Roliga aktiviteter under våren 2012 i Friesland

I norra delen av landet, spring break från 27 februari - 4 mars 2012. I provinsen Friesland, som under våren bryta några trevliga saker organiserade för barn, föräldrar och även farföräldrar. Aktiviteterna under våren i Friesland 2012.

Mord upplösning i Aqua Zoo Friesland

Barn kan på lördag, 25 februari onsdag 29 februari och lördag, 3 mars lösa ett mord i vattnet zoo Aqua Zoo i Leeuwarden. Det har hittat en död krona maki och det är tydligt att detta inte har hänt på ett naturligt sätt. Det finns alla hittade spår av misstänkta, men frågan är vem som begick mordet på apan. Barn uppmanas att lösa under aktiviteten Zoo Crime Investigation. Barnen är då en detektiv och tillsammans lösa brottet. De ges därför alla resurser sorterar. De hissas till verkliga brottsplats jackor och de får forskningsmaterial som ett förstoringsglas, borste för att ta fingeravtryck och pincett för att säkra bevisning. Naturligtvis är mord trimmas med band och bevis ska samlas korrekt och gjort i påsar så att den kan analyseras senare. Detta görs också av barnen, där de råkar lära sig mycket om vad djuren gör och varför de gör det. Om allt går bra, hittat rätt skyldige på det sättet. Men är inte att mordet är fortfarande ett mysterium.
Zoo brottsutredning är på lördag, 25 februari onsdag 29 Februari och 3. Lördag mars. Barn som vill delta måste vara närvarande vid 13:30. Deltagande kostar 6,75 € per person. Det är för aktivitet, pommes frites och dryck. Bara det är fritt inträde till parken. Barn måste registrera sig i förväg eftersom det finns för alla barn i Nederländerna i stället.
Aqua Zoo Friesland är också hem för päls tätning, tätningar, pingviner, wallabies, flamingos ?? s, dvärg utter, ocelots, bäver och pelikaner, ring-tailed lemurer och röd ruffed ?? s ?? s. Så allt som kan ses när ett kort köps.
Timmar: 10:00 till 17:00 okt-apr, maj till september 09:30 till 18:00
Antagnings vuxna euro 17.00, barn 3 till 11 år 14,50 euro
Aqua Zoo Friesland, Green Star 2, 8926 XE Leeuwarden, tel. 0511-431214, www.frieslandzoo.nl

Spännande skattjakt genom naturen

På måndag februari 27 finns en spännande jakt för ungdomar med typ av Elfbergen skogen i Gaasterland, som börjar i Oudemirdum. Hemligheter och mysterier i skogen på eftermiddagen Elfbergen redas ut. Först med en historia om en riktig skog ranger att hålla spänningen säkert vet. In'Geheim av Elfbergen "innebär två barn ?? natt för att ta en promenad och sedan köra till alla sorters konstiga saker. De går nästa dag tillbaka till skogen och studera allt som finns, men sedan hitta skogvaktare dem medan de gör det. Han berättar sedan dem den verkliga historien bakom vad de har hittat och det handlar om en Castle Lord och gått Slot som en gång stod någonstans i skogen i Elfbergen. Det handlar också om naturen udda män som en gång bodde i Elfbergenbos. Slot Herren var verkligen inte en trevlig man och också mycket inhalerig. I skogen, dock fortfarande ihåg en massa saker till honom. Om ranger berättade historien, barnen verkligen gå till skogen Elfbergen. De kan vara där med en skattkarta för att hitta stegpinnarna i Final Herre och alla andra hemligheter länge sedan.
Eftermiddagen kommer att hållas i skogen Elfbergen och börja på Bezoekerscentrum Mar en Klif på Brink 4 Oudemirdum. Barn 7 till 12 år kan delta. Det börjar vid 13.30 och varar fram till omkring 16:00. Du kan prenumerera på lördag 25 Feb 0514 på 571777. Eftersom det är en vild resa genom skogen kan barnen bäst locka sina äldsta kläder och stövlar. Även morfar och mormor ?? s ?? s får delta. 4 € per person debiteras.

Traipsing genom naturen och ditt eget bröd rullar

Barn kan på måndag 27 februari i naturreservatet De Alde Feanen på toting turné och sedan värma upp av en lägereld. Och vid lägerelden som sedan hembakat bröd. Turnén är 14. ?? Fram 16:00. Starten är vid besökaren Alde Feanen den Koaidyk 8a i Earnewâld. Medlemmar av det Fryske Gea betala 2 euro, icke-medlemmar betalar 6 euro. Du kan prenumerera på 0511-53 96 18.

Hållbar knutselmiddag

På tisdag 28 februari är på Visitor Mar en Klif en kreativ och hållbar knutselmiddag. Barn gör denna eftermiddag något gammalt något höften. De kan designa din egen verksamhet och sedan med gammalt material och färg och lim. Det finns material kan finnas där arbetat med. Gamla kläder är lätta att röra trevligt. Barn 6 till 12 år gamla kan delta och aktiviteten varar från 14:00 till 16:00. Barn bör inte bara knorra, de också få ett mellanmål och dryck. Kan delta genom att ge för måndag 27 feb kl 12:00 av 0514 till 571.777. Även här, hans farfar och farmor ?? s ?? s välkomna igen. De måste till besökaren center.
Kostnad per barn 6,00 euro

Spel och teater i Fries Landbouwmuseum

I Tjäna Walde under våren teater och andra live frågor. Det finns en stor tjur som barnen kan se och de har en verklig rodeo tjur ridning. Vem är den längsta maj naturligtvis fortfarande vinnaren. Det finns en kuslig hål i vilket spelar obehagligt fall. Det kan också kännas i en ko och en video kommer att visas som visar hur en kalv föds på naturlig väg och med kejsarsnitt. På gården av museet är dessa spel och aktiviteter för barnen att göra från 11:00 till 16:30. På tisdag, 28 februari Onsdag 29 Februari och TORSDAG 1 Mars finns barnteater. Detta kallas ?? vita torv och den robusta bondhustru ??. Barn 6 till 12 år gamla kan komma se detta. Pjäsen börjar kl 14:30. Pjäsen kommer från berättelsen Ithaca och låt det hur tuff en bonde hjälps på en extraordinär resa genom en myr vit kvinna. Bara det är ett mysterium, men hur gör något sånt? Barnen kan ibland spelar sig själva och morfar och mormor ?? s ?? s är också välkomna.
?? S morfar, mormor ?? s, mammor och pappor betala en reducerad avgift på € 3 och barn betala 3 euro för att delta i verksamheten. De kan därför delta i aktiviteter, men också museet och se besökaren Alde Feanen. Bokningar för teatern rekommenderas.
Webbplats: www.frieslandbouwmuseum.nl

Insekter Hus hamrande

Barn från 8 år kan tisdagen den 28 februari insekter hus kommer snickeri på Visitor Alde Feanen. I dessa hus kan insekter för att inkludera pollinerande växter och därmed ge frukt, grönsaker och vackra blommor skydd och viloläge. Eftermiddagen börjar kl 14.00 och varar till 16:00, och börja på besökaren Alde Feanen den Koaidyk 8a, Earnewâld. Medlemmar av det Fryske Gea betala 5 euro och icke-euromedlemmar 9. Motion: 53 96 18

Pellets ludd mars en Klif

Onsdagen 29 februari finns en pellets eftermiddag i mitten besökare av Mar en Klif Oudemirdum. Dessutom lär sig barnen vad är pellets och hur de uppstår. Eftersom pellets är de osmältbara delarna av möss och småfåglar som äts av ugglor och sedan spottade ut igen. De kallas owl pelletar, eller pelletar. Pelletsen ser ut och hur du vill ha dem undervisade på eftermiddagen. Att det finns även hela skallar till pellets för barn ofta ganska fascinerande. Och du kan se vilka djur det äts. Barnen pelletsen kan helt riva upp och sedan gå i hand med en titt bok som djur äts. Naturligtvis finns det människor som har en hel del förståelse för pellets och alla typer av djur. Också alla göras tillgängliga verktyg såsom pincett och förstoringsglas. Inte heller bör också morfar och mormor ?? s ?? s föra pellets eftermiddagen. Barn får delta som är mellan 7 och 12 år. Eftermiddagen börjar kl 14.00 och varar fram till omkring 16:00. Behövs i 0514 att ge upp ?? 571 777 och som kan och den 28 februari. Inträdes kostar 4 euro per person.

Pelletar fluff i Alde Feanen

Barn kan också vara på Alde Feanen pellets söka på onsdag 29 feb 14:00 till 16:00 vid besöks Alde Feanen. Plats: Koaidyk 8a, Earnewâld
Medlemmar av det Fryske Gea lön, icke-medlemmar betalar 3 euro. Motion: 53 96 18

Natur och fågelskådning

Lördag 3 mars IVN avdelningen Súdwesthoeke återse de välkända lördag morgon vandring / fåglar. Den korta men stränga vintern har lagt naturen tillbaka lika i underläge, men under natur promenad låt gammal jägmästare Goasse Hylkema du se hur snabbt naturen återhämtar sig. Den erfaren guide och tar dig genom skogen i närheten av Oudemirdum och med det slutliga målet av naturen Wyldemerk. Han berättar vägen om ursprunget av dessa skogar, skogsbruk och visar att skogen börjar komma under våren humör. Naturligtvis fåglar täckta med stor säkerhet och höra hackspettar hamrande, den ljusa ljudet av robin och den tidiga våren kallelse bröst och finkar. Denna natur / fågelskådning är för alla och är gratis. Starten är vid 09.00 för information om Brink Mar en Klif Oudemirdum och varar fram till middagstid. Råd välklädd att gå ut och kikare runt halsen. Du behöver inte registrera dig. Information: www.ivn.nl/sudwesthoeke
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha