Roadside Monument: du kan placera en vägkant minnesmärke?

Alla känner till dem: Kors, stenar och andra minnes platser längs vägkanten. Dessa landmärken vägarna visar att det finns en person på denna plats har dött. Roadside Monument och överlevande är ofta en viktig plats att gå tillbaka till. Men kan du bara skapa en minnesplats i form av en vägkant minnesmärke längs sidan av vägen?

Människor som dör i trafiken får ofta en vägkant minnesmärke

Tyvärr har många människor dör varje år på vägarna. En större väg, en provinsiell väg eller bara en cykel körfält. För många överlevande så ?? s plats än en viktig varumärke. Ofta där på samma dag eller nästa dag alla typer av ner saker för att hedra personen i fråga. Omfamningar, brev, blommor, ljus. Alltför ofta människor kommer samman för att hedra och med varandra för att dela sorgen till den avlidne. Senare i tid görs ofta mer definitiva vägkanten monument. Där också, släktingar kommer ofta samman för att dela sin sorg och dela minnen.

Hur gör de flesta vägarna monument av någon som avlidit i trafiken ut?

Forskning om vägarna monument i Nederländerna utförs av en forskare från University of Groningen funnit att vägarna monument kan vara mycket olika. De flesta människor håller ett kors, ofta med ett namn. Nästan en plakett eller ett monument igelkott sätts i en fjärdedel av fallen. Vidare är vägarna landmärken placeras i form av en stolpe eller en sten. Det är också ofta används inom området. Trädet där någon drivs mot det, ofta också en del av monumentet. Träd är också inredda.

Vad är en vägkontroller minnesmärke till minne av en avliden person?

I de flesta fall, vid en vägkant monument som har dött. Vanligtvis indikeras genom att nämna namn och datum för dödsfallet. Även utomlands, människor använder vägarna monument som tyder på att en nära anhörig har avlidit. Sedan ett kors, är emellertid nästan alltid lägga ner i stället för ett annat objekt. Eftersom Nederländerna allt unchurched är mindre benägna att sätta kryss.

Söka tröst från varandra vid en vägkant minnesmärke

Efter en olycka med dödlig utgång, människor söker ofta tröst i varandra. Ofta gör de också se var personen dog, och därmed så ?? sort olycka nästan en vallfartsort. Dessutom finns det också andra som inte går till den plats där olyckan inträffade önskan. Det är för mycket för dem.

Roadside monument genom ersättnings grav

En vägkanten minnesmärke är där någon senast varit levande. Detta är viktigt för många människor att veta. De drar också styrka från någonstans där personen senast. I vissa fall är en vägkontroller minnesmärke också en ersättning för graven. Till exempel om någon kremerades och askan spridd. I det fallet vägkanten minnes övertar funktionen av sin grav.

Det är ofta lättare att prata med en vägkant minnesmärke

På den plats där någon dött, är det ofta lättare att prata om döden av den älskade. Det närmar sig och alla vet att andra är det av samma skäl, nämligen att sörja och minnas den andra.

En vägkanten minnesmärke är som en grav efter en tid hade mindre

En vägkanten minnesmärke är som en grav i början mycket besök av släktingar och vänner. Men i de flesta människor är att efter några år mindre. Inte för att den avlidne har glömts bort, men eftersom människor lär sig att bättre hantera sin sorg över döden och ger en plats.

Kan du bara sätta en vägkant minnesmärke för någon som är död?

I Nederländerna finns det egentligen ingen enkel policy när det gäller placeringen av vägarna monument. Detta beror på att vägarna i många olika organ. Du har regionala vägar, kommunala vägar, vägar av Rijkswaterstaat och ibland vattenmyndigheter. Det finns också personer som är i besittning av vägar. Alla dessa regeringar har sina egna regler. År 2004 inrättades den federala regeringen för nationella vägar regler för utsläppande vägarna monument. De tolereras så länge de inte äventyrar trafiksäkerheten. Roadside Monument längs vägarna i den nationella regeringen måste därför när ingen är distraherad av alltför mycket. De bör inte heller hindra underhåll. Styrningen är vidare att en vägkant minnes fick stå i mellan 3 och 5 år. Ännu så försvinner ofta och är också fortfarande kvar. Minnesmärket är ofta tolereras permanent.
Kommunerna har sin egen politik när det gäller placeringen av vägarna minnesmärken eller monument längs deras vägar. Genom att kontakta din lokala myndighet är klart vilka krav som ställs på inrättandet av en sådan vägkanten minnesmärke. En kommun är också mycket strängare på detta område än andra. Kommunen Nieuwegein exempel, har meddelat att hon är mycket strängare kontroll på vägarna monument att se om de är placerade i enlighet med reglerna. I den kyrkan placerades mer och mer av dessa monument och regeringen vill att övervaka den.

Vilka är de vägarna monument?

Ungefär en tredjedel av dödsfallen i Nederländerna personer i åldrarna 25 år eller yngre. De flesta vägarna monument eller minnesmärken på den sida av vägen är också för dessa ungdomar. Dessutom, män oftare än kvinnor. Detta beror på att fler unga manliga än kvinnliga trafikanter dödas i trafikolyckor.
(0)
(0)
Tidigare artikel Om Paris Hilton
Nästa artikel Gravida och mens ännu

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha