Recept för bakade kanel äpplen med nötter

Vem fan vet inte: du sitter på kvällen på soffan och plötsligt blir enorm känsla av "något sött". Resultatet är oftast med mig att jag går till affären för att köpa glass, godis eller något annat som jag tror i efterhand: Jag hade inte gjort det nu! Med att jag förlorat mitt sinne, jag letade efter ett enkelt recept för en hälsosam behandla.

Detta recept för bakade äppleklyftor med kanel och nötter är mycket söt, men samtidigt att förbereda friska och inom nolltid.

Ingredienser för 4 portioner

  • 250 gram av äpple
  • 1 tsk kanel
  • 75 gram gula russin
  • 35 gram valnötter, pekannötter eller mandlar

Framställning

Skala äpplena och skär i klyftor. Hetta upp en stekpanna på medelvärme och tillsätt lite smör i pannan. Samtidigt, blanda äpplen med kanel och russin och sätta hela sedan in i stekpannan. Grädda tills äpplena är gyllenbrun och mjuk. Sked ofta. Lägg i sista stund muttrarna och servera genast.

Näringsvärde per portion

Kalorier: 115
Fetter: 4g
Mättat fett: 0g
Protein: 1g Jag har gjort utan smör och russin och nötter

(0)
(0)

Kommentarer - 4

Men det passar perfekt in i dietprogram av hormonet faktor !!!

Ahaaaa eftersom jag hade just läst över solly Men då är det en bit att sätta i din ihåliga tanden

 Nancy Jag säger inte att närings tabellen helt rätt, men jag tror att det är mycket nära. Jag tror att du inte läser ingrediensförteckningen är för fyra portioner och näringsvärdet per portion beräknas. Smör är i.i.g. inte i ingrediensförteckningen, så 550 - smör / 4 = ca 115 kcal. 😀

Detta är verkligen inte sant, de anmärkningar som sedan kan också användas på alla 200 kcal, 1,9 Protein och fett 21,6 .De russin är bra för ytterligare 200 kcal den med ett äpple cirka 80 kcal och din smör du ca 550 kcal .Beetje mycket ... hey

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också