RoboPos, konsten butiken

RoboPos är en ny butik som öppnade i Den Bosch den 3 november, 2008. Hittills inget speciellt skulle man kunna säga, men bakom detta moderna fall är en revolutionerande idé. Namnet säger allt: RoboPos är en butik där personalen är helt ersatts av en robot. Den RoboPos är faktiskt en butik i form av en stor maskin. Det ser ut som en bild från en science fiction-film: du gå förbi en jätte, meter skyltfönster full av saker, och snabbt köpa något utan att någonsin stöta på en enda leverantör. Denna vision är nu verklighet i RoboPos, där du kan shoppa 24 timmar om dygnet.

Bekväm världspremiär

Aldrig har denna idé appliceras som ?? stor skala, och därmed Den Bosch har fångat en världsnyhet. Tidigare denna innovativa idé tillämpas redan till läkemedel, men aldrig för alla typer av bruksföremål. För det finns verkligen allt till salu i RoboPos. Du kan inte tänka eller det är ur väggen så galet. Mycket praktiskt om ditt kaffe är när du får besök eller måste få i sista minuten en present till en födelsedag. Ett axplock ur sortimentet av denna toppmoderna butiken: te, kaffe och läsk, chips, godis och kondomer. Är dessa fortfarande vardagliga produkter som du kan hitta i varje maskin, på RoboPos kan ännu galnare: du kan även boka 24 timmar om dygnet och även elektronik som kamera ?? s, USB-minnen, mobiltelefoner och webbkameror från ?? väggen dra ??!

Hur fungerar det?

Butiken fungerar precis som en vanlig maskin du stöter på överallt. Enkelt är det. Du väljer på en skärm produkten av ditt val, betalar du med ditt betalkort eller lojalitetskort, och ditt köp är över ett transportband automatiskt rullas till dig. Den största skillnaden från en vanlig maskin är RoboPos är mycket större, eftersom det finns så många som 1500 olika produkter på display bakom tjocka glasväggar. Det är fullt möjligt att snart kan du få mer olika saker, eftersom butiken har tillräckligt med utrymme för 10 000 artiklar. Om du inte bor i närheten av Den Bosch, är det också bäst att en liknande butik öppnar snart i ditt område. Butiken är i själva verket hänvisas till som en pilot. Om butiken lyckas, är det tänkt att det också finns grenar som ska öppnas i andra städer.
Är vi alla på vägen till en värld där robotarna tar över allt? Eftersom det verkar vara mindre. Så för närvarande fortfarande en försäljare i butiken. Vem kan alltid svara på frågor, och i denna inledande fas i första hand avsedd att förklara förvånade förbipasserande kunder hur butiken fungerar. Dessutom RoboPos är stängd på söndagar, eftersom Winkelsluitingswet. Men kanske denna lag, med tanke på dessa moderna utveckling, även berättigade till renovering ...
(0)
(0)
Nästa artikel Skatterna i Syrien

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha