Reishi: PROPERTY "OCH FÖRMÅNER

Beret Geijer Februari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Daniela Bortolotti - De tusen dygd svamp orientalisk.

Reishi eller Ganoderma lucidum är en av de mest kända och högt läkemedel svamp i världen, men här i Italien är fortfarande lite känt. Egenskaperna hos denna svamp är så många östra och betydande. I Kina och Japan var han redan dyrkas 4000 år sedan som en gudom för sina oändliga egenskaper och dess terapeutiska effekter, i dag bekräftas av forskning. Denna svamp klassificeras som oätliga eftersom det förekommer i naturen mycket bitter eller Woody.

"Reishi", "Ling Zhi", "svamp av odödlighet" är olika namn på detta läkemedel svamp kan stärka kroppens försvar, förbättra immunförsvaret. Vetenskapliga studier visar att Reishi även kan bidra till att förhindra och bekämpa vissa typer av cancer, verkar det också mekanismer för angiogeneshämning och induktion av apoptos i cancerceller.

Egenskaperna hos Reishi inte slut här, så mycket så att det är säkert att säga att denna svamp är den östra naturläkemedel tusen dygder, enligt av experter från läkemedel svampar. Dess aktiva ingredienser, såsom den första polysackarid och betaglukaner och triterpener som syror Ganoderic ge Reishi betydande välgörenhetsverksamhet:

- Anti-inflammatoriska;
- Adaptogen mot stress, trötthet, svaghet och trötthet;
- Skydd av levern;
- Reglering av kolesterol;
- Omfördelning av blodtrycket;
- Hämning av aggregering,
- Minskning av blodglukos;
- Minskning av avvikande reaktivitet av organismen i födoämnesallergier och autoimmuna sjukdomar;
- Antioxidant;
- Anti-aging;
- Antibakteriell och svampdödande;
- Antiviral.

I praktiken är den mirakulösa svampen kunna anpassa sig till det organ som antar utjämning och kompensera för avvikelser, och i synnerhet: syresätta kroppen, stärker immunförsvaret, ge energi och styrka, eliminera fibroids och cystor, behandla bronkit och astma, rengöra njurarna och levern, disinfiammare och rena tarmen, bekämpa fetma, minska blodtryck, triglycerider och kolesterol, reglera glukos i blodet, slappna av nervsystemet, lindra mensvärk, bota förstoppning, psoriasis, migrän, åderbråck, sömnlöshet, etc. ...

Det verkar som det är praktiskt taget omständighet där Ganoderma lucidum inte kan vara till hjälp; och namnet "svamp av odödlighet", om än överdriven, det verkar inte så hemma i slutändan.

Biverkningar av Reishi har aldrig upptäckts, antingen därför sade jag svampen förblir en säker naturläkemedel, liksom effektiv. Reishi endast kontra är samma, generiska, alla andra läkemedel svamp: inte lämpar sig för människor som är allergiska mot svamp eller nyligen har genomgått en organtransplantation.

Hur tar jag Reishi?

Även om det kan köpas torkas och konsumeras som te, som i öst, det mest praktiska sättet att utnyttja sina förtjänster är att ta Reishi genom en mer trevlig drink som kaffe till exempel. I vilket fall som helst, måste du se till att Reishi, liksom alla andra svamp behandling, kommer från ekologiska gårdar och miljöer skyddas mot kontaminering av något slag.

Den Organo Gold är ett stort kanadensiskt företag har under flera år produceras endast genom kulturen certifierad ekologisk kaffe, latte, choklad, grönt te och andra snabb drycker som innehåller 5% Ganoderma lucidum torkas och vände till pulver, utan att på något sätt förändra smaken av produkten och säkerställa tillräcklig terapeutisk effekt. Läkare och mykologer föreslår att du tar Ganoderma lucidum minst ett par månader, den tid som behövs för att se dess effekter.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha