Realty & kontrollera fastighets värdet på din bostad

Det hände igen. Som husägare, kommer du att få tidigast i februari 2015 den nya skalan fastigheter och ett nytt WOZ värde av 2015. Vad ska du verkligen bryr sig om du får den uppskattade verkliga fastighetsvärdet? Vad är fastighetsskatten värdet av ditt eget hem och faktiskt göra om möjligt invändningar. Denna checklista kan spara stora pengar.

Vad är din verkliga fastighetsvärde eget hem 2015?

Den verkliga fastighetsvärdet är det sannolika marknadsvärdet på en fastighet vid en given tidpunkt, utan hyra och inteckning. Kommunen kommer att skicka nya attacker till fastigheter, baserat på värdering av fast egendom lagen. Från och med 2007 varje år en ny bedömning görs. Fördelen för kyrkan är att värdet varje år kan gradvis uppblåsta. Nackdel för husägare är att han måste se varje år att hållaren och beräknad fastighetsskatt värde är det rimligt.

Tröskelvärde WOZ värde

En ökning med 20% under två år är lättare att bekämpa än dubbelt en ökning med 10%. Detta är inte bara för att 20% är mer rädd, men också därför att, när en invändning tillämpar en tröskel. Denna tröskel är beroende av värdet på huset. I en WOZ värde bland de ?? 200.000, är ​​tröskeln 5%. Från till exempel, ?? 1.000.000 är att 2%. Procentsatserna kan hittas i samband med förklaringen av attacken egenskapen. Dessutom Högsta domstolen nyligen slog fast att egentligen borde finnas några trösklar.

Referensdatum WOZ värde 2015

För kalenderåret 2015 är det referensdatum för bestämning av fastighetsskatten den 1 januari 2014. Kommunen är med andra ord varje år bakom. Ta hänsyn till detta när man jämför värdet av nyligen sålda fastigheter i grannskapet: värdeförändring på 1 jan 2013 till 31 december 2013 för exempelvis inte bör ingå i den nya värderingen fastighetsskatten 2014.

Skatte IB 2014 April 2015

Detta innebär också att, till exempel i taxerings IB 2013, ska lämnas in före den 1 april, 2014, det referensdatum under 2012 bör ges och inte just fått order under 2014 till senare referensdatum 2013. Och för deklarationen 2014 att det verkliga värdet som du fick i februari 2014 referensdatum under 2013.

Vad är WOZ värde?

Det WOZ Värdet är det uppskattade avkastning till ägaren för sitt hem kan komma in i ekonomiska cirkulationen. Men se upp: Värderingen förutsätter att fastigheten är fri och obesvärad. Med andra ord bedömer kommunen om huset inte hyrs och har ingen hyresavtalet. Och ofta finns där skon klämmer. Dessutom är det en bedömning av kommunen baserat på ett antal referens hus. Dessa bostäder är nästan alltid skiljer sig från ditt hem. Lyckligtvis kan du lämna in en invändning, eftersom en husägare drar du nytta av det lägsta möjliga värde. Det betyder inte bara att minska fastighetsskatt bedömning, men också det nominella hyresvärdet, ärvt och alla andra skatter.

Invändning uppgå WOZ värde

Därför är det definitivt värt att hålla ett öga på WOZ värde, eftersom fastighetsskatten värdet används för många skatteavgifter i Nederländerna. Folk glömmer att ibland. Men om fastighetsskatten värdet är för högt, verk som också av olika vatten ombord avgifter som kommer att följa senare i år. Dessutom, fastighetsskatten värdet 1-1 förhållande med den beskattningsbara inkomsten på din inkomst från räknade hyran. Ju högre marginalskatten, desto mer kan du spara genom att kämpa till fastighetsskatt och att invända. Ofta kyrkan kommer att förkasta en invändning, men du kan fortfarande lämna din invändning till domstolen. Du måste göra detta inom sex veckor efter avvisandet av kommunen.

Invända mot kommunen

Innan det är allt så långt du kan invända inom sex veckor från den dag kommunen. Hur gör du det bästa du kan läsa i fastigheter bedömning, fastighetsskatt och fastighetsskatt, demur. Detta innebär naturligtvis argument använder. Tänk om buller, dåligt underhåll, pander närheten som är mycket billigare säljs, olägenhet, och så vidare. Jag önskar er all framgång, eftersom en stark avskrivningar, innebär att gå för en rejäl vinst. Låt inte det gå, eftersom det skulle vara en skam. Glöm andra avgifter, till exempel avloppsavgiften inte. Det finns en, men: en högre fastighetsskatt gör också en högre fastighetsskatt kredit möjligt. Fastighetsskatten kredit är ofta billigare och erbjuder många flexibla alternativ för att få extra pengar till hands.

WOZ värde och arv

Ett arv kan bestå av ett privat hus. När du kommer tillbaka, måste du anta arv av fastighetsskatten värdet. Om det är för hög i din åsikt, kan du göra det bästa så snart som möjligt invändning eller begära en ny real fastighetsvärde. När det gäller rätt mängder, är det bäst att en värdering som utförts av en mäklare och bedömning med dina invändningar flesta timmar.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Min fråga till er är: inom sex veckor efter mottagandet Vande woz du som ägare att lämna in en invändning. Inom vilken tid kyrkan så småningom kommer att behöva ta itu med hennes klagomål? De kommer också förefaller mig måste möta en deadline?

Kära R. Crook, inom två veckor kommer du att märka att den kommunala förvaltningen har tagit emot din invändning. Håll det väl. Kommun skattemyndigheten hanterar sedan ditt klagomål i samma år som du opgestuurd.Met invändningen Med vänliga hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha