Rengöring: Tjäna pengar med hushållsarbete

Tjäna pengar med rengöring, varför inte? Det är inget fel med hushållsarbete för att tjäna pengar. Många människor är arbetslösa eftersom de har förlorat sina jobb sedan finanskrisen har slagit hårt. Men fortfarande är det många människor som söker en pålitlig arbetstagare eller arbetstagare som städar deras hus trevligt. Hur ser ni till att din städning jobb är framgångsrik?

Innehåll:

 • Städning är inte sämre
 • Vad tjänar jag med städning
 • Måste jag betala skatt på pengarna jag tjänar
 • Hur man hittar ett hushåll jobb
 • Plats: nära sparar restid
 • Vad skriver jag i annonsen
 • Kännedom
 • Arbetstakten
 • Rengöring sekvens och förhållningssätt
 • Mat, dryck och kropp
 • Jag letar efter en annan heltidsarbete, kan jag fortfarande gå att rengöra tillfälligt
 • Semester och sjukdom

Städning är inte sämre

"Yeah säga, jag är inte ren ..." Du hör det ibland, men varför? Det är inget fel med att låta vifta med händerna. I själva verket kan det vara mycket trevligt att göra något med händerna, efter år av stress i vad som först verkade ditt drömjobb. Rengöring givande: efter några timmars hushållsarbete dra du träffade dörren bakom dig och låta dig nöjd bakom den åkande. Naturligtvis måste du motivera dig själv ibland se, men pengarna i fickan ger omedelbar tillfredsställelse. Dessutom är det roligare att rengöra med någon annan än dig själv.

Vad tjänar jag med städning

Skattesatserna varierar mellan 10 och 15 euro per timme, 12,50 euro, kan du vanligtvis förhandla. Timlönen är fortfarande något beroende på stadsdel där människor bor och deras inkomster. En rikare person kommer att betala mer och har också mer pengar för en timmes städning, då en person med en lägre inkomst-även den rike mannen också känd för sin nyfikna uitgavepatroon-.

Måste jag betala skatt på pengarna jag tjänar

Om du måste betala skatt beror på din personliga situation. Du är ensam ansvarig för att avgöra om du är skyldig att deklarera denna inkomst till skattemyndigheterna.

Hur man hittar ett hushåll jobb

Sätt en annons i affären och via-via hjälp av en väl känd är de två vanligaste sätten att få en städjobb. Du kan också se på webbplatsen som söker hjälp i ditt område, antingen i sig sätta en annons.
Reklam i snabbköpet eller pensionering
I en annons i snabbköpet kan du beskriva exakt vad du vill och vad du erbjuder. Detta är användbart för både: du är tydlig på vem du är, och läsaren vet vem de ska förvänta sig. Häng din annons särskilt i en stormarknad där vissa kunder högre etapper kommer kunder som har mer pengar att spendera. Dessa har ofta lite mer pengar för en timmes arbete. Den € 12,50 bör inte vara ett problem för dem. Tänk på Albert Heijn, särskilt Albert Heijn XL ger dig stor chans att lyckas. Och det finns fler av dessa lyxiga stormarknader såsom en mataffär eller stormarknad deli. Inte alla stormarknader har avbrutit en reklamskylten, ber i så fall till projektledaren. Stor chans att det fortfarande kommer att arrangeras.
Det kan också löna sig att gå en gång i ett vårdhem eller gruppboende center i ditt område. Bara fråga i receptionen eller var som helst kan du hänga din annons eller avgå. Eller be invånarna hur de kommer att hjälpa.
Hitta via via ett städjobb
Det bästa sättet är word-of-mouth reklam. Någon som är mycket nöjd med din städning du vill rekommendera till familj, vänner och bekanta. Många människor söker en bra, pålitlig och trevlig hjälp, och det är fortfarande svårt. Fråga dina kunder och dina vänner om de vill rekommendera dig.

Plats: nära sparar restid

Restiden från ditt hem till din städning jobb i allmänhet inte betalas. Häng varför din annons på nära ditt hem, och även berätta om vad du letar efter en adress. Om du måste resa en lång och kollektivtrafik eller bil för att använda dessa kostnader kommer återigen att bero på dina inkomster, och det skulle vara synd. Greppa företrädesvis din cykel till jobbet: det sparar pengar. Om du är arbetslös är du gör en mycket bredare tid och cykling är oftast inte ett problem.

Vad skriver jag i annonsen

Din framgång hänger på texten i annonsen! Folk vill veta:
 • din ålder
 • oavsett om du är man eller kvinna
 • din nationalitet
 • om du talar nederländska eller engelska eller något annat språk
 • din timlön
 • inom vilka områden du arbetar
 • ditt telefonnummer

En bra annons för att hitta en rengöringsarbetet kan vara:

Kännedom

Innan du börjar rengöra det för första gången är det brukligt att bekanta först. Du gör en chatt, du kan se om det klickar det och låta personen förklara exakt vad som förväntas av dig. Gå igenom huset tillsammans och vara bra att förklara vad du rengör varje gång, som då och då, och vad inte. Kan du göra bra tider och du har en bra känsla, kan du komma överens om vilken dag du kommer nu, hur du får och hur många timmar du arbetar. Du talar också om du kommer varje vecka, varje vecka, eller kanske eller ring.

Arbetstakten

Gå inte för hårt för att starta första gången du startar rengöringen. Arbeta sakta men säkert. Man hör ofta "i början var jag mycket nöjd, senare fick hon sämre rengöring. Det är olyckligt. Eftersom du jobbar hårt enormt från första gången du faktiskt lova att du alltid kommer att arbeta på det sättet. Men eftersom du inte kommer att upprätthålla en sådan takt, måste du vara ägare senare kommer att svika. Mycket hårt arbete är -Som det är-bra också förväntas inte.

Rengöring sekvens och förhållningssätt

Fundera på hur du ska arbeta. Vilket rum gör du först? I ett litet hus på en våning är det lämpligt att först ta bort allt, sedan suga all materia. I ett större hus och / eller flera artiklar som återigen är inte lämpligt. Då arbetar du bättre per rum eller per våning. Arbeta också snyggt med flera torkdukar. Wen själv att arbeta med olika färger, kan en röd duk vara toaletten, en grön för resten. Vill du regelbundet torkar rent.
flaska vatten

Mat, dryck och kropp

Rengöringsarbetet är fysiskt krävande arbete. Som du konsumerar mer vätska än vanligt praktiskt att ta med en flaska vatten i tvättrumman. Så du kan regelbundet ta några klunkar vatten. Föredrar att inte välja för den berömda och populära energidrycker som Red Bull, som är ohälsosamt och förutom energi ofta ge dem hjärtklappning och en stor dos av socker. Håller också när du kommer att bryta. Speciellt om du arbetar tre eller fyra timmar, det är bra.
Exchange också regelbundet arbetar med höger arm och vänster arm och hand. Om du bara använder din favorit sida du blir överbelastad snabbt. Det vore synd om du bara inte kan arbeta och därmed din inkomst dimma.
Tänk också praktiska verktyg som gör arbetet mindre stressande. Som Kärcher fönster Vac för enkel fönsterputsning. Du kan också göra din egen Window Vac föra ditt jobb.

Jag letar efter en annan heltidsarbete, kan jag fortfarande gå att rengöra tillfälligt

Är du arbetslös och söker arbete hit igen? Då du kommer att göra rengöringsarbeten tillfälligt i sina egna adresser. Om du hittar ett jobb igen du vanligtvis inte har tid för rengöring jobb. Dessutom har du pengar därför inte längre nödvändigt, och saknar energi eller känsla också bestämma att inte gå vidare. Ligg i tiden, inte om din situation. Säg inte att din nuvarande situation är permanent, om det inte är. Du behöver inte ha omfattande berätta att du ansöker ganska tråkig och så snart som möjligt heltidsjobb igen hoppas att ha. Du kan utelämna information som är ingen lögn. Förklara att du nu saknar arbete eller söker arbete, men att det fortfarande kan ta ett tag.
ill: inga pengar

Semester och sjukdom

Du fungerar inte, du får betalt. Så brukar det är på en lös rengöringsjobb. Så det fungerar annorlunda än ett anställningsavtal med en arbetsgivare. Många människor inte inser detta i förväg. En vecka är en vecka av influensa ingen inkomst från din städning jobb. När semester är oftast samma historia: på semester är ingen förtjänst. Men även om den person som du rengör på semester du vanligtvis inte behöver komma och tjäna så här ingenting. Värre är när du blir kroniskt sjuka: inget arbete innebär ingen inkomst. Det finns undantag när det gäller semester: en del människor kan fortfarande betala med. Men det är mycket sällsynt. Vanligtvis gör någon redan många år ren och har därmed byggt upp krediter. Det är verkligen inte vanligt att förhandla semester i början av arbetet.
Lycka till med din städning jobb!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha