Rabatt dödar

Hur kommer du som säljare för pristryck? Det finns några användbara tips och tricks för att få din hane i förhandlingarna. Lågkonjunkturen har satt marginalerna i både egenföretagare och stora företag under press. Vanligtvis diskuterar din roll som köpare i förhandlingarna och vad man ska göra för att sänka priset. Emellertid är det viktigt att ta en djupare också att gå in i rollen av säljaren. Hur viktigt det är att stå bakom din produkt och pris och så bevara dina marginaler intakt. Småföretagare klagar alltmer att han måste ge vika för stora multinationella företag. Även om detta just nu bör vara stolta över de produkter som du levererar, men definitivt det pris du ber om här. Den här artikeln visar hur viktigt det är att upprätthålla värdet av dina tjänster och produkter. Du är den som påverkar priset på din produkt och inte din konkurrent. Den ekonomiska krisen har resulterat i nästan alla branscher för att ytterligare kraftiga prisfall. Endast med högermarginalen kan du se ditt företag kontinuitet.
Priset på stormarknader är ett bra exempel på vad fling med rabatter skulle kunna göra med en hel bransch. Ingen tycker om sina marginaler hamnade, medan det finns också ryktes skada till omvärlden. Människor känner sig många år av att bli lurade.
Det lägsta priset är alltid den skönaste i ögonen på slutkonsumenten. I detta slutkonsumenten inte dominerar den lyckliga känslan av att han kunde plocka upp en back öl för 6,50 euro, utan snarare en känsla av att han är redan 20 år ljög för dem samma stormarknadskedja eftersom han alltid betalat 11 euro.

Ge rabatter att sitta långt fler nackdelar än fördelar

Du ger inte bara en del av din marginal, men du också angett att du vill lysa upp initialt kunden. Detta gör det möjligt för kunden annars skulle sitta i samma samtal och ständigt vara på sin vakt. Medan han ingen idé gjorde idén att han nu blir en rättvisare pris än du hade fängslats bara för det begärda priset.
Om du fortfarande avger, se till att det alltid finns något i gengäld. När kunden måste göra en betalning eller eftergift måste också göra inköp motiverar då detta för honom och han fortsätter att se dig som en uppriktig partner.

Kunderna vill betala ett pris som är rimligt i deras ögon. Men vad som är rättvist?

Om du är ensamstående, eller kanske oftare sänka dina priser, då det låga priset är det pris som är rimligt för en kund.
När du erbjuder exakt samma som konkurrent och du skapar på något sätt ett mervärde för kunden, då priset på billiga konkurrent är ett rimligt pris för kunden.
Säljaren och köparen båda spelar sin egen roll i förhandlingarna. Köparen är alltid anses vara för hög för att hitta först priset. Se förhandlingarna som ett spel och spela avslappnat med detta spel.
Som ett exempel, som avger mycket dåligt kan packa upp, ofta citerade Volkswagen. De har i det förflutna utan meddelande reducerade nya Volkswagen Golf kraftigt i pris. Till en början sålde en hel del extra bil ?? s uppenbarligen med en mindre marginal. Kunderna, däremot, bilen för det ursprungliga inköpspriset hade känt alla rånad och Volkswagen förlorat sin trovärdighet hos dessa lojala kunder. Där de såg en stor nedgång i försäljningen på lång sikt, samtidigt som marginalerna var också en gång oåterkalleligt.

Låt dig övertalas att särskilt av kunder som du är för dyra

Det är en naturlig reaktion på något du hör hela dagen, att tro. Detta har testats på flera sätt. En av dessa är att låta flera personer säger att någon ser blek. Första gången någon ritar inte här mycket, men efter fem obesläktade människor i en dag säga att detta är en fortfarande ser i spegeln och finner sig själv faktiskt är. Detta är precis vad som händer i den mänskliga hjärnan som kunder hela tiden säger att du är för dyrt. Återigen vara stolta över de priser som du frågar och stå inför hela 100% bakom. Kunderna vill inte att diskontera, de bara inte vill betala för mycket.

Mock invändningar

Detta är något som en säljare ofta möter. Kunden kommer att säga att du är för dyrt. Detta kommer i huvudsak att han inte säga att få in en besvärlig diskussion och bli av med det. Gå därför ge i det här fallet, särskilt ingen rabatt, för då du själv en gång mer opålitliga i hans ögon.
För att avgöra om priset är en riktig invändning, kan du här vad ?? - ?? som teori tillämpas. ?? Vad händer om jag sänkte priset, så har vi en del ???. När din klient inte längre vet vad han har att säga och börjar kippa efter andan, du vet att det är något annat än pris. Förmodligen skulle han har redan gjort överenskommelser med en annan part, kommer du att hitta en viss överklagande eller kanske har koll på företrädaren för den tävlande. Diskontering är också i detta fall är därför inte så mycket effekt.

Konkurrens

Som tidigare nämnts kommer aldrig betala för mycket en kund. Ofta säger efter erbjudandet att de fortfarande vill titta på priset. Detta är naturligtvis bara att de vill rabatt. Emellertid är det ett gott tecken att de börjar på priset. Det innebär att kunden i beslutet så bra som du väljer. Men ett problem. Den tävlande är billigare. Helst vill han din produkt / tjänst till priset av konkurrenten. Låt detta inte frestas att sänka ditt pris. Speciellt för en tjänst är det svårt att hänga ett värde, så du är den enda som kan vara tydlig på denna. Du kan också inte köper en Bentley för priset av en Kia. Vilka dina konkurrenter är upp till dig.
Om du är aldrig för dyrt, är du förmodligen för billig. Acceptera därför en kund som säger att du är för dyra, och ser detta som en bekräftelse på att du är på rätt prisnivå.

Produkt- och varumärkesvärde

Din tänkesätt som säljare är mycket viktigt. Gå inte alla tidigare redan förutsätter att kunden kommer att finna det för dyrt. Om din kund upprepar det pris som ger sin röst höjer detta är enbart för att mäta din reaktion. Så gå inte i försvaret men behålla titta på kunden och släpp tystnad. Hur svårt det är, men vänta tills han börjar tala igen för att fylla tystnaden. Var stolt över dina priser och jet off för att kolla in 100% bakom det. Gå inte direkt i försvaret när dina kunder pris invändningar. Ansök förståelse för sin position och fortsätta samtalet. När du visar förståelse, kommer kunden också göra mer för dina åsikter. Detta kommer att hålla dig sysselsatt.

Var särskilt

Försäkra dig om att du är unik. Detta kan ske genom dina tjänster, dina produkter, platsen för din butik, etc. eftersom priset för en kund är avgörande om alla andra villkor är lika. Använd dina unika försäljningsargument för att göra det möjligt för kunden att välja. När en kund har äkta problem med ditt pris, så är det ofta ett tecken på verkligt intresse. Ett pris invändning är förvisso inte nödvändigtvis ett dåligt tecken, men gör från denna punkt klart ännu en gång vad ditt värde är och varför det kostar mer. Fråga dig själv hur särskiljande du är och hur du kan göra det bästa till dina kunder klar. Om du inte är helt jämförbara med dina konkurrenter sänker automatiskt prispress.
Den enda riktiga är det pris marknaden är villig att betala. Det återstår en omgång utbud och efterfrågan. Så det är inte alltid så lätt att beräkna kostnaderna och göra en viss marginal på toppen. Detta kan äventyra din produkt. Fortsätter att utforska och testa vad dina kunder är beredda att betala och spela här.
(0)
(0)
Nästa artikel Köp en Bengal

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha