Rismjölk gå ner i vikt

Kjetil Holmström December 27, 2015 Miscellanea 30 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Rismjölk är ett utmärkt alternativ för dem som vill ersätta konsumtion av komjölk. Med en något genomskinligt utseende och tunnare konsistens, är dess smak något sött och mycket mjukare än komjölk. Tvärtemot vad många tror, ​​kan denna mjölk ätas varm, kall och diverse inkomster.

Fördelar och viktminskning

Lättsmält mat - eftersom den har mindre protein - är rismjölk rekommenderas för dem som har problem med matsmältningen. Det har också mer kolhydrater och trots att de har mindre protein och kalcium, har en mycket låg fetthalt, noll kolesterol och laktos noll - som är en idealisk mat för dem som har intolerans eller allergi mot detta ämne. Organic Typiskt har rismjölk ingen antibiotika och hormoner som normalt finns i sammansättningen av komjölk köpt på marknaden.

Med låga halter av fett och kolesterol, hjälper bantning mat. Måste sättas i kraft att ersätta komjölk, är det en grönsak drink. Men se upp: eftersom den saknar kalcium och som bör konsumeras dagligen, är det viktigt att du förbrukar andra livsmedel rika på detta ämne inte lida nöd och sjukdomar relaterade till brist på kalcium i kroppen.

Hur göra?

Ris mjölk är mycket lätt att göra hemma för att njuta av alla dess fördelar. För att förbereda, behöver du:

- 1 kopp vitt ris eller brunt
- 8 koppar vatten

Hur man förbereder

Med ingredienserna på sidan, satte vatten i en kastrull och koka. I väntan på att når kokning, tvätta ris i en annan skål och ställ åt sidan. När vattnet kokar, lägg den tvättade ris, täcker pannan och lämna på låg värme under en period av 1 timme. Stäng av värmen och låt svalna. När detta är gjort, lägger det kokta riset i en mixer och blanda väl, tills vätskan. Sila och, om så bedöms nödvändigt, tillsätt vatten.

Om du föredrar att lämna mat med mer smak, kan du lägga till - innan du trycker mixern - 1 tsk salt, 2 msk solrosolja, 1 msk vaniljextrakt av te och 2 msk honung. Dessa ingredienser lämnar rismjölk med en mer angenäm smak, även för användning i recept.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha