Resor och evenemang i Noord-Holland

Semestra i sitt eget land: Nederländerna har en hel del vacker natur i varje provins. Det finns också många vackra städer där du kan betala ett besök i Nederländerna. Temperatur och nederbörd ofta glädjedödare. Den fortfarande stort antal soliga dagar i Nederländerna, en resa görs här av båda städerna med sina sevärdheter samt charmiga byar i ett vackert landskap av Nederländerna: Noord-Holland.

Provinsen Noord-Holland

Noord-Holland har mycket att erbjuda. Stora städer där museer, kyrkor och vackra hus och torg kan visa och landsbygden där resten av dammar och gamla byar, ibland i kostym nuvarande invånare och den underbara "riktiga holländska" landskap ger avkoppling.

Amsterdam

Vår huvudstad är en livlig, alltid charmiga, "Här är att göra det" stad. Om du går runt kanalerna i Amsterdam, får du en inblick i 17th century prakt, se patriciërspanden på Herengracht, Keizersgracht och Prinsengracht. Amsterdam är inte för inte kallas "Nordens Venedig". I Golden Age Nederländerna var en handelsmakt och varvsindustrin Nederländerna var nummer ett i världen. Tsar Peter den store är här "varvsindustrin" geleerd.Een kanalkryssning är ett måste. Anne Franks hus, där familjen har varit gömd, är en folkmassa avdragare och naturligtvis PC Hooftstraat, den dyraste gatan i Nederländerna. Nog museer i Amsterdam: Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum och tropiska museet finns några. Hortus Botanicus och Artis, ett stenkast från varandra, och naturligtvis diamant centrum rekommenderas i Amsterdam. Staden är också känd för sitt Red Light District, en riktig turistattraktion. Loppmarknaden vid Waterlooplein erbjuder sex dagar i veckan, mer än 300 stånd som säljer begagnade varor och annat skräp. Nice "normala" marknader Albert Cuyp- och Dappermarkt. Jordanien och röret är gamla, nu trendiga stadsdelar, särskilt inom hotell- och restaurangbranschen är mycket mysig. När solen skiner, alla amsterdam komma ut och varje offentlig plats har en terrass.

Harlem

Huvudstaden i Noord-Holland, är välkända museer: Frans Hals-museet, Historiska museet i South Kennemerland och Ford Museum. Och naturligtvis, Teylers Museum, den äldsta museum i Nederländerna, komplett med tryck rum. Den stora eller St Bavo kyrka, vagga inkluderar Frans Hals och Pieter Saenredam, ett fullt leda kantad trätorn och ett organ där både Händel och Mozart har spelat.
Tunnan organ museum introducerar dig till andra typer av organ. Den Amsterdam Gate, bilden av Hannie Schaft, Waag, tingshuset i Remonstrants Hofje Staatsen, statyn av Laurens Jansz. Coster Haarlem själv är nästan ett museum. Och många av dessa vackra gator leder till Margadant designats av stationen, vilket var bakgrunden i flera gamla filmer av filmen historia.

Alkmaar

har sedan 1593, är den berömda ostmarknaden och i den monumentala Våghus Kaasmuseumgevestigd. Stedelijk Museum är långt tillbaka från det förflutna och nutid staden. En båttur genom den vackra staden rekommenderas.

Daman

Marinen är stationerad här. Staden har sin egen sjöfartsmuseet. Se även vår Lange Jaap och Fort Kijkduin.

Volendam

Du kan se de gamla kostymer, täppa och den vackra fiskehamnen. Volendam har också ett museum. Det bör också Marken, med sina egna attraktioner, kan nämnas.
Den 3 och 4 mars, 2012 den tredje påskägg marknaden ?? Full-Ei ?? i

Katwoude

Under de sex veckor före påsk är ägg marknaden i Nederländerna på olika platser organiserade påsk. Under 2012 hölls fem veckor före påsk är tredje gången ett påskägg Market i Volendam.
I de mysiga rummen på Van der Valk Hotel Volendam, Wagenweg en 1145PW Katwoude, är ett rum fullt upptagna med ägg konstnärer från Nederländerna, Belgien, Frankrike och Rumänien, visar deras bästa arbete till allmänheten. De älskar att visa dig alla möjligheter att skapa en verklig konstverk från en enkel ägg. Hundratals färgade ägg, målade och dekorerade med akryl, akvarell och olja målar, dekorerad med naturliga material och dekorerad med självhärdande lera och ingen är desamma. Inte bara kan njuta av den fina kroppsarbete, men naturligtvis kan du vara stolt ägare av sådana ?? s vackert dekorerade ägg. Den enorma mängd olika tekniker som används av deltagarna besöker full Ei mer än värt.
Förutom de många ägg kommer att vara i de övriga tre hallar amatörkonstnärer visar sitt arbete, utsökta målningar, skulpturer, keramik, mosaik, smycken, penna ritningar, gröna dekorationer och mycket mer. Delvis på grund av denna volym-Ei blir större än tidigare.
Kom på lördag 3 och söndag, 4 mars, 2012 till Katwoude, för de underbara ägg, påskpynt, konst, eller bara för skojs skull.
?? Full-ägg ?? Båda dagarna är öppna för allmänheten från 10:00 till 17:00.
Ingen orsak.
Se www.paaseierenmarktvolendam.nl
Inträdet är ?? 3,00

Enkhuizen

Här kan du besöka en saga sagoland, komplett med gnome byn och saga. Och naturligtvis, Zuiderzeemuseum.

Beverwijk

Den Bazar är en naturlig attraktion. Söt- och andra varor från den muslimska och den kinesiska kulturen är att komma dit.

Aalsmeer

En typisk holländsk by. Du vet av blomman och media parken Endemol, som många parter kan firas.

USA Beemster

Här är Beemster vingård att besöka.

Hilversum

De studios för video och ljud är tillgängliga om du vill ha en titt runt på skaparna av radio och tv.

Muiden

Den mystiska Muiderslot, med vindbryggan och vallgrav, för historia älskare är ett måste.

Zaandam

Det verkar pendlare stadsdel med kvarnar, gamla hantverk och museer av 17 och 18-talen. Det heter The Zaanse Schans. Du kommer att få en uppfattning om historien om Zaandam.

Haarlemmermeer

Här är den berömda pumpstationen, det Qruquius, nu blivit museum.

ILP

Denna by är attraktionen Galerie Anton Heyboer / The Three Swans.

Texel

Denna ö är också en del av Noord-Holland. Oudeschild är Sjöhistoriska och Beachcombers Museum. Texel har också en egen Texel Brewery.

Zandvoort

Noord-Hollands mest attraktiva badort, där tåget går nästan till stranden och där du kan tillbringa rullar längs en härlig dag på havet.
Du förstår, en hel del att göra i Noord-Holland. Katwoude är där!
(0)
(0)
Tidigare artikel Den amerikanska Curl
Nästa artikel Den "tjänstledig"

Kommentarer - 1

Den 3 och 4 mars, 2012 den tredje påskägg marknaden ?? Full-Ei ?? KatwoudeIn under de sex veckor före påsk är ägg marknaden i Nederländerna på olika platser organiserade påsk. År 2012 är fem veckor före påsk tredje gången ett påskägg Market i Volendam gehouden.In de eleganta och charmiga salarna, Falcon hotell Volendam Wagenweg en 1145PW Katwoude kommer ett rum är fullt upptagna med ägg konstnärer från Nederländerna, Belgien, Frankrike och Rumänien, som visar sina bästa verk till allmänheten. De älskar att visa dig alla möjligheter att skapa en verklig konstverk från en enkel ägg. Hundratals färgade ägg, färger och dekorerade med akryl, akvarell och olja målar, dekorerad med naturliga material och dekorerad med självhärdande lera och inte en samma. Inte bara kan njuta av den fina kroppsarbete, men naturligtvis kan du vara stolt ägare av sådana ?? s vackert dekorerade ägg. Den enorma mängd olika tekniker som används av deltagarna besöker full Ei mer än värt waard.Naast många ägg kommer att vara i de övriga tre hallar amatörkonstnärer visar sitt arbete, utsökta målningar, skulpturer, keramik, mosaik, smycken penna ritningar, grön dekoration och många andra. Dessa aktiviteter kommer att vara större än full-Ei voorheen.Kom på lördag 3 och söndag Mars 4, 2012 till Katwoude, för de underbara ägg, påskpynt, konst eller bara för skojs skull. ?? Full ägg ?? Båda dagarna är öppna för allmänheten från 10.00 till 17.00 uur.U är hjärtligt welkom.Zie upptagande priset är ?? 3,00

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha