Ritualer produkter

Under 1998 företaget grundades Rituals. Ett företag började fokusera på hem och kropps ritualer för att sockra vardagen. Numera hitta ritualerna produkter i fler och fler butiker. Kroppsvård, smink, Doftljus, te och många andra produkter finns utställda på ett fredligt sätt. Och vilken produkt du ser, har allt sin egen historia.

Information om ritualer

År 1998 Ritualer Företaget grundades i Bryssel och Paris. Målet med grundare Raymond Cloosterman, var att göra mycket vanliga saker. Han bestämde sig för att gå ut ur befintliga Unilever produkter och förbättra dem tills de mötte hans normer. Idag Ritualer huvudkontor är baserat i Amsterdam och bolaget fortsätter att utvecklas. Tre topp egenskaper ger unikt koncept som är bekant för konsumenter och ritualer: optimal kvalitet, vacker förpackning, och överraskande dofter. Dessutom har varje produkt sin egen historia, en så kallad ritual.
Ritualer strävar efter att använda så många naturliga källor i sina produkter. Vidare är bolaget mot djurförsök. Ritualer produkter finns för närvarande i Nederländerna, Belgien, Storbritannien, Tyskland, Portugal och Spanien.

Information och ritualerna förknippade med ritualer produkter

Rituals har sitt sortiment delas upp i flera grupper, var och en med sitt eget syfte. De grupper som ritualerna artiklar som erbjuds är följande:
  • Uppfriskande Rituals
  • Energising ritualer
  • Relaxing ritualer
  • Hudvård ritualer
  • Make Up Rituals
  • Te ritualer
  • Hem Rituals
  • Ren Bomull

Om varje grupp jag kommer att berätta i den här artikeln.
Uppfriskande Rituals
Ritualer predikar att skönhet börjar med rengöring. Detta är mer än en tvättlapp plocka upp smuts från huden. Detta är tydligt i olika kulturer som ser rengöring som något fysiskt och något mentalt. Dessa kulturer har varit inspirationen till uppfriskande produkter.
Hamam-serien som säljer ritualer i samband med Uppfriskande Rituals serien. Genom att använda dessa produkter i en gungbräda hem hamam. Artiklar sträcker sig från bodymud, salt scrub och badoljor. Förpackningen är övervägande blå och också mycket gelieft hos män. Följaktligen innehåller denna grupp också en rakkräm. Av de fyra gåva paket Ritualer erbjuda i Uppfriskande serien finns också två specialdesignad för män.
Andra produkter i denna grupp är en speciell schampo och balsam.
Energising ritualer
Energising ritualer består av två huvudlinjer, vilka är båda avsedda att åstadkomma mer energi i människan. Den första raden är baserad på den japanska märke användning medan den andra linjen, som bär namnet Ayuveda linjen är baserad på den indiska Ayurveda. Som med Uppfriskande produkterna finns i förpackningar. Här är ett urval av produkter som hör ihop. Det är också möjligt att beställa produkterna utlämnas. Men ju mer fullfölja serien, desto fullständigare blir effekten. I motsats till de produkter Uppfriskande Energizing produkterna har en ganska söt lukt som gör dem särskilt lämpade för kvinnor.
Andra produkter i Energizing serien Doftljus, parfymerade oljor, te, hår, handen och fotvård.
Ayurveda produkter är röd / rosa färg medan den japanska serien är orange.
Relaxing ritualer
Avkopplande Rituals bygger på yin och yang. Artiklarna är gröna och är idealisk för människor som vill slappna av innan sänggåendet. Eftersom avslappning är mycket viktigt i den här serien, är utanför de vanliga kroppsmassage oljor produkter erbjuds också.
Avkopplande doften av serien är återigen något sött, men mindre kraftfull än exemplet Ayuveda serien.
Hudvård och Make Up Rituals
Ritualer har dag och natt krämer för olika hudtyper på marknaden. Dessutom säljer varumärket makeup remover, parfymer, läpprodukter och deoderanten. Påfyllnings rad Ritualer kan delas in i nageln, läpp, ögon och ansiktsmakeup. Produkterna är alla berikade med ädelstenar såsom ametist.
Te ritualer
Rituals säljer olika typer av te. Det finns teer som finns i elegant silver påsar, men för den som söker en härlig gåva, det finns utsmyckade te lådor finns i olika smaker. Sortimentet förbättras ytterligare med silver och svart te koppar.
Hem Rituals
Under namnet Home ritualer produkter såsom ljus, tvål pumpar, diskmedel och hushållspapper sålda. Alla produkter har en trevlig orientalisk doft.
Ren Bomull
Som namnet antyder, denna linje är alla produkter i denna grupp, tillverkade av ren bomull. Rituals säljer har badrock och handdukar.
(0)
(0)
Tidigare artikel Skapa kroketter

Kommentarer - 3

I vilka butiker kan jag köpa produkter Rituals? som snabb respons avseende födelsedag.

Kära, var kan man te ritualer inköp i Belgien? Jag bor nära kortrijk.Dank dig.

Dear Sir / Madam, I staden Kortrijk är att hitta Ritualer butik. Detta ligger i shoppingcentret Kortrijk, enligt sajten ritualer. Här skulle de behöva sälja te. Det är också möjligt att kopen.Hopelijk produkter av ritualer i deras online webbplats jag hjälpte dig tillräckligt med detta svar! Vänliga hälsningar, Niamh

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också