur mycket vatten finns det på jorden?

Vatten täcker omkring 70% av jordens yta. 97% vatten, men som är odrickbart.

Minnet av vatten

När en substans är löst i vatten, kan vattnet minnet av detta ämne fortsätter att hålla i sig, även om den har spätts ut på ett sådant sätt att ingen förblir enda molekyl av det ursprungliga ämnet.

Vackra iskristaller

Så vackert iskristaller på dina fönster, är nära relaterad till de tankar du har. Forskning har visat att positiva tankar skapar vackra iskristaller. Iskristaller med en ful form är återigen ett resultat av ett negativt tänkande mönster.

Dröm

I våra drömmar är vatten symboliserar ofta ett barns födelse. Det meddelar också lanseringen av en ny fas i livet.

Frekvenser

Molekylerna i varje ämne som har ett spektrum av frekvenser kan spelas in digitalt och med hjälp av en särskild anordning spelar upp i vatten. När detta är gjort, kommer den nya vatten reagera som om den faktiska ämne skulle vara närvarande.

Vatten i våra kroppar

Vetenskapliga studier rör den men oense om hur många procent av vår kropp består egentligen av vatten. Mängden är beroende av fetthalten i kroppen, men i allmänhet kan antas att är mellan ett-halv och fyra femtedelar av vattenkroppen. Våra hjärnor består av cirka 85 procent vatten och vårt blod från 80%. Visste du att blodet har samma generella sammansättning som havsvatten?
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha