Roliga fakta - Sex

Valfrid Jönsson Mars 24, 2016 Hälsa 280 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Visste du att överviktiga män har en kortare penis? Eller att cornflakes ursprungligen var avsett att minska onani hos unga människor? Eller en halvtimme tungan kyss brände fler kalorier än ett träningspass i två timmar? Lär dig och skratta med dessa roliga fakta om sex?

Den sexuella utbildningen av Mangaia

På ön Mangaia i Stilla havet tar pojkarna från sin trettonde sexualundervisning av en äldre kvinna. Fokus här har getts till förspel och oralsex. Pojkarna lär sig också att älskog bör pågå i minst femton minuter och att kvinnan här två eller tre måste ha en orgasm. Om en kvinna på Mangaia fortfarande missnöjd, kommer hon att lämna sin make nyheter och berätta för alla på ön. Det enda mannen kan fortfarande göra är att göra ännu svårare att bli av med den otäcka rykte.

Den längsta orgasm

A gris orgasm varar i genomsnitt trettio minuter! Rekordet i människa är tio sekunder.

Potenshöjande åtgärder

Argentinarna är övertygade om att äta katter stimulerar styrka. Vill du hellre njuta av ett vänligt sätt att öka din potential, då kan du tänka på strålning. På artonhundratalet var det mycket vanligt. Så du kan köpa radio suppositorier ?? s och radioaktiva penisringar.

Forbidden sexleksaker

Om du gillar sexleksaker, aldrig flytta mer mot den amerikanska delstaten Alabama. Det är verkligen olagligt att köpa sexleksaker.

Karriär kvinnor onanera mer

Karriär kvinnor onanera mer än hemmafruar. I själva verket har en undersökning visat att 50% av kvinnor i karriären regelbundet onanera, jämfört med hemmafruar, men är 21 procent.

Tungan kyssa gå ner i vikt

Människor ofta tunga kyssar stanna smalare. Det beror på en passionerad fransk kyss av en minut brann cirka 26 kalorier. Det är en jättestor 1560 kalorier per timme!

Cornflakes mot masturbation

Visste du att John Harvey Kellogg är kända spannmål utvecklats för att minska onani. Tanken var att ge barn med cornflakes styrka att motstå behov onanerar.

Ju tjockare mannen, kortare penis

När en människa blir tjockare, är buken en av de första platser där fett ackumuleras. Som ett resultat, kryper den på basen av penis, så att den kommer att krympa. Tjockare män har så små penisar.

Smärtsamma våta dröm

Tidigare människor används i England ett mycket smärtsamt sätt att förhindra onani hos unga människor. Om penis en aluminiumring med stift sköts. När penis med spänning växte kunde pojkarna inte längre uthärda smärtan.

Kropps Juicer

Provsmakning kroppsvätskorna hos andra människor har samma effekt som att svälja ett vitaminpreparat. Dessutom gör det tänderna vitare.

Amning

Enligt forskning, kvinnor har sexuell lust, om de luktar annan ammande kvinnor. Amning orsakar verkligen en kemisk stimulans som väcker sexuell lust.

Sexually aktiva råttor

Råttor är bland de mest sexuellt aktiva djur av vår planet. Visste du att en genomsnittlig han- och honråttor, tjugo gånger om dagen ha sex med?
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha