Riddare i medeltiden

Knight eftersom det elfte århundradet, namnet på en krigare. Därför är det ursprungligen namnet på en funktion och är inte av en viss position som senare. Från början fanns det två typer av män får, monterade krigare och försvarare av slott.

Strikta regler och förordningar

Senare under medeltiden riddare gradvis ändrat karaktär. Den ursprungliga överklagande av soldat har breddats till en form av knighthood som tillhörde överklassen i samhället. Riddare tvungen att följa strikta regler och föreskrifter och uppfyller en sorts hederskodex. Men även de som inte tillhörde överklassen var ursprungligen riddare om de hade en tillräckligt hög social nivå och kan ge en häst och rustning.

Stort antal fastigheter

En riddare från medeltiden var tvungen att möta ett stort antal fastigheter. Tänkta kvaliteter som mod, mod och skicklighet som krigare. En riddare beräkning bör alltid sträva efter rättvisa och inte att öka sin egen ego. Han kunde därför inte drabbats av partiskhet eller personliga intressen. Svingar svärdet han var tvungen att mildra mänskligheten och barmhärtighet, och inte bara på användas separat. En riddare var särskilt hans orubbliga lojalitet mot sin herre eller kung och lovar honom högtidligt alltid redo att bistå i tider av nöd och krig. Han måste hela tiden vara beredd mark, familjen och de som han var tvungen att försvara lojala.

Modest om sin egen berömmelse

En riddare var alltid beredd att göra personliga uppoffringar i tjänst för andra. Han tjänade därmed måste vara blygsam om att tilldela sina egna gärningar och härlighet till dem som hade utfört modiga gärningar. De skulle göra detta i sin tur om andras agerande och därmed riddare ära gjordes.

Nobel beteende exempel

Generositet, såvitt resurserna tillåter, prytt en riddare och kom giriga frosseri. En riddare var tvungen att sträva efter en hög moral att följa tullar och dygder. Även om idealen inte skulle ha nått målet att öka den anda som växte personlighet. En riddare tvungen att visa en ädel beteende som andra påverkades och skulle uppmuntra dem att nobleness. Uppriktighet i de mål var mål var ett krav att insatserna inte var begränsade till en liten men världen var fokuserade på varje aspekt av livet.

Rustningen av en riddare

En riddare var sig att säkerställa en fredlig och vapen som kan vara värd en förmögenhet. Det var därför vanligt under krig att ta motståndarens utrustning som sågs som en ärlig förvärvad byte. Som en riddare rustning var tvungen att ha minst en två-handed svärd, spjut och stridsyxa. För att skydda huvudet hade han en hjälm och kroppen skyddades av en läderrustning där metallanordningar fästes eller genom en brynja. Ringbrynjor är en typ av färg som är gjord av små metallringar och flexibel men så småningom erbjuds otillräckligt skydd för tyngre och med mer kraft sköt pilar. I fjortonde och femtonde århundradena ersattes med en sele bestående av metallplattor. Dessutom lämnat in en sliten sidan sköld som skydd. På hjälmen och skölden gjordes vissa siffror erkännande.

Knighthood försvunnit men titled

Ungefär samtidigt som uppfinningen av skjutvapen legoarméer, var dock inredda i krigen i det femtonde århundradet adelskap praktiskt taget försvunnit och kunde inte hitta de sista riddare bara en militär karriär som officerare. Numera riddare ännu titled.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha