Är du någonsin nervös eller orolig? Tips från nerver

Valand Lindholm Februari 27, 2016 Hälsa 53 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Är du nervös när du har en examen eller om du behöver att tala offentligt? Gå också darrningar, svettning och darrande med nerver på en presentation? Så säkert är du inte ensam. Heelwat människor lider av nerver om det kommer ett ögonblick av stress. Nervositet har ofta att göra med skam, brist på självförtroende och rädsla försvinna. För att vara lugn när du är nervös, kan du överväga följande användbara tips.

Naturligtvis nervös eller lugn?

I en grupp finns det alltid några människor som sticker ut på grund av sin nervositet. Dessutom har du också de som fortfarande anmärkningsvärt lugn i allt som händer dem. Ofta att göra med den typ av person som har: den ena är naturligtvis nervös, medan den andra är inneboende i lugn. Ändå finns det stunder eller händelser i en människas liv där nästan alla är redan nervös. I folkmun kallas "med nerver," eller "nerver skriker av halsen."

Nerver och stress

Tillfällen då men få lyckas stanna mycket lugn, till exempel, din första dag, muntlig tentamen eller presentationer till en stor publik. Ofta för att göra denna nervositet med en rädsla för att gå ut framför andra eller att misslyckas i allmänhet. Också en känsla av skam och tvivla på dig själv på grund av överdriven nervositet. Detta orsakar ett tillstånd av stress som verkligen kan medföra vissa symptom själva.

Symtom på "nerverna"

Om du är för nervös? Detta är en fråga som har inget enkelt svar. Ibland är det så att en naturligt nervösa personer nerver genom halsen känns gir, men den är framgångsrik. Då nervsystemet är i själva verket inga negativa konsekvenser. Det är sant att du är fysiskt under nervositet kommer att lida. Då kommer du att utveckla symtom såsom nagelbitning, skakningar, svettningar och stammande. Ännu värre är det om du får nacksmärta och skuldra, yr och kan inte tänka klart eller tala. Andra möjliga symtom på nervositet inkluderar:
  • huvudvärk
  • svettiga händer
  • rodna
  • hjärtklappning
  • svimma
  • täthet i bröstet

Tips från nerver

Bra förberedelser
Oavsett orsaken till din potentiella nervositet, ett körprov eller en anställningsintervju, förbereda minst bra för. Gå i åtanke om vad du kan förvänta sig och tänka på möjliga svar och reaktioner. Se till att du har mycket goda kunskaper om ditt ämne så att du inte är en fait accompli kommer att placeras på samma dag. Detta är ett sätt att bli lugnare.
Öka självförtroende
Förtroende är viktigt att komma över självsäker och stark. Om du litar på dig själv, du utstrålar ut det här också till den person som tar emot din examen, eller till din nya flickvän. Anta att du har goda förberedelser kommer att hjälpa dig och att du är i "test" kommer att lyckas. Tro på dig själv.
Fokusering
I dina förberedelser kan du själv ta reda på vad alla kan gå fel. I förväg för att ta hänsyn till fel kan vara användbara för att övervinna känslor av ångest. Förbered dig för det värsta, men sedan börja med förutsättningen för ett positivt resultat. Bygga vidare på detta, så att du får fortsatt positivt om vad som kommer. Med andra ord, fokuserar främst på tillfredsställande fullföljande av det hela.
Få tillräckligt med sömn
Mycket viktigt att undvika nerver på en viktig dag, är att behandla din kropp väl. Se till att du har sovit dagen i god tid så att du är utvilad kommer på utnämningen. Motion och sport är bra för att minska stress: blodcirkulationen ökar och din puls kommer regelbundet efteråt. Detta möjliggör mer vila.
Bukandning
Människor som lider av nerver och stress, utvecklar lätt oregelbunden andning. Som ett resultat, kan de inte fungerar på det krävs vid att "det" måste göras. Undvik stress kommer att fixa din övre delen av buken eller magen: här andningen är oregelbunden. Försök strider mot andas djupt från buken.
Tänk på vad du ska göra efteråt
Efter examen, förekomst eller ett viktigt möte som kommer grepp dina nerver, du kommer säkert bara släppa tyglarna. Tänk på de roliga saker du kommer att göra när stressen ögonblicket har passerat, och fokusera ditt sinne för ett ögonblick på. Så du kan bara distrahera stress och vila. Sedan har vi naturligtvis är det dags att fokusera på vad du måste göra.

Botemedel för nerver

Det är framför allt viktigt att undvika nervositet, med andra ord från dig själv, din egen styrka och dina egna övertygelser. Det är en kombination av både tro som kan övervinna nervositet och även insikten att nervositet är kontraproduktivt. Då kan du vara lugnare, mer fredliga hanteringssituationer och må bättre om dig själv i sociala situationer. Men om allt annat misslyckas, det finns andra sätt av nervositet som du kan hjälpa, såsom andra kosttillskott som fungerar avkopplande och ger en andlig balans. Detta ger ingen tröst än du kan be om råd från en läkare, som också kan föreskriva en lugnande som oxazepam.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha