Roliga bilar, pimp min moped!

Gusti Jönsson Februari 26, 2016 Auto 62 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Idag är Microcar inte längre bara en långsam bil på en dammig bild, nej, är numera också populär bland ungdomar, som ser det som en trendig fordon där den kan plocka upp de nödvändiga upptåg fenomenet Microcar. Vad moderna Microcar måste uthärda i dag är också fantastiskt. Bilarna är särskilt populär bland de franska och italienska ungdomar och då speciellt i de mer välbärgade barnen för lite kul pimped voiture sans permis ofta tar upp en stor kapacitet. Onekligen har Microcar också -mer i båda länderna jämfört med oss-som en riktig bil och det syns i de stora franska och italienska städer en statussymbol för ungdomar.

För de rika franska ungdomar

Den fashionabla "voiturette" sedan snabbt erövra de franska och italienska städer och spelar med Aixam Aixam GTO användbar för behoven hos de väl medierade franska ungdomar att presentera sig särskiljande. GTO finns i tre färger: rött, silver och pärlvit. Den robusta kroppen med stora främre spoiler talar utan tvekan en ung publik.
Aixam GTO, för hip ungdomar ">
Aixam GTO, för höft ungdomar Aixam Connect, innovativ teknik
Aixam Connect, innovativ teknik Aixam GTO, tuffa killar bild
Aixam GTO, tuffa killar bild
Eventuellt GTO bokstäver, kolfiber inredning och en aluminiumgolv med diamant tallrik mönster. Den tvåcylindriga 400 cc motor ger stor effekt på 5,4 kW vid 3200 r / min och en 14 Nm vid 2400 varv / min.
Som standard finns en senaste generationen multimediasystem med Bluetooth-gränssnitt med intuitiv pekskärm i Aixam GTO.

Status för en riktig bil

Helt nytt är begreppet GTO inte redan kom med Aixam Aixam GTI Coupé presenterades vid Paris Salon de l'Automobile under 2012. I Frankrike har den Microcar fortfarande mycket mer status för en riktig bil än den oss var dessa vagnar ofta anses vara nedsättande. Fransmännen ser det som den ideala staden bilen.
Aixam GTI, Salon de l'Automobile 2012
Aixam GTI, Salon de l'Automobile 2012 Inre Aixam GTI, med pekskärm
Inredning Aixam GTI, med pekskärm Aixam GTI, karismatisk
Aixam GTI, karisma
Fordonet kan vara i den livliga franska och italienska städer som ofta redan helt igensatta i rush sitter väl komma i trafiken och är populär i alla samhällsskikt. Med höft vagnar som de GTI Aixam Coupe linjer tilltalar en helt ny publik, det Microcar kastar äldre bild av sig själv och blir en leksak för ungdomar.

Framgångsrika reduktioner

Det finns flera tillverkare som bekvämt svarar mot behoven hos barnen, ta till exempel Due Geko begränsad upplaga Microcar, ett dagis klon av Fiat 500 som sänktes och stelnade och standard bland andra är utrustad med en JBL ljudsystem, olika grälla utsmyckningar interiör och exteriör, LED-belysning, röda bromsok och en sportavgassystem.
Due Geko, förskolor klon av Fiat 500
Due Geko, barn klon av Fiat 500 CH26 Sport Evo begränsad upplaga GT
CH26 Sport Evo begränsad upplaga GT Minskad version av Citroën DS3
Förminskad version av Citroen DS3
Kanske du är mer förtjust i Chatenet CH26 Sport Evo begränsad upplaga GT som har en bror som fortfarande ser mer ut som Mini Cooper. Du kan också välja att Ligier JS 50 Och gissa vad igen förvånansvärt likt en miniatyrversion av Citroen DS3. Med denna erfarenhet tutte micro har ungdomlig älskare en bra bas för att ställa ytterligare.

Oerhört populära

Och även mycket händer i Frankrike så tidigt som 80-talet av förra seklet bevittnade Aixam nedan. Bredvid det en produkt som var inställd i vårt eget land och även husdjur franska ungdomar, en Chatenet Barooder har en snygg metalliclack och extra breda tofflor poserar på mötet Sin le Noble, en stor fransk tuning festival.
Aixam Tuning, redan i 80
Aixam Tuning, redan i 80 Tuning Produkthomegrown
Tuning Produkt hemodlade Chatenet Barooder, extra breda medar
Chatenet Barooder, extra breda medar
Varumärket Chatenet är knappast känt när det är oerhört populär i Frankrike, är Chatenet även en av de stora biltillverkarna i landet. Och det är sant, Chatenet gör lysande micro den franska kärleksfullt kallas voiturettes. Dessa voiturettes har ofta standard alla alternativ som vi finner även i vanliga bilar som luftkonditionering och navigering.

Obegränsat antal högtalare

Den verkliga fans ställa sina barn själva, för att trimma en moped är knappast vanliga kit för försäljning, kommer det också ner till kunskap och expertis för att tillverka välsittande delar. Materialet härmed mest uppenbara är polyesterfiber som är formad i en form. Färgen jobb kräver dessa färdigheter. Ändringar i interiören är ofta enklare att implementera, betyder det inte så mycket tid, ansträngning och pengar spenderas. Förutom särskild belysning är en toppmodern ljudsystem är ett måste, både effektförstärkare med ett obegränsat antal talare och volym. Basin förarna fyller ofta hela aktern på vagnen.

Ljus i mörkret

Många beundrare av titivated Microcar betalar också vederbörlig uppmärksamhet åt belysningen. Således standard strålkastare och bakljus är ofta ersätts med högre prisklasserna och kära sådana armaturer med klarglas och färgat ljus inuti. Dimstrålkastare i frontspoilern kan också inte missas, samt särskild invändig belysning.
Men den ultimata njutningen lurar naturligt i marken neonbelysning på undersidan av fordonet, företrädesvis i blått, först då gör du verkligen helt på din Mattie. I vilken utsträckning blått eller ibland rött ljus inuti och utanför är tillåtet enligt den franska eller italienska lagstiftaren är inte klart för oss, i Nederländerna kan inte i alla fall.

Amerikanska influenser

Amerika är i samklang regelbundet som en källa till inspiration, så ser vi en Ligier här Fusion, ett oidentifierat föremål Ridning med hänvisningar till UFOs och Area 51, den militära basen av det amerikanska flygvapnet i Nevadaöknen som åtnjuter en obskyr rykte. På andra sidan av denna mystiska fordon är en show med flygande tefat gjort.
Ligier Fusion, Ridning oidentifierat föremål
Ligier Fusion, Ridning oidentifierat föremål Ligier Nova 500, professionellt trimmad
Ligier Nova 500, professionellt inställda Aixam Scouty-R, med nivån
Aixam Scouty-R, med nivåreglering
Förutom en Ligier Nova 500 som också har genomgått några dramatiska förändringar. Dessutom har en Aixam Scouty-R, i sig en fin bil, men med detta organ kit med sidokjolar och frontspoilern det är en mycket imponerande fordon. De hydrauliska dämpare med nivån sjunker bilen står stilla eftersom Ligier en hel del genom hans fjädrar.

Vild väster

Sådana fjädringssystem, ser vi ofta i amerikanska anpassade hotrods och därmed värd dessa spädbarn under de stora pojkarna, de därför omvandlas av professionella tuning företag. Detta JDM nedan riggade av en privatperson i hela atmosfären i vilda västern och är omgiven av vackra airbrush arbete med indianska föreställningar.
Airbrush Arbeta med indianer Föreställningar
Airbrush Arbeta med indier Teater många reliker och prydnadssaker
många reliker och prydnadssaker over the top men också roligt
Over the top men även roligt
Interiören har genomgått en metamorfos och är helt i indisk atmosfär med många reliker, prydnadssaker och rituella föremål. Om vi ​​öppnar bakre hittar vi en massiv boombox som ett slags altare med tidigare och på vissa indiska siffror. Från taket hänger djurhudar. Det är lite "over the top" allt men också roligt.

Bosozoku stil, ännu mer extrem

Har du någonsin hört talas om Bosozoku stil? Termen avser en medlem av en japansk gäng kännetecknas av onormalt beteende, prålig stil som vi kan vända sig till en bil eller motorcykel. Denna excentriska livsstil som har ett litet antal anhängare utanför Japan använder vissa koder som vi kan alla hittas på denna engelska Aixam.
Bosozoku stil, avvikande beteende
Bosozoku stil, avvikande beteende Special oljekylaren på framsidan
Specialoljekylaren på framsidan Extremt negativ camber, stora avgas
Extreme negativ camber, enorma utlopp
Vi ser alltså en extremt negativ camber, meter dubbelt avgassystem, en särskild oljekylare på framsidan, en överdimensionerad spoiler nedan, för att inte tala om den slående livré. Interiören har också genomgått de nödvändiga anpassningarna och är inrett rituella föremål som hör till denna kult japansk gangster som uppenbarligen vet också engelska entusiaster.

Snabbaste Microcar värld

Riktigt spännande det är först när vi omvandlar vår Microcar ett slags race kart. Vi stannar en 600 cc Yamaha R6 4-cylindrig 16-ventilsmotor i en slarvig 130 hk som driver bakhjulen genom vilken vi kan dra upp till 16 000 varv per minut, toppfart okänd ... Några stora tofflor under, fast öronsnäcka och gå!
Om vi ​​anser att denna vagn högst 350 kilo kanske kan ni tänka er, med tanke på de hastigheter som kan uppnås med detta är utan motstycke för den genomsnittliga mopedföraren. Självklart behöver vi inte ta vägen här i maj, är fotografierna också tagit på twisty kretsen av Turckheim i franska Alsace.

Rinspeed Dock & Go, surrande mobil för framtiden

Den ständigt kreativa ingenjörer i stilbildande Rinspeed schweiziskt märke ger oss en inblick i framtidens moderna stadstrafik med en kombination som kommer att reta varje Microcar entusiasten, den Rinspeed Dock and Go. Egentligen är detta elfordonet en fullfjädrad bil, men han kan också vara begränsad på 45 km / t.
Dock finns hitch bara upp,
Dock är helt enkelt montera, och gå med mer eldkraft och
och gå med mer eldkraft och Hi-tech komponenter för hip DJ
Hi-tech komponenter för hip DJ
På så sätt har vi en Microcar, ehh ... hum mobil som saknar motstycke. Smart-typ bil består av två delar som kan monteras på kommer sömlöst. Nackdelen med den lilla Microcar med dess begränsade bagage är sålunda löst effektivt, men mer bagageutrymme är inte den enda fördelen.
Även lämplig för trendiga pizza leverantörer
Även lämplig för trendiga pizza leverans Fantastic smartphone-liknande interiör
Fantastiska smartphone-liknande interiör Den ultimata drivande reklam objektet
Den ultimata drivande reklam objekt
De allt fler batterier som finns i trailern avsevärt och eftersom det en gång på varje hjul är ytterligare en elektrisk motor, Rinspeed Dock & Go när de används som full auto därmed uppnå en toppfart på 145 km / t. Med denna skapelse möts brummande, ingen surrande mobila och små bilar tillsammans i ett överraskande innovativt sätt!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha