Rochefort, Belgien

Luca Bengtsson Februari 29, 2016 Underhållning 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Vallonien, den fransktalande delen av Belgien är den vackra staden Rochefort. Det ligger vid floden Lomme, som på den plats Lessive absorberas i Lesse. Både staden och området har att erbjuda turister en mycket roligt. Saint-Remy Klostret är en Trappist kloster, känd för sitt öl och ost. Grotta Lorette är värt en titt. Verderis där för att se ruinerna av grevens slott från 11-talet.

Abbey Notre-Dame de Saint-Remy

 Den Rochefort Abbey
Klostret grundades av Gilles de Walcourt, earlen av Rochefort ta i 1230 de cisterciensiska nunnorna flyttade in. Eftersom livet för dessa kvinnor är överviktiga där, kommer de att ersättas 1464 av munkar. I mitten av 17-talet, var klostret plundrades flera gånger. Klostret upplöstes och beslagtogs av den franska revolutionen, vilket har inneburit att dess byggnader är hälften förstörda. Sedan 1595 finns det ett bryggeri för att möta de personliga behoven hos munkarna. Den nuvarande bryggeriet grundades år 1900 och är fortfarande en Trappist bryggeri. Det innebär att bryggeriet upprätthålls av bröderna i Trappist Order och klostret. Det finns sex Trappist sörjande rader i Benelux, fem i Belgien och Nederländerna. Ölet, som produceras i Rochefort är en brun hög fermentationsbuljong. Den öl endast naturliga produkter som källvatten, malt, humle och socker. Jäst säkerställer den fortsatta processen. Det finns tre sorters öl bryggs:
Rochefort 6 med en halt av 7,5% alkohol. Denna öl är rödaktig i färgen och är den minst bryggt.
Rochefort 8 med en alkoholhalt på 9,2% .Detta är den mest sålda öl Rochefort, en gul-brun färg.
Rochefort 10 med en andel från 11,3%. Detta öl har en djupröd, mörk färg och har en fruktig smak.

Grotta Lorette

År 1865 grottan upptäcktes av markägaren. Grottan skapades av flödet av floden Lomme, som flyter. Det är en robust och imponerande grotta. Det är en stor och komplex grotta där endast en liten del av publiken görs lämplig med trappor och lampor, och alltid under överinseende av en guide. I en annan del av grottan är paraklazen. Dessa är sprickor i berget, pulverisering genom att skifta bitar av sten. I likhet med de förändringar av delar av jorden, genom vilken jordbävningar inträffar. I dessa grottor finns en underjordisk laboratorium, som registrerar förändringar på jorden. Men också vikten, temperaturen hos luften och vattnet, som sipprar ner och lufttrycket geregistreert. Detta är inte öppen för allmänheten, men du kan titta på en film om utredningen.

Grevens slott Rochefort

The Castle of Rochefort har mer än 20 år en turistattraktion med många arkeologiska fynd. Många av dessa fynd påträffas när de började gräva upp bra, men för mycket material finns på plats. Man kan se alla dessa saker i museet av slottet.
Slottet byggdes på 11-talet och har varit fäste och hem för många framstående familjer. I den 16: e och 17-talen, förändrat fortet gradvis i ett slott i renässansstil. det är en mycket slående, lång och hög slott. Efter den franska revolutionen, slottet var till salu: invånarna i regionen kunde köpa vad de behövde och så var sten, skiffer, järn och leda en annan destination.
För personer som är intresserade av arkeologi och historia Rochefort är en rolig utmaning. Det finns flera vandringsleder i området. Staden är definitivt värt en titt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha