Rock Werchter 2014: Rada upp och informations

Förutom Lowlands och Pinkpop, är Rock Werchter en av de mest populära festivaler i Benelux. Werchter ligger i Flemish Brabant. Denna belgiska Festivalen äger rum varje år den sista helgen i juni eller första helgen i juli. Vill du besöka detta år en stor festival? Den här artikeln innehåller information om festivalen och i laguppställningen 2014!

History of Rock Werchter

Denna festival hölls för första gången 1974. Sedan 1999 Werchter bara det är i den belgiska staden organiserad. Grundaren av denna festival är Herman Schueremans. Rock Werchter han har redan fem gånger ?? Arthur Award för bästa Festival ?? vann.
År 2003, Rock Werchter fjärde årsdagen. Den här gången varade festivalen för de första fyra dagarna. Stora namn som Metallica, Radiohead och Coldplay spelade sedan på. Idag, varar festivalen i fyra dagar per år.
År 2014 Rock Werchter Festival startar den 3 juli och avslutas den 6 juli.

Festivalområdet, adress och kontakt

Rock Werchter hålls på festivalområdet i Werchter. Det finns tre steg: Stora scenen, Klub C och The Barn. Det finns plats för som ?? n 140 000 festivalbesökare.
Festivalen ligger längs Haachtsesteenweg i Werchter. Werchter ligger 30 km från Antwerpen, och så vidare ?? n 170 km från Utrecht.
Om du går med bil, observera att det kan vara mycket upptagen mot festivalområdet. Följ skyltarna och stänga av din GPS! Runt festivalen skäl är 15 parkeringsplatser inom gångavstånd. Kostnaderna är engångs 15 €. Du kommer att få ett klistermärke fast på bilen. När du afrijd av platsen och det finns ingen plats som du måste gå till en annan park. Du måste sedan återköpa ett klistermärke.
Motorcyklar kan parkera för 10 euro. Du får ett kvitto, lagra den på rätt sätt.
Det rekommenderas att anlända med kollektivtrafik eller cykel. Det enklaste sättet är att ta tåget till Leuven. Mellan Leuven och Werchter driver ett snabbt kontinuerligt busstrafik.

BILJETTFÖRSÄLJNING

Biljettförsäljningen börjar på lördag, 7 December, 2013 kl 14:00. Biljetter finns tillgängliga endast genom proximusgoformusic.be. Du kan betala via Online Bancontact / Mister Cash, Kreditkort, Ideal eller via banköverföring.

Beröm

Kombinerad biljett kostar 205 euro exklusive camping, service, rörlighet bidrag och avgifter
Dag biljett kostar 83 euro exklusive tjänste, rörlighet bidrag och avgifter
Regelbunden camping biljett kostar 18 euro per person i förväg. På biljettkontoret det kostar 25 euro. Med undantag för de
Camping Ticket XL kommer att kosta 25 euro i förväg. På biljettkontoret det kostar 30 euro. Med undantag för de

Campingplatser

Skillnaden mellan en vanlig och XL biljett:
När XL biljett kan du från och med onsdagen 2 juli kl 16:00 vid campingen XL. Måndag 7 Juli till 12:00 bör du lämna.
Vid de återkommande biljett som du kanske inte förrän torsdag juli 3 från 08:00 till campingen. För 7 juli 00:00 bör du lämna.
Reservera en plats är inte möjligt. Det betyder, först till kvarn. Det finns en hel del campingmöjligheter. Campingplatser är indelade i tre zoner. När ett läger är fullt, måste du skicka en annan campingplats för att se om det finns fortfarande utrymme där.
Det finns ingen makt på campingplatser. Men det finns gratis dricksvatten och det finns gott om gratis toaletter. Att duscha är möjligt, men kan tas ut.
Leta efter reglerna på campingen vid platsen för Rock Werchter själv.
Förutom natten på en campingplats, bor på ett hotell också göra gott. Det är cirka Leuven Mechelen ett stort urval av hotell.

Rada upp och program

Varje år finns det en hel del stora namn på scen på Rock Werchter. Den fullständiga line up kommer att meddelas senare. På webbplatsen för Rock Werchter kan du läsa nya namn och användbar nyheter. Du hittar också där hela programmet. Hålla hemsidan så håll ögonen öppna!
Vid denna tid, har följande namn bekräftats:
 • Metallica
 • Arctic Monkeys
 • Pearl Jam
 • Placebo
 • The Black Keys
 • Skrillex
 • Major Lazer
 • Franz Ferdinand
 • Pixies
 • Jack Johnson
 • Trigger
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha