Rengöring, peeling och mask ser bra ut

Rengöring, peeling och mask ser bra ut

För att återställa glans till hennes hud, är nyckeln till att rensa huden. Mellan rengöring, peeling och vacker hud mask, följ guiden!

Ser bra ut, är det först ta hand om sin hud, ofta martyr av flera angrepp. Skönhet några enkla gester används för att återställa mjukhet och lyster.

Rensning: dubbla

Föroreningar, makeup, svett ... För att vara säker på att få plats på kvällen, öva dubbel gest.

Steg nummer ett: rengöring, eterisk olja med en mjölk eller en micellär vatten.

Men ritualen slutar inte där. Kom ihåg att smink borttagnings innehåller ytaktiva ämnen, vilka, även om de är mjuka, inte avsedda att bli kvar i ansiktet. Läs också: Rätten flyttar för att ta hand om känslig hud.

Dessutom, med allt envis smink, vissa rengöringsmedel bygger på principen om "fett bort fett" och är höga i fettpartiklar.

Men de har en barriäreffekt på huden och förhindra omsorg att penetrera därefter fullständigt.

I korthet måste dessa ytaktiva medel och dessa partiklar avlägsnas. Detta är steg nummer två rensning, viktigt också: rodnad.

Vad du ska göra i kranvatten eller bättre, med en termisk vattenspray eller blomvatten.

Scrub + mask: vacker hud på två dagar stoppur

En mild skrubba bort döda hudceller och öka mikrocirkulationen genom massage det innebär. Den vanliga råd är att göra det en gång i veckan.

Här, programförändringar och små uppsving. Två dagar i rad, gör en scrub följt av en fuktgivande mask eller närande beroende på om du har normal eller torr hud. Läs också: För bra utseende, klargjorde hud!

"Tanken är att knubbig huden genom att mätta huden med mjukgörande och närande ingredienser. Effekten är verklig bang ", säger Caroline Debbasch, vetenskaplig kommunikation Clarins.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha