Roliga barnkalas

Geska Wikström Januari 7, 2016 Underhållning 31 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När barnens födelse, kommer snart en önskan att ha en fest. Vanligtvis är det svårt att komma fram med en rolig och originell tema. Därför några bra idéer nedan! Här är några bra idéer för en framgångsrik barnkalas beskriver:
 • Dragkamp med nippel
 • Vansklig balans spel
 • Flygande bananer
 • Flop Väskor
 • Confetti Rain

Dragkamp med en spene

Vad du behöver:
 • 2 nappar
 • en sträng på ca 50 cm
 • 1 påse godis nappar

Det går så här:
Jämfört med den verkliga dragkamp, ​​kan du spela det här underhållande spel, men med två deltagare. Det här spelet kan därför bäst organiseras som en turnering att hålla barn per två ett spel. Vinnaren i varje match kommer att spela mot varandra en annan vinnare, och så vidare. När alla barnen indelade i grupper om två, kan vapnen delas ut. Detta är en cirka 50 cm lång sladd med vid varje ände en spene. Deltagarna presentera sig i ansiktet mittemot varandra. Varje barn tar en napp i munnen och bort från sin motståndare till rep hängande tätt. Då spelet ledaren ger startsignalen, och varje lag de två barn bör försöka dra nappen i munnen på varandra. Deltagarna får inte använda sina tänder, bara deras läppar och deras mun muskler kan hålla nappen. Det hela ser väldigt roligt, eftersom deltagarna är ofta flera år av nappen. Vem drar Aren från andra mun, går in i nästa omgång. För nästa omgång, bör varje napp vara väl tvättas, eftersom ingen tycker om att sätta in en begagnad, otvättad napp i munnen. Vinnaren av varje omgång kommer att få ett pris en napp godis. Vem kommer att vinna hela turneringen, får tre nappar, och titeln "super mästare napp.

Vansklig balans spel

Vad du behöver:
 • böcker som företrädesvis inte längre nytt

Det går så här:
Det här spelet kan du spela med tre spelare. Ju fler deltagare, desto roligare blir det. För att starta en slingor är inspelad med start och mål. Efter dragningen har uigemaakt som möter vem, verkar varannan rivaler i början. På kommandot "Ta upp!" varje barn sätter en tjock bok på huvudet och försökte så snabbt som möjligt för att nå den andra sidan utan att boken faller. Är svårigheten att spelet är deltagarna inte tillåtet att hålla varandra i handen med boken! Vem boken fortfarande innehar, måste gå tillbaka till början och börja om igen! De andra deltagarna kom ihåg att ingen försöker fuska. Vinnaren av varje match varje vidare till nästa omgång. Återigen, genom lottning avgöra vem vinnarna att spela mot varandra. Vem kommer att vinna finalen, vinnaren av turneringen och kan kalla sig "balans mästare. Spelet blir mer spännande när leden är full av hinder, såsom kartonger eller stolar. Eller ännu bättre, kan som täcker hela leden med två eller flera böcker på huvudet?

Flygande bananer

Vad du behöver:
 • En banan varannan deltagare
 • lite starkt rep
 • 1 stift eller tejp
 • 2 ögonbindlar
 • ett stoppur

På jobbet:
Först alla delas in i grupper om två. Iiedereen kan välja med vem han bildar föredrar en "barnsjukdomar lag. Grupperna kan väljas slumpmässigt. Ledaren förbereder sig för den första matchen nedan. Han tog en stor banan och hänger med en sträng och en tapp på taket. Bottendelen bör dingla precis ovanför mynningen av de deltagande barnen. Då matchen startar bananer. Kandidaterna i det första laget som ska ögonbindel och varje sätta på ena sidan av banan, så att banan mellan dem dinglar. Båda barnen har sina händer på baksidan gör, och de får styra banan varje ens röra munnen. Då spelet ledaren ger startskottet. Tanken är att de två deltagarna så snart som möjligt för att äta bananer. Här är lagarbete är mycket viktigt, eftersom bit frukt som inte bör hållas med handen.Ook, inte de två deltagarna inte se varandra, så att de kan hänga både prova banan till en annan "bra". Ju mindre banan är, desto högre deltagarna skall nå eller hoppa. När banan äts alls, är laget redo. Det är uppenbart att laget med den snabbaste tiden.

Flop Väskor

Vad du behöver:
 • 1 plats per spelare
 • En plastpåse per spelare

På jobbet:
Alla deltagare är på en av sina stolar och satte sina stolar i två långa rader rygg mot rygg mot varandra. På varje plats placeras en plastpåse, som är full av luft och blåses knäppt. Efter det, kan spelet börja. Deltagarna bilda två lag. Varje lag talar samordnat sekvens i vilken varje deltagare, i sin tur, blad, och presenterar sig som enades om vid startlinjen. På klartecken körs i båda grupperna en varje spelare till den första stol från hans linje och plockar upp en plastpåse på stolen. Sedan försöker han få säcken mellan de båda händerna så fort som möjligt att explodera. När det lyckas, kommer han att sitta på sin stol, och måste lämna nästa spelare från gruppen. Som går till det andra sätet, lämnar plastpåse popping, sitta på den andra sätet efter att ha lämnat den tredje spelaren i laget, och så vidare. Gruppen som först ockuperade alla stolar, är vinnaren. Detta lag heter "bedövande mästare.

Confetti Rain

Vad du behöver:
 • konfetti
 • 1 poäng per hat spelare

På jobbet:
För det här spelet, papper partyhattar som krävs i form av en kon, och massor av konfetti i olika färger. Du kan få allt färdigt köpa, eller låta barnen göra houdjes sig med några papper, som är mycket billigare. Med en perforerings barn kan göra konfetti av returpapper, så de har också roligt med förberedelserna av spelet. Spets caps verdwiijnen efter matchen inte omedelbart i garderoben; Det är uppenbart att deltagarna kan bära sina hattar under hela partiet. Med räkna ut avgör vem först måste kasta konfetti. Alla andra deltagare står i en cirkel runt konfettiregn maker och hålla sin point guard dök upp gånger. De låtsas vara blommor som längtar efter lite regn. Vid lanseringen av dealern kastar spelaren in i mitten av en handfull konfetti i luften, så högt som möjligt! Varje blomma försöker nu genom omvända partyhatt, så mycket som möjligt för att fånga konfetti. Då ser vem som har flest konfetti ,, eftersom det är vinnaren av spelet och nästa spel kan vara rainmaker. Den uppsamlade konfetti åter tas i påsen och används för nästa match. Ställ sedan in rainmaker och blommor på en cirkel för nästa confettibui.
Spelet slutar när alla konfetti på golvet, och alla hjälper till med sanering. Vem var oftast konfettiregn tillverkare kan välja nästa match.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha