Rabatt för barn eller barnbudget under 2014 och 2015

Ingelöf Wahlgren Februari 27, 2016 Miscellanea 3 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Barnet rabatten är ett bidrag som ges till föräldrar för sina barn. Regeringen kommer därför att träffas i vård och uppfostran av barn under 18 år. Barnet rabatten är det gamla namnet för det som senare blev barnbidrag och budget barn sedan 2009 heter. Vem har rätt till och vad får du?

Vad är barn kredit och barn budget?

Barn budget sedan 2009, namnet på ett behovsprövat bidrag till personer som har barn. Det spelar ingen roll om det är ditt eget barn, ett styvbarn, adoptivbarn eller fosterbarn. Villkoret är att den sökande är ansvarig för barnets uppfostran. Varje förälder / vårdnadshavare i Nederländerna från början rätt till barnet budget. Det finns vissa villkor. Om detta senare i den här artikeln utarbetade i detalj.
Barnet rabatten är föregångaren till den personliga budgetar. Fram till 2008 fanns barnet skattelättnaden. Detta var en skattereduktion. År 2008 fanns barnbidrag, som ersattes från 2009 av personliga budgetar. Även om budgeten barn så sedan 2009 är i bruk, är det fortfarande ofta kallas barnet skattelättnaden.

KIT / KGB: vad är det?

Många föräldrar eller vårdnadshavare se sina månatliga kontoutdrag innehåller förkortningen KIT / KGB. Förkortningen KGB står för barn budget, något som många människor känner. Ändå är många undrar var KIT står för. KIT står för barnbidrag. Barnbidraget var år 2008 namnet på det som är nu den personliga budgetar. Skattemyndigheten har använt båda namnen.

Kan jag tillämpa denna avgift själv?

När skatten är inkomsten för den förälder / vårdnadshavare, då skatten i sig gör en beräkning av fordringen. Detta kommer att betalas månadsvis på kontot. Föräldrar får ofta bidrag för deras barn också automatiskt få barnet budget. Skatten får information över SVB och / eller tar emot data om löner. Om du inte får något meddelande från skatten på barnet budget så är det möjligt att IRS inte har tillräckligt med data för att avgöra om det är rätt till denna bonus. Det kan vara om du inte fortsätter får bonusar. Ansökningar kan sedan via mina kosttillskott, en webbplats IRS.
Även vardera föräldern i princip har rätt till barn budget, det finns ett antal villkor som är knutna till det och det finns ett antal undantag. Så finns det ingen budget barn betalat mer för barn som är äldre än 18 år. Också det enda barnet budget betalas ur följande månad då barnet föds. Är ett barn föddes den 15 januari då det är barn budget från den 1 februari, och inte före. I gengäld, fortsätter barnet budgeten också längre. Om barnet den 15 januari, 18 år, då ska du få hela januari månad KGB och stannar det den 1 februari.
Följande huvudsakliga villkor ansöka om att få rätt till KGB:
  • Du har nederländskt medborgarskap eller ett giltigt uppehållstillstånd, som partner tillägg.
  • Det är egna barn, styvbarn, adoptivbarn eller fosterbarn.
  • När du får ett fosterbarn fosterförälder avgift får du ingen KGB.
  • Du kommer att få barnbidrag för barnet eller barnet har en betydande grad. Underhålla innebär att du bidrar åtminstone ?? 416 per kvartal.
  • När man lever med dina föräldrar och ditt barn, den som får barnbidrag för barnet får också KGB.
  • Barnet är yngre än 18 år.

Barn budget 2014 och 2015

Från och med 2013 finns det inget barn budget möjligt när strömmen är högre än ett visst belopp. Tillgångar som ingår: besparingar, egendom, investeringar, donationer. En privat hus räknas inte som kapital. Det referensdatum för denna förmåga är den 1 januari. Hur mycket makt du kan ha är följande:
Det finns också ett undantag från ?? HÄNVISAR 81 360 per hushåll för en enskild person eller en sökande med en partner. Höjden på KGB 2014 är upp ?? 1553 för två barn. Fem barn ger upp ?? 1948. Varje ytterligare barn 105 euro extra. Dessutom har det skett en ökning från 12 års ålder.
  • År 2015 mottog ensamstående föräldrar mer KGB: upp ?? 3050 extra.
  • Intäkterna går ner och är i linje med gränsen för sjukvårdsförmåner.
  • År 2015 KGB ökas med ?? 25 per år för 1: a barnet och ?? 517 per år för tweee barnet.
  • För barn 12-17 år KGB ökar eftersom föräldrarna måste betala skolan igen sig.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Theodoricus Paulsson
  Like 5   Dislike 0

Son till min partner där vi både vård efter December 25, 2014, har 18 jaar.De skatt ingen kit / kgb AD ?? 110,00 betalas på december. Vårdbidraget ökar? Det skulle vara den 1 januari ska 2015 endast sluta precis som tills du anger nästa månad efter födseln. Teoretiskt skulle jag nu gå att invända, kan ett samtal också finnas ett förfarande, överklagande höra om det behövs. För att undvika yrke. Telefon hörsel rekommenderas av NOM. Har du andra insikter?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha