Redo för barn?

Du är redo att skaffa barn? När vet du om du verkligen får och när du tar beslutet att försöka få barn? Vad händer om den andra personen inte vill ha ett barn? Det är frågor som många människor kämpar med både män och kvinnor. Family Expansion är faktiskt ganska något, det är ett stort steg. På grund av alla de konsekvenser som följer med det, hålla vissa människor tvivlar på att de är redo.

Du är redo att skaffa barn?

Ja du kan. Vissa människor är verkligen redo för en familj. De behöver inte hänvisa till de förändringar som följer med det. De har till exempel gärna fram emot en lite mindre hemifrån eller gå till barnet lite mer pengar och spendera mindre pengar på sig själva. Se till att du ordentligt älta beslutet att försöka få barn: kan du känslomässigt redo för ett barn, men när du börjar tvivla tänka på det praktiska. Se till att du inte är redo för familjeplanering eftersom du helt enkelt inte har tänkt mycket. Det kan orsaka problem senare, för dig själv, din partner och ditt barn. Väl tänka på familjeplanering kan vara en hel del olyckliga känslor, men också spara pengar problem. Mer om det senare.
Att vissa människor verkligen är att ha barn betyder inte att du ska inte tvivla när du ska bestämma om du vill försöka få barn. Om du är riktigt säker, kan också vara relaterade till din karaktär. Vissa människor tror så det är svårt att fatta ett beslut. Det är viktigt att du hamnar en gång att fatta ett beslut. När det beror huvudsakligen på din ålder. Många kvinnor känner tryck runt 30 år: det är ofta det dags att bestämma om du vill ha barn. I synnerhet på grund av fysiska skäl, för efter 30 år är risken för graviditet väl en gång mindre. Ge dig själv tid att tänka innan du tvinga dig själv att fatta ett beslut. Vänligen inse att det äntligen kommer en tid när du måste bestämma om du vill gå för det eller inte. Sedan avgöra själv om du förbereder för ankomsten av en baby en sak att förändra ditt liv eller inte.

Vad händer om du tvivlar, men din partner vill barn? Eller vad händer om du vill ha barn och din partner fortfarande osäker?

Det är mycket svårt när paret inte är i linje med avseende på familj. För att komma till ett beslut, är det viktigt att ge drottningen tid att prata om det tillsammans väl. Det är viktigt att diskutera hur du att ditt liv kommer att se ut om du skulle få barn. Hur löser man och hantera vissa situationer? Vad ska alla gå förändras? Det är viktigt att lyssna noga på varandra och respektera andras åsikter. Hur svårt det kan vara i en sådan situation. Så småningom kommer det att vara i denna situation en tid då man måste bestämma tillsammans: låt en viss period momentant, besluta att se om du kan få eller inte ett barn tillsammans. I själva verket det sista alternativet kan det finnas ett beslut att följa: du kan eller inte kan hålla ihop? Det är särskilt beroende på storleken på barnet och kärlek till varandra. Du inser att det är inte säkert att du kan få ha ett barn med en annan och se möjligheterna att vara alltför många barn är fortfarande med gott exempel barnvakt för brorsoner, brorsdöttrar eller grannens barn. Naturligtvis är det alltid förblir annorlunda än sitt eget barn.

Hur bestämmer ni om du vill ha ett barn och du måste tänka på det?

Beslutet att försöka få barn naturligt är särskilt känslomässigt. Du måste ha en baby, älskar att bilda familj. Ofta du får den känslan när du ser barn leka, särskilt barn till vänner och familj eller om du kan hålla en baby i en mamma besök. För att fatta ett slutligt beslut om att försöka få barn, är det bra att också titta på praktiska frågor. Du vill att ditt barn har fortfarande något att erbjuda? Detta omfattar inte bara den ekonomiska aspekten, men också att det kan erbjuda från tid att älska. Dwell på din nuvarande livssituation: du har ett stabilt förhållande, en lämplig plats att leva, du har tid att ta hand om ett barn eller så kan du få tid för och det finns människor som du ibland kan falla tillbaka? Mestadels är dessa frågor som människor planerar att vänta ytterligare några år med en familj. Förhalning är ingen justering i det här fallet använder du den tiden för att se till att du är redo för en eventuell ankomsten av en baby.

Barnafödande är: ta inte för tidigt slutgiltiga åtgärder såsom kirurgi

Om du bestämmer dig för att du inte vill att försöka få barn, ska du inte vara snabba sista stegen som en steriliseringsoperation. Du inser att du alltid kan ta det steget ännu, medan återföring är svårt eller ibland omöjligt. Har eller inte har barn kan förändras på ett år eller flera år helt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha