Rapportera Backstreet Boys, april 6 Ahoy

På Söndag, 6 april var det äntligen dags. Backstreet Boys spelas igen i vårt land. Det hade varit två och ett halvt år sedan deras sista framträdande i Ahoy den 12 oktober 2005 så vi gjorde det hela igen glada! Det fick gå igen dags för en utekväll ditt tak som en 14 år gammal! Trevlig skrik och sjung med! På Söndag, 6 april var det äntligen dags. Backstreet Boys spelas igen i vårt land. Det hade varit två och ett halvt år sedan deras sista framträdande i Ahoy den 12 oktober, 2005. Jag hade själv omedelbart December 14, 2007 köpte två läktaren biljetter, faktiskt fyra eftersom fem minuter senare blev jag erbjuden ett bättre jobb ?? Så jag kunde sälja två andra väder ?? Jag gick med min syster som hade varit vid fronten skrikande i november vid konserten som Take That gav Ahoy. Vi hade inga platser tar för BSB eftersom jag var rädd att vi skulle få så långt efter att vara att jag inte skulle få det att se ??

I linje

På Söndag, 6 april vi lämnade för fyra timmar på Ahoy, för oss är det bara en halv timmes bilresa, så för någon med fasta platser bakpanelen vi var där tidigt! Men det är skönt att fixa smaka lite atmosfär. Och vi hade en trevlig promenad fönstershoppa i köpcentret Zuidplein. Det är roligt att se hur alla människor i grupper kan gå promenad till staveld, således glömde vi nästan att stå i vår egen linje! Vi trodde att du var tvungen att stå framför stolarna inte så länge i linje ?? Vid 07:00 såg vi att slutet av raden var inte ännu mer att se, så vi är också bara snabbt gå stå i kö för att komma in innan åtta!

Kamera

Vi visste inte om vi skulle kunna ta en kamera tillsammans till insidan, så har min syster kamera men slutade i hennes känga ;-). När vi kom var vi äntligen kunna gå på toaletten, där verbasend nog inte var en rad ??? Våra platser var verkligen super! Bara det var inte riktigt vårt yrke apelsin ?? Vi satt där med vårt apelsin hula parti ??

Super!

Konserten började ganska tidigt, inte för programmet. Men det är inte nödvändigt, precis som det är en mycket trevlig schema. Vi var oss för Nick och Simon eller Racoon eller något ?? Konserten var riktigt bra, synd att det alltid dyka upp igen negativa recensioner. Att det var utan dansare och specialeffekter, men hey, om det hade funnits, översynen hade fortfarande varit negativ för en billig show eftersom de var dansaren och effekter att dölja det var inte så bra ?? Det finns alltid något att gnälla. Så länge vi vet att det var fantastiskt!

Videoskärm ???

Jag behöver inte dansare och fyrverkerier men hade en stor skärm jag gillade bäst. På grund på läktaren, är det ibland mycket svårt att se. Du ser naturligtvis dem gå fram och tillbaka och danser, men inga ansiktsuttryck och liknande. Enligt mig var föreställningarna i Japan har stora skärmar, så gjorde min att de kan ta det bästa!
Hade också konserten mig något längre gillade, år 2005 det tog nästan en halvtimme längre, och de sjöng sånger mindre, ibland chatta med publiken är också ganska trevligt.

Ta bort BSB tillbaka till Nederländerna!

Jag tycker att det är mycket trevligt att en talan har börjat ta pojkarna tillbaka till Nederländerna, och mitt namn och min syster är definitivt på listan. Om de kommer igen vi går för platser från läktaren eftersom det verkligen ser coolt att stå mellan det! Åtminstone har du inga problem med människor som inte vill stå! Förhoppningsvis pojkarna stanna under en lång tid för att förekomma, och jag kommer definitivt att alltid gå till alla konserter!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha