Ridning: Utbudet av utbildningen

Omfattningen av utbildningen beskriver de sex steg som måste slutföras under träning av hästar. Villkoren för dessa steg förklaras i den här artikeln.

Utbud av borrning

Varje ryttare har hört talas om området för utbildningen. Den består av sex steg och är faktiskt den manuella ?? ?? utbildningskurs och ytterligare häst skolor. Utbudet av utbildningen består av följande steg:
  • Takt
  • Avslappning
  • Nageeflijkheid och ram
  • Impuls och Schwung
  • Höger Syfte
  • Samling

När alla dessa punkter nådde de bestämmer durchlässigkeit.

Takt

Stroke innebär att hästen rör sig med rytm, regelbundenhet och den korrekta sekvensen av benet placering, som hör till den berörda korridoren.
Rytm är likformigheten i tiden mellan lyft- och sänk av benen.
Regelbundenhet är det lika tids vistelsens längd stöd stunder av benen på hästen, och samma steglängd motsvarande respektive korridoren.

Avslappning

När hästen slappna fysiskt och psykiskt, kan det komma till full prestanda. Hästen, när det är avslappnad, tills rätt spänning vad som leder till optimala träningsresultat.

Nageeflijkheid och ram

Nageeflijkheid släpper i käken eller nacken gemensamt fram ur en hind. När hästen nageeft stöden kommer att bättre kunna komma igenom.
Bridle är lätt fjädrande tygel tryck som erbjuds av hästen efter frågan om kontakt med föraren.

Impuls och panache

Kort sagt, impuls som alstras av ryttaren och kontrollerat framåtdrivning av hästen.
När hästen körs med tillräcklig fart är lydig och aktiv för benet och kommer att ha en slät och fjädrande tillbaka användning.
En av de vanligaste rider fel är att de tror att när hästen befinner sig i en hög hastighet kör automatiskt körs med impuls också. Emellertid den hastighet med vilken hästen rör sig ingenting att göra med impulsen. Velocity ger en utplaning av rörelsen medan en häst med fart att köra har en större suspension. Hästen kommer att röra sig med mer tryck.
Elegans innebär att hästen är smidig och löst genom kroppen rör sig med stor drivkraft.


Höger Syfte

Rätt fokus hästen är ett mycket viktigt steg i utbildningen av hästen. En häst som bra lag mål blir så smidig på båda sidor och böjlig. En rak häst är på den raka linjen rak och krökt ungefär som en krökt linje som anger linjen. Det innebär att hästen hela tiden förblir upptäcka.

Samling

Collection är slutresultatet i utbildning av hästen. Insamling innebär hästen bär mest vikt vid bakdelen. Vinkeln på bakbenet är mindre, är den bakbenet snabbare, passen är mindre och mer upphöjd. Hästen går upp och kommer att vara lätt i handen.

Durchlässigkeit

När vi talar om durchlässigkeit vi talar om den totala nageeflijkheid. En häst är helt nageeflijk när avkopplande jämnt på båda händerna och svara lydigt. En häst i alla tre gångarter sen uppsamlings har nått den högsta nivån av den totala nageeflijkheid.

I korthet

Genom stegvis avslutar de sex villkoren i intervallet utbildningen hästen är i en korrekt utbildad. Om alla sex punkter som uppnåtts är du talar om durchlässigkeit. Hästen är härmed lydig, smidig och löst från kroppen, med harmoni mellan häst och ryttare är etablerad.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha