Relationerna mellan syskon

Sieghardt Jönsson Februari 28, 2016 Hälsa 29 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vissa relationer mellan syskon är fästa, som vi betraktar som vänner. I andra fall, de är mer avlägsen, kyla eller lastas. Vi går här bara djupare.

Livslångt

Brodern syster relation är en livslång relation som vi inte kan välja och ges till oss. Bara för att det bandet är livslång och okrossbar, vi vågar oss framför honom eller henne släppa mer.

Konflikter

Orsaken kan vara på grund av konflikter bror och syster som människor är olika. Vi vill att vår broder eller syster mer på oss själva, och om inte så är fallet, kommer det att finnas frustration över. Dessa skillnader har en betydande bakgrund. Ofta är de faktiskt odlas i det förflutna för att undvika konkurrens. Om din bror är en bra musiker och du måste alltid förlora ut till honom, gå leta efter andra saker som du kan vara mer, och därför förstärker dessa skillnader. En konfliktfri relation är otänkbart, men behandlar syskon kan vara viktiga i utvecklingen av socialt beteende.

Rivalitet

Syskon konkurrera varandra för uppmärksamhet och resurser från föräldrar. När man blir äldre, tar det bort. Men det kan också spela upp senare. Det händer ofta att en mor med en viss vuxen son eller dotter mer än visa solidaritet med varandra. Och det kan senare i livet, till exempel i fördelningen av ett arv, den nödvändiga friktionen medför.

Förhållanden

Syster-syster relationer är i allmänhet hechtst. Sedan kommer bror-syster relation. Systrar prata mer med varandra, men det är sant att de har svårare att hantera konflikter. Bröder inte ofta prata med varandra om problem. Mellan dem finns den mest konkurrens. Det är sant att relationer är ofta närmare till stora evenemang såsom döden av en av föräldrarna. När vi blir äldre, vi fäster större vikt vid relationen med syskon. Du kan förstärka bandet ännu en gång att få tid för varandra och varandras synpunkter försöka förstå mer.
Bandet med din bror eller syster kan därför gå från vänskap till en god relation med lite kontakt. Förhållandet kan vara likgiltiga, men kan också vara något mer negativ, när de kan vara konkurrenskraftiga eller till och med fientlig.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (7)
Nonne Henriksson
  Like 5   Dislike 2

Från känsla jag har lärt mig att min bror ser mig som konkurrens. Det verkar mer troligt att han ger mig ingen lycka, eftersom vi är "lika" "som han ser det. Om till exempel jag har träffat eller har mer känsla något från något som han är irriterad på sig själv. Efter att han har nått ungefär samma över flera dagar. Eller vill göra. Jag intresserade honom inte alls. Jag bryr mig inte om vad de köper gör enzenz. Jo jag irriterar mig hans barnsliga konkurrens för mig. Bror och mig att tänka en gång att jag är avundsjuk på honom som gör honom bra. Det värsta är att vi är både mot den 35: e. Vad är det? Han sätter ingen kamp mot världen utan mot sin bror, vi kommer från samma hål så vi måste vara lika, säger han.

Brian Lund
  Like 3   Dislike 2

T-bone, som verkar ganska mycket min historia men! Fan, måste din familj ha hey ... För länge sedan, när jag var mycket liten, jag kunde göra något fel. Alla alltid funnit mig så social, diplomatiskt och intelligent. Jag verkar också ha en IQ på 130, men hans är ganska hög, men saknar mi på honom ganska empati. Han är mer den typ besatt med mat, hade tidigare varit "annorlunda", ofta mobbade och svarade på hemma alltför ofta mot mig. Men hans beteende blev allt tolereras. Förmodligen det var lättare för mina föräldrar än att erkänna att något inte står rätt zat.Inmiddels "verkar" det socialt mer utvecklat har, men jag märker ändå till honom stickande under vatten att det finns ingenting förändrats. Om jag vad jag ska säga, jag fortfarande få palmed skuld, "har du föra henne tillbaka till henne om känsliga saker." Och speciellt min mamma är det bra i det, eftersom hon har också problem med känslor. Fler och fler känner jag att min bror vem som helst manipuleert.Ik får min mor och bror aldrig konfrontera mina känslor, eftersom de känner att de "måste gå på äggskal". Det sistnämnda talar min bror Jag tror att alla. Även om det är ovanligt att be om lite respekt ... Det tycks nu även vara trodde att jag var borderline. Tja, om det var så länge sedan jag hade hotat självmord eller något. Verkligen allt används mot mig, jag verkar inte ha tillräckligt allmänintresse, eftersom jag inte är intresserad av politik siare och bla bla bla. Jag är inte med dem, men de verkar mycket erg.Ik blir alltmer märkta som ett missfoster, och jag stör någon och bara leva ett bra och stabilt liv med barn och trevliga vänner. Min spontanitet betraktas som en slags sjukdom symptom, medan mer och mer anmärkningsvärt, att mina idéer som de avslöja första så hårt, några veckor senare, bara kopiera ... Den patetiskt är att jag alltid gick öppet i försvar, medan min bror mycket bull Kemer är. Min bror är mycket passiv-aggressiv. Han gör några iakttagelser ofta bara i taget eller i sådan ton att jag bara har en aning om vad han gör ... Min mamma är dessutom mycket ofta att skylla. Och när jag blir arg, kan de spela fint offer i familjedrivet irriterande är att du kommer att drabbas regelbundet för att tvivla på dig själv. Eftersom alla verkar bara att acceptera deras version. Det är en hopplös kamp. Jag har 33 år inte längre är meningsfullt att fortsätta att svälja allt, så att de kan fortsätta med sina sårande kommentarer. En ärlig dialog är verkligen inte överhuvudtaget möjligt, eftersom de har för länge sedan slutat mig i "lådan". Min mamma skulle aldrig prata med mig, men för honom de talar så väl om att jag skulle ha gränsfall. Du skulle vara helt krankjorum att vara! Men nu håller jag så långt bort från dem.

Donald Ljungberg
  Like 2   Dislike 0

Min bror och jag har olika karaktär fågelvägen isär. Jag är alltid öppen för nya saker, t.ex. .; min bror är av typen "jag inte vet eller förstår, det är nonsens." Och "Att göra ursäkter är för quitters" ... Jag har redan accepterat vår skillnad, men tydligen inte, eftersom jag får ständiga irriterande anmärkningar, stickande undervattens höra ed. Han gör mig också bakom min rygg svart med andra familjemedlemmar. Jag har tolererat detta under en lång tid, eftersom jag inte ville störa balansen och jag var som, "Låt mig då men klokaste vara." Det är inte heller normalt att prata med: det måste alltid vara lika och om han inte då "Jag visste inte att det" eller "Jag är inte bra på mitt huvud." Medan jag har fortfarande en IQ på 125 ;-). Även med min EQ det är okej: Jag fick beröm för mitt arbete för min social karaktär. Jag tror att avund och att han vill visa sig till resten av familjen. Som barn brukade han bli mobbade en hel del och eftersom jag var yngst i familjen, kunde han alltid lätt släppa lös sin frustration på mig. Jag är rädd för att resten av familjen inte vet och inte se. Problem med denna familj är företrädesvis skjuts under mattan. Resultat: Jag får skulden skjuts mot och in i ögonen på min familj jag är den skyldige. Uppenbarligen bomben hade brast igen: det är vad som hände förra helgen. Jag tycker att det är särskilt irriterande för min gamla mor, men jag önskar ingen kontakt med min bror. För detta har hänt för mycket. Jag är ganska villig att föra en dialog, men för dessa två människor behöver ... Finns det människor som känner igen det här? Hur fick du lösa det här?

Idali Öberg
  Like 4   Dislike 0

Min bror och jag skiljer 7y.o. och jag har märkt mer och mer att han försökte skapa allt närmare vår relation som ett par efter döden av vår mor, är det enda som ju mer vi försöker fouter hur det går. Han arbetar, jag går till skolan. Vi båda kommit hem Griniga och katter från varandra. Sedan går han till sin flickvän och jag mår dåligt eftersom han var aldrig hemma. Varje dag finns det en sämre gräl och jag förkrossad av vad han inte märker. Och jag vet mycket väl att han känner det, bara han behöver mig att titta på. Men ingenting hände. Han kommer inte till mig, och när jag försöker att han är arg eftersom han är upptagen.

Lismaj Jacobsson
  Like 2   Dislike 0

Min syster och jag var barndomen bästa vänner. Nu har vi bara varandra kan inte "hitta". Mina föräldrar är ganska väl skylla på, alltid sår splittring och slutligen är det därför inte dra mer rätt. Allt vi diskuterar ändar i en kamp, ​​det är att vara galen. Jag vill att min syster tillbaka tidigare!

Terje Malmgren
  Like 5   Dislike 0

Relationerna mellan min och min lillasyster är Begone några år sedan eftersom sitter mellan oss 8 år Chiel färska. De har bott i min vi delar tillsammans, allt vi Haden mycket bra band. Tyvärr vårt band onwervacht ärftlig sjukdom inte längre är möjligt, måste jag säga adjö till sin nemen.Jonge piga blev bara 22 år gammal. Den vedried är mycket stor. Så råd. Du behöver inte Elkar håller med om allt, men det är fortfarande din syster eller bror, och aldrig förlorat rakte tid Hälje. Först när man är borta besefje fortfarande sååå mycket Wilen berätta men sedan pro-regenerativ sent. Så twe tid att tänka på vad jag känner att du inte har blivit kontaktad av slagsmål eller annat.

Selim Lidholm
  Like 4   Dislike 2

Detta är också en bra bit. Lyckligtvis finns med oss, min bror, syster och jag, en mycket bra relation. Jag bor lite längre bort, men när vi ser varandra det är mycket trevligt, även när vi bodde ihop dem runt trouwens.Groetjes Anoek

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha