Rabattkort NS för akademiker

När du uppgraderar är att vänja sig, normalt plocka upp någon form av kollektivtrafik och det kostar ingenting, men om du är en examen, är det över! Dock är järnvägen det enda doktorand träffas och en årslång rabattkort för akademiker.

Att resa med kollektivtrafiken

Eleverna kan resa gratis under vissa tider med kollektivtrafik. Du får studentreseprodukt och transport kostar dig ingenting. 40% rabatt kan inte användas längre. Ministeriet för miljö och Infrstructuur erbjuder studenter en gratis koringskaart att resa med 40% rabatt på tåget från Nederländerna.

Gratis med 40% rabatt resor

Är du precis tagit examen? Då kan du få ett frikort kan du resa för 40% av alla lågtrafik, efter 09:00 och på helgerna. Upp till tre månader efter utgången av dina studentkort kan beställas denna fördel kortet genom webbplatsen för NS. Detta rabattkort kostar normalt ?? 55. Rabatten gäller alla tågresor i Nederländerna och är inte beroende av samhället. Detta erbjudande av NS, kan du göra en gång ansökan och du kan välja startdatum från när du när du rabatt kortet är giltigt. Rabatten kortet är giltigt i ett år och löper ut automatiskt efter ett år.

Hur får man kortet?

Kortet kan beställas via hemsidan av NS. Det förutsättningar för att ansöka om kortet är antalet studerande resor och ett digitalt foto. Detta gör att du kan skriva in i ett NS-konto och sedan få skickas till kortet per post. Kortet är klar för användning efter laddning vid en järnvägspunkt, kan du gå resa. Kortet fungerar precis som studenten resor; du checkar in vid starten stationen och kolla om du är på slutstation.

Enkelbiljetter gåva

På begäran av kollektivtrafiken rabattkort får du två gratis dagarsbiljetter. Dessa kort är normalt 25 euro vardera, men de skickas på begäran av ett rabattkort. Dessa dag biljetter är giltiga i ett år och det gör att du kan resa runt i Nederländerna. De hör till rabattkort och så personligt. Biljetter skall stämplas vid avgångsstationen, då kan du resa med det hela dagen Nederländerna. Dagen biljetter som gäller för en resa med 2: a klass.

Fördelar med rabattkort

Även när fördelarna med rabattkort i korthet:
  • 40% rabatt för ett år med tåg efter 09:00 och på helgerna
  • Två gratis dagsbiljetter, giltigt i ett år
  • Reser på OV chip balans

Kort sagt, akademiker utnyttja resa efter dina studier med rabatt!
(0)
(0)

Kommentarer - 2

När din normala ov student kan du alltid göra det tre personer som reser för 40% rabatt, är detta också fallet med rabattkort ns för akademiker?

Vår son fullföljer inga omständigheter ett år undervisning på HBO, och har därför ingen rätt till OV elev produkt. Han kan använda utexaminerade av programmet? Tack på förhand för ditt svar

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha