Rabo perioden spara

Rabo tidsbesparing är relativt ny. I maj 2014 introducerade Rabobank detta nya sätt att spara som är en korsning mellan en direkt inspelningsbara sparkonto och en besparing. Löptiden är mycket kort: trettio till nittio dagar. Och sparkvoten på ditt sparande? Som är variabel. Rabobank kommer att betala denna ränta till ett belopp på ?? 5 miljoner.

Rabo perioden såvida förklaras

Spara tid Rabobank är främst avsedd för dem som redan tjänar och spara ett visst mål. Du får nämligen med tidsbesparande och en högre ränta kan ta ut dina pengar efter en viss tid för att göra ditt köp. Vad fritiden då? Sparperioden är ett sparkonto som finns i två versioner:
  • Spara 30 period.
  • Spara 90 perioden.

Som namnet antyder, dina pengar under en kort period inom 30 dagar eller 90 dagar. Antalet dagar du väljer är viktigt på två sätt:
  • Räntan är högre vid nittio dagar.
  • Ditt val av trettio indikerar att en återkallelse kan bara trettio dagar efter det att du tror att du har gjort känt till banken. Om du vill spara 90 period är att över nittio dagar.

Tidsbesparing inte är fritt tillgänglig?

Det innebär verkligen att dina pengar är inte direkt fritt tillgängliga, men det 30 eller 90 dagar för att gå igenom det.

Spara tid är inte en deposition, vad är skillnaderna?

Period Sparande är verkligen ingen insättning. För en insättning du talar en viss period av att du lämnar din totala besparingar på kontot. För att spara tid du talar ut löptider för ditt sparande, men under en period mellan tillkännagivandet som du vill ta ut pengar, och effectuation därav. Vidare är sparkvoten inte fast men rörlig. Om en skytte under löptiden utan påföljd inte möjlig på en besparingar, kan ta ut pengar utan påföljd eller för att spara tid. Slutligen pengar bara inte registreras på sparkonto.

Ränteperiod spara

Räntorna är följande:

Deponering av en månad eller tre månader?

Den nya sparkonto är en intressant förlängning av besparingarna varierar med Rabobank, men du kan också leta efter en deposition på en månad eller tre månader. Det finns också sparbanker som erbjuder en sådan MoneYou kvartalet. Denna ränta kan säkert vara högre, men inte alla som banker med Rabobank, som att byta till en annan bank. De kan helt enkelt spara tid genom Rabo Internet Banking och Mobile Banking Rabo. De besparingar varje år i januari in på ditt konto.

Rabobank är säkra besparingar

På Rabobank, kan du spara och säkra många kunder besparingar och bank där hela tiden, men det extra säkerhet AA status innebär också att banken skulle kunna sänka räntorna på sparande. När allt kommer omkring, du löper mindre risk. Vem vill gå till en högre ränta och välj en besparing kan också gå till andra banker, såsom LeasePlan Bank. Det skulle vara trevligt om bankerna redan ger en högre sparräntorna, kommer också att införa en form av tidsbesparingar och deras besparingar sedan börja höja extra. För nu är det fortfarande inte blir någon.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha