Relationer från perspektivet av själen

Det är ganska stor skillnad mellan hur vi ser på relationer och hantera det och hur vår själ ser det. Dr Joshua David Sten påpekade i sin bok Psychology Seelen / Soul Psychology ett helt kapitel ägnas åt det. Inspirerad av den här artikeln har sitt ursprung. Relationer, framför allt älskar relationer spelar en viktig roll i våra liv. Relationer kan bryta oss eller berika och allt däremellan. Du kommer att hitta ett annat perspektiv på detta ämne.

Twin Souls

Vår själ har sitt hem i en monad. Varje monad har tolv själar och varje själ delar igen i tolv själsdelar, att inkarnera i den materiella världen. Med andra ord, är var och en av oss en del av själen / personlighet ett av de tolv själar från en monad. En så kallad tvillingsjäl är en själ del av samma själ där du hör hemma i. En relation med en själsfrände är relativt sällsynt eftersom sådana förhållanden kan vara kraftfulla så att själen klyftan kan förlora tillsammans.
En del av själen möter från samma Monad, å andra sidan är vanligare. Dessa är också oftast potenta föreningar som ofta är mer andligt manifest som psykiskt eller fysiskt. Det skall heller inte vara en romantisk relation; Det kan vara en djupare relation med din mamma, pappa, bror, syster, dotter, barnbarn, vän, granne. Allt är möjligt.
Det är sant att planeten Jorden är inte den enda bebodda planeten och att alla själar alltid samtidigt på samma planet i en fysisk kropp. Det finns miljontals andra planeter som vi kan inkarnera själar. Universum är oändligt slut.
De som letar efter sin själsfrände och tänker bara med honom eller henne att vara lycklig, kan bättre säga adjö till denna strävan.

Den viktigaste relationen i ditt liv

Detta är inte förhållandet med din make, dina barn eller dina föräldrar. Den viktigaste relationen i ditt liv är ditt förhållande till dig själv. Om du inte älskar dig tillräckligt, vilket kommer att återspeglas i alla andra relationer. Någon annan kan göra dig lycklig om du är i strid med sig själv. Att tro att någon annan kan göra dig lycklig när du är djupt olycklig inom dig själv om ditt inre jag, ditt utseende eller ditt liv är en illusion. Om du är lite deprimerad eller befinner sig i en svacka, du bättre att inte ha något datum; är chansen att du locka fel partner är inte liten.
Den andra viktiga relation i ditt liv är med din Skapare, Gud, källa, ursprung eller vad man nu vill kalla det. Om du inte tror på Gud eller det gudomliga, är det viktigare att tro på sig själv, att älska dig själv och uppskattar dig själv. På grund på dig själv kan du alltid falla tillbaka på om allt annat faller bort. Men naturligtvis Gud aldrig kommer att falla bort. Gud och dig själv är alltid där; andra människor kan på ett eller annat sätt försvinner från ditt liv. Det är därför det är så viktigt att bli vän med dig själv och din Skapare. Ur själen, kärleksaffär med en partner endast på tredje plats.

Lyckligtvis

Lyckan är en medvetandetillstånd och inte en romantisk relation. I huvudsak är lycka inom dig och skulle inte bero på gärningar bör vara din partner. Din lycka är ditt ansvar och inte som någon annan. Alltför länge har vi levt med missförstånd som måste göra en annan lycklig, eller att vi har makten att göra någon annan glad. Allt detta har att göra med önskemål och suturer. Vi föredrar en person eller vi fäst vid den i ett beroende sätt? Med någon form av beroende ger vi vår sanna strömmen och sedan skapar smärta snarare än lycka.

Kärlek

För själen finns det bara en typ av kärlek, som är villkorslös kärlek. Det finns därför ingen som helst motivering för att attackera en partner i någon form. Vem angriper en annan, är alltid själv på ett andligt plan. Ärlighet och respektfulla öppna samtal tjänar alltid med varje föredragen. Även om det ibland verkar så svårt.
Kommunikation är en relation som livets andetag

Homosexualitet

Från själen som det finns ingen fördömelse motiveras med avseende på dessa typer av relationer. Det är inte en synd, eftersom många traditionella religioner skulle få oss att tro. Vi vet inte varför homosexuella och lesbiska känna vad de känner. Det är inte för oss att bedöma om det. Någon som har problem med det kunde meditera på Jesu ord: ". Judge inte att ni skall inte bedömas"

Sexualitet

Ur själens sexualitet lovely, mirakulöst och gudomligt. Det finns dock en stor skillnad mellan jaget motivet dominerar i älskog eller vi älskar Love. Egot behandla andra människor i detta avseende rent fysiska och inte erkänner att det finns också en levande själ i kroppen. Egot använder sexualiteten av själviska skäl och för att bekräfta sig själva. För själen, är sexualiteten ett sätt att uttrycka kärlek och förtrogenhet på en fysisk nivå. Älskog blir njutning och glädje för båda parter och inte fokuserat på just sin egen tillfredsställelse. För själen är önskvärt att sexualitet med måtta för att ge uttryck och inte låta dominerar i en relation.
Tantra
Tantra övningar är ett sätt att andlig sexualitet. Det är konsten att fysisk kärlek där energierna ledde fram samtidigt meditativ sätt. Om det var, skulle hon helst inte kön eller den fysiska aspekten dominerar livet för en relation till själen, men att sexualiteten kan tjäna ett högre syfte: kärlek.

Din partner som lärare

Andliga människor vet att varje relation är en spegel. Varje partner återspeglade vissa aspekter av dig själv. Vi är här inkarnerade på jorden för att lära och växa. Det kokar ner till är att vi kommit hit för att stärka våra svaga punkter. Vår partner hjälper oss mycket att erkänna denna svaghet och klistra arbete på det. Han ger dig möjlighet att visa dig att bli mer medveten om dig själv och egenskaperna hos den själ som du redan har utvecklat.
Din partner lär du hela tiden:
 • bo i din makt
 • Samlings alla
 • förlåta
 • ödmjukhet att öva
 • du måste vända andra kinden
 • att vara orsaken till dina egna känslor
 • lektioner i tålamod
 • Emotionell Skydd
 • uppriktighet
 • vilja att kommunicera
 • egolöshet
 • villkorslös kärlek
och mycket mer; fylla i själv.
Glöm aldrig att din partner i allt han / hon gör är din läromästare; även om det verkar ofta inte.
I en relation är det viktigt att lära varandra så lite som möjligt för att fördöma, som kanske är den största utmaningen i dagens relationer. Downsides till din partner, kan du också ta upp i en kärleksfull och respektfullt sätt, eller det bara acceptera det. Vi måste också lära inom en relation, få en tjockare hud "och vara mindre mottagliga.
Kanske ännu viktigare i en relation är att lära sig att inse att vår partner är inte orsaken till vår verklighet, men vi är orsaken till det själv. Vi är alltid ansvariga för våra egna känslor. Hur ofta ger vi vår partner inte skylla oss om vi mår dåligt eller deprimerad. Det är fullt möjligt att partnern har utlöst något inom oss som vi känner så. Han har så att säga, en aspekt berört dig själv där du hellre vill inte titta på det och som orsakar olycklighet och smärta. Du i din tur berör igen känsliga ackord med din partner eller andra. Och så vi hjälpa varandra att komma närmare vårt sanna jag.

Din relation med dina föräldrar

Ur själen är mycket viktigt att relationen med våra föräldrar i termer. Om vi ​​inte gör det, då är det troligt att vi kommer negativa aspekter av detta förhållande på vår projektpartner. Detta är också en fråga om att stå i din egen kraft och försöker att förlåta föräldrar, villkorslöst älska dem och att de inte fördöma sina misstag i deras uppfostran. Även våra föräldrar är bra lärare för oss som bara gjorde sitt bästa i de flesta fall att låta oss lära våra lektioner.
Som en själ du har dina egna föräldrar plockas eftersom de bäst passar in med vad du ville komma hit för att lära sig i det här livet.
Mer om Dr. Joshua David Sten kan läsas här. Vackert skriven och mycket tydlig, tack!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha