Rock Werchter 2016 biljetter, radas upp, datum, tillgänglighet

Gustaviana Bergmann Februari 27, 2016 Underhållning 3 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rock Werchter är en av de största och mest kända rockfestivaler i världen. År 2016 tar Rock Werchter rum torsdag 30 Juni till söndag, den 3 juli 2016. För musik Rock Werchter är en av de ledande musikfestivaler i världen. Nedan har vi sammanfattat all information om Rock Werchter som historia, program och line-up, biljetter och biljettförsäljning, camping och boende och tillgänglighet.

Rock Werchter

Varje år i den belgiska byn Werchter är en av de mest kända festivaler inom rock och pop. Tidigare händelsen var känd som Torhout-Werchter. Under tidigare år, fanns det fortfarande en endagsevenemang, nu tar det fyra dagar. Under de senaste åren, erbjuder Rock Werchter plats för upp till 80.000 besökare per dag. En stor del av dessa besökare är närvarande i flera dagar och övernattar på ett av campingplatser. År 2016, är Rock Werchter organiseras på torsdag, 30 juni till söndag juli 3.

Biljett Rock Werchter

Det finns ett val för dagen och en kombination biljett som du alla fyra dagar festivalen kan besöka. Dessutom kan du välja ett campingkort. På grund av populariteten av rockfestival inga rabatter vanligtvis organiserade.
Festival Besök
En dagsbiljett för en dag av ditt val kostnader ?? 95, -. En kombination biljett kostar ?? 226, - och ger dig tillgång till festivalen under alla fyra dagar.
Camping
Med bara en kombination biljett, har du ingen rätt att övernatta på en av campingplatsen. Detta kommer att kräva en camping biljett måste köpas. En regelbunden camping biljett kostar under förköp ?? 20, - per person. Vid dörren tar en vanlig camping biljett ?? 25, -. En camping biljett XL kostar i förväg ?? 27, - och vid dörren ?? 30, -.

Program och line-up

Festivalen är känd över hela världen och strikt varje år en rad stora artister. Förr i tiden gick världsberömda artister och band som Green Day, Kings of Leon, Red Hot Chili Peppers, The Who, Pearl Jam, Neil Young och Metallica. Den fullständiga line-up visas på Rock Werchter hemsida.

Adress och tillgänglighet

Rock Werchter från fastigheten ligger i provinsen Flamländska Brabant nära städerna Bryssel och Leuven i byn Werchter. Platsen ligger på huvudvägen N21. Nära festivalområdet finns 15 parkeringsplatser. Dessa områden ligger inom gångavstånd från festivalen och campingplatser. Avgiften för att parkera bilen ?? 15, -. Det finns en motor fältet, kostnaden för detta parkerings belopp ?? 10, -. De som reser med kollektivtrafiken kan resa till järnvägsstationen i Leuven. Belgiska besökare kan använda sin festival mappa en fri tågbiljett förfrågan via SNCB. Från järnvägsstationen i Leuven bussar till festivalområdet.

MAT OCH DRYCK

Naturligtvis, även säkrat den inre människan där det finns mer än tillräckligt med mat och dryck tält. Du köper din mat och / eller dryck med hjälp av så kallade mat och dryck kuponger. Dessa kuponger kostar ?? 2.50 varje. Vill du spara pengar på mat och dryck? Sedan köpa dina kuponger i förköp på Rock Werchter hemsida. Eftersom kupongerna kostar nämligen ?? 2,40 vardera. Den är anpassad, tack för tipset.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Håljer Simonsson
  Like 0   Dislike 0

Priserna för biljetter inte correct.Dit året en kombination biljett kostar 226 euro per dag biljett 95 euro.Voor en vanlig camping biljett du sedan betala 20 euro, medan extra stor camping biljett 27 euro ner räknas.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha