Är du rätt försäkrad?

I Nederländerna är det brukligt att avsluta ?? s försäkringar för många olika risker. Vi erbjuder tusentals euro ?? s av försäkring. Inte alla försäkringar är förnuftiga, det finns också många försäkringar tillgängliga som är praktiskt taget meningslöst. Alla holländska är skyldiga att ta ut sjukförsäkring. Varje bil måste vara försäkrade så snart den kommer in i allmän väg. Vid tillhandahållande av ett lån, de flesta banker kräver en obligatorisk livförsäkring. Dessutom måste banken också ha en hemförsäkring för hemmet. Den andra privat försäkring är frivillig, men det finns flera försäkringar för vilka det är lämpligt att stänga dem. Konsekvenserna av att inte sluta vara så stort att det är mycket oklokt att inte garantera detta. Nedan finns några försäkringar som du inte kan vara utan.

Trafikförsäkring

Denna försäkring kommer att skada hennes konto vid den tid du får som en privat hållas ansvariga för någonstans utan att ha avsiktligt orsakat. Försäkringen omfattar även avsiktlig skada som orsakas av barn. Till exempel genom att en mycket litet misstag som cyklist, kan du göra en allvarlig fotgängare skada, med alla dess konsekvenser. Den bilfria kan aldrig fungera möjligt genom kollisionen igen. Om han kan hållas ansvarig för detta, kan du behöva betala för livet. Du kan undvika detta genom att stänga en AVP. Dessa försäkringar är inte dyra och kan förebygga många problem.

Livförsäkring

En livförsäkring betalar ut ett belopp på döden av den försäkrade. De flesta villaägare med en inteckning har en sådan försäkring, men de flesta människor med ett hyrt hus här har ingenting ordnas. I allmänhet har de en begravning, men ytterligare ekonomiska konsekvenser låt dem åt sidan. Speciellt för unga familjer, är det viktigt att reflektera över denna risk. För denna grupp av försäkring denna risk är inte dyrt. Människor inte inser vad de ekonomiska konsekvenserna av döden av en av familjeförsörjare. Den efterlevande med barn under 18 år inte får en ANW fördelar, men dessa fördelar är låga.

Hemförsäkring

Människorna är husägare med en inteckning, hemförsäkring obligatorisk, men försäkringen är en mycket betydelsefull försäkring. Denna policy täcker skador som kan uppstå till något i huset som inte är spikas till huset. Brandrisken är den största risken som tätar denna politik.

Meningslösa försäkring

Utöver försäkring som alla ska ha, det finns försäkringar som faktiskt meningslöst att sluta. Ett bra exempel är sparförsäkringar eller barn sparplan. I denna policy, spara en summa som ska betalas på förfallodagen. Kostnadsstrukturen i denna politik i så hög att du skulle bättre spara i en vanlig sparkonto. Den bostadsförsäkring mycket låst i det förflutna. Detta visade under mycket stränga villkor, ett belopp i fall du blir arbetslös eller blev arbetsoförmögen. De ingångna avtal efter 2007 är bättre, men de tidigare stängda politik omfattar mycket strikta krav för att kvalificera sig för en förmån från politiken.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha